هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۸:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
ای جان ای جان -
-
Maaah سلام فکر میکنم منظور اینه که اگر در نماز چهار رکعتی بعد از سجده دوم شک کنیم بین اینکه چند رکعت نماز خوندیم؟ یا شک کنیم بین دو رکعت یا پنج رکعت یا بیشتر از پنج رکعت
بین سه رکعت و شیش رکعت یا بیشتر از اون و همینایی که توضیح داده️
این شکیات نماز رو باطل میکنه درسته؟کلا منظور اینه اقا شما نماز چهار رکعتی مثل نماز ظهر داری میخونی یهو تو سجده بعد از سجده دوم شک میکنی الان رکعت چندم؟ شک میکنی رکعت دومی؟ سومی؟ پنجمی؟ شیشمی؟ منظور ایناس
امیدوارم درست و خوب توضیح داده باشم🥲 -
f.nalist ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیارreplied to چیچک on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چیچک
املت؟
من املت دوست ندارم -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
انقدر ترسویی که جرئت نداری بیای پی وی پشت ناشناس قایم شدی
-
jahad.20 عه پس اینجوریه، مرسی
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
همممم....اره....ولی همه چی تموم شدهTT
#ناشناس -
jahad.20 آره برای مصاحبه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اره ناشناس گذاشته بودم اگه انتقادی دارین بگین
ولی یکی مدام داره سوال شخصی میپرسه و گاهی اوقات بی احترامی میکنه نمیتونم تودلی جواب بدم اگه سوالی هست پی وی در خدمتم
#ناشناس -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چقدر یه آدم میتونه کثیف و بیکار باشه که خودشو تو ناشناس بقیه خالی کنه؟ کاش به جاش چند تا کتاب بخونی، با چند تا ادم معاشرت کنی، زبان دوم یا سوم یاد بگیری.
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
یه چیزی خیلی برام جالبه
یکی تو همین دنیا به اسم بیل گیتس در ثانیه ۱۰۰۰ دلار در میاره ، یکی دیگه هم تو ناشناس من ول میچرخه
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بابا تو جوونی وقتت طلاست
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
به درک اصلا درس نخون
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
برو حداقل کمک مادرت ظرف بشور
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شاید دعا خیر مادرت بدرقه راهت شد
-
jahad_121 فارغ التحصیلان آلاءreplied to پرستو بابایی on ۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی
️
مرسییی
همچین 🥰
79073/148140