هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Sara_R
من جلوی آینه یجور هستم
داخل گوشی و دوربینش یه جور
با فیلتر یه جور دیگه
اما بیشترین شباهت بین اینه و فیلتره -
️️️️️️️️️️️️️
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهتری فاطمه ؟
jahad_121 -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابونــــه
آینه همیشه قشنگ تره -
بابونــــهreplied to پرستو بابایی on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی تازه میگن ۱۰ درصد از اونچه داخل آیینه می بینید زیباترید
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to پرستو بابایی on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
پرستو بابایی
دوربین عقب گوشی >>>> -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابونــــه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی تازه میگن ۱۰ درصد از اونچه داخل آیینه می بینید زیباترید
وایییی تژلنزامزمز
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابونــــه اینه ی دشویی با بقیه اینه ها خیلی فرق داره
من تو اینه دشویی یه شکل دیگم -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to هویججج on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@سالی-هبیجه در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
پرستو بابایی
دوربین عقب گوشی >>>>نه من از جلو راضی ترم
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Sara_R on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara_R
دقیقا بخاطر نور سفید بالای آینه است -
Sara_R نه من همه آینه هارو میگم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Sara_R on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara_R
آینه ی حموم>>>>>> -
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
پرستو بابایی
مرسی️
اره خداروشکر
صبح خیلی درد داشت
کیسه اب گرم گذاشتم و مسکن
خداروشکر نمی دونم چی شد بعد قرصه
خوابم برد بعدش که بیدار شدم دیگه تا الان خیلی درد ندارم
-
@سالی-هبیجه هااا اره
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to بابونــــه on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابونــــه اره اره
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad_121 on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121 تو را چه شده است؟
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to jahad_121 on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
jahad_121
خیلیی خوبه خداروشکر 🥺 -
zeinab dehghanireplied to Blue28 on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 متشکرم خآنوم
-
Sara_R فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی اونکه اصن عالیه
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to Sara_R on ۲۳ شهریور ۱۴۰۳، ۱۰:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sara_R
روز ها قبل دندون عقلم جراحی کردم کشیدم
دیگه فعلا پروسه تورم و درد و التهاب ش تا خوب بشه
اها راستی عکس دندون براتون بفرستم؟
71912/148020