هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Blue28
تودلی ۵
لایک ها رو نگاه میکردم
خیلیا رو نمیشناسم
چون قدیمی بودن
به این فکر میکردم که یه روزی هم تمام دوستان ممکنه برن -
دلم برا بابامم میسوزه( :
با این حالش باید بازم برا ما کار کنه...
اصن امشب شب مضخرفیه...
بیخیال... -
چرا تو ای فیلما یبار شخصیت منفیه برنده نمیشه؟؟
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دارم به این فکر می کنم که چقدر گاهی در تلاشم خودم حال خودمو خوب کنم
و این تظاهر به حال خوبه ..واقعا کارسازه -
Anzw 18 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته
می ترسم از بچه های جمع الانمون هم این اتفاق بیافته:)))))))!
به خاطرهمون می گفتم ای کاش تلگرام بعضیا رو داشتم که بیشتر بتونم داشته باشمشون:))بچه ها لطفا بچه های خوبی باشین و یکی یکی آیدیای تلگرامتون رو به من بدین پیوی️
(البته که اونایی که الان آنلاینید دارمتون بقیع رو ندارم) -
مثلا آقای unknown که خیلی تو ریاضی کمک کردن
آقا مجتبی
آقای آرتور
خانوم رفته
خانوم نرمال
همشون بی خداحافظی رفتن -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مثلا همین دلخوشی های خورده ریزه^^
-
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Hamid.s on ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s ++++
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط jahad_121 انجام شده
️️️️️️️️
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to بابونــــه on ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابونــــه
چرا واقعا بد نتایج می خوای بری ؟ -
ممنون بلو️
-
بابونــــه
وا برا چی همچین فک می کنی دخترررر -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی جدا رفتن بدون خداحافظی ...واقعیه
منو دیدین هزار بار خدافظی کردم ولی تهش نرفتم -
بابونــــهreplied to Anzw 18 on ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط بابونــــه انجام شده
Anzw 18
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to پرستو بابایی on ۲۵ شهریور ۱۴۰۳، ۲۱:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ولی جدا رفتن بدون خداحافظی ...واقعیه
منو دیدین هزار بار خدافظی کردم ولی تهش نرفتماینقدر دوست داشتم یهویی بزارم برممم ببینم بعد چی میشه ،ولی می دونم هیچی نمیشه
75465/143790