هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@Aqua_ عجیب ترین بازیکنشون خوزلو هست
تا چند ماه پیش چمپیونزلیگ و یورو رو برد الان جلو استقلال باخت -
قهرمان های ورزشی رو تقدیر کردن منافاتی با تقدیر از قهرمانی ملی نداره
اگه بخوایم به خاطر اینکه چهار نفر از تیم مهمان با غرض ورزی میزنن زیر بازی، حاضر بشیم مجسمه های قهرمان های ملی رو از اینجا و اونجا جمع کنیم که سنگ روی سنگ بند نمیشه
عوض اینکه انگشت اتهامو بگیریم سمت نماد های ملی، باید جلوی کج رفتاری تیم ها رو بگیریم -
جوریکع آکوعا داره منفی میده
-
@Aqua_ اگر میدونستم نمیفرستادم عکسه رو
-
Blue28 میدونی وقتی پرسپولیس تو آسیا میبازه چرا خوشحال میشم؟
اون دوبازی که رفتند فینال لیگ قهرمانان هر چیییی شبکه صدا و سیما بود داشتند از اون بازی ها حرف میزدن بعد سال 2007 که سپاهان رفت فینال لیگ قهرمانان، من که بچه بودم ولی بزرگترهامون میگن هیچ شبکهای جز اصفهان اون بازی رو پخش نکرد -
Succinate در شیر بدون لاکتوز گفته است:
Blue28 در شیر بدون لاکتوز گفته است:
به شیر لاکتاز میزنن تا لاکتوزاش تجزیه شه بشه شیر بدون لاکتوز.لاکتوز هم دی ساکاریده که از دو نوع مونوساکارید گلوکز و گالاکتوزه(اگر درست یادم باشه).
لابد گلوکزش بیشتر میشه شیرین تر میشه(شیر بدون لاکتوز)آره دقیقا
اون قندای ساده میزان شیرینی شون بیشترهعه درست گفتم
-
اون دوبازی که رفتند فینال لیگ قهرمانان هر چیییی شبکه صدا و سیما بود داشتند از اون بازی ها حرف میزدن بعد سال 2007 که سپاهان رفت فینال لیگ قهرمانان، من که بچه بودم ولی بزرگترهامون میگن هیچ شبکهای جز اصفهان اون بازی رو پخش نکرد -
قیمه ها رو نریزیم تو ماست ها
ورزش اسمش روشه
اون قهرمان های ورزشی چیزی کمتر از اونا ندارن
قهرمان های ورزشی برا کل یه ملت قهرمان محسوب میشن ولی اگه تو جامعه بگردیم میبینیم که اونایی که شما ازش حرف میزنید فقط برا یه عدهی مخصوصی قهرمان محسوب میشن -
اون دوبازی که رفتند فینال لیگ قهرمانان هر چیییی شبکه صدا و سیما بود داشتند از اون بازی ها حرف میزدن بعد سال 2007 که سپاهان رفت فینال لیگ قهرمانان، من که بچه بودم ولی بزرگترهامون میگن هیچ شبکهای جز اصفهان اون بازی رو پخش نکرد@AmirBarsam آخرین فینال اسیایی که استقلال باخت تو ورزشگاه پرسپولیسیا داشتن تیم حریفو تشویق میکردن:)))
-
یه سری چیزا خط قرمزه
اگه از اونا پا عقب بذاری، طرف مقابل یه قدم میاد جلو
این رو که برداشتی، دو روز دیگه مثلا قبل شروع بازی میگه اون نماد خلیج فارس رو از فلان جا بردار چون من میگم خلیج عربی. خلیج فارس رو قبول ندارم
روی چیزایی که برای مملکت اهمیت داره غیرت داشته باشیم. همین جوری ندیم بره -
اون دوبازی که رفتند فینال لیگ قهرمانان هر چیییی شبکه صدا و سیما بود داشتند از اون بازی ها حرف میزدن بعد سال 2007 که سپاهان رفت فینال لیگ قهرمانان، من که بچه بودم ولی بزرگترهامون میگن هیچ شبکهای جز اصفهان اون بازی رو پخش نکرد@AmirBarsam میدونی من چرا خوشحال میشم؟چون با ناحقی رفته
-
@Aqua_
سر فرود آر
-
Blue28
جدی هیچوقت سپاهان رو جزو تیم های ایرانی محسوب نمیکنن
ببین این زیرنویس پارسال شبکه خبره فک کنم@AmirBarsam 🫠🫠🫠🫠