هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey دومی و سومی که بنظر من دومیی:))
حالا میبینم اولی سفارش دادی -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Danial.al on ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Danial.al در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
یعنی چی من فکر میکردم فقط به پسرا حمله میکنم کاری ب دخترا ندارن
•-•
-
Michael Vey تجربه ثابت کرده هر چی تو دیجی کالا عکسش قشنگ تر باشه بی کیفیت تره
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to oatkbo on ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@mahdi-ek واقعا هم اولیو سفارش دادم
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Michael Vey on ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
اولی وایب بهتری میده
مبارکت بااااشه -
@Aqua_ واقعا ممنون از دلگرمیت
-
Michael Veyreplied to پرستو بابایی on ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی مرسیییی
خدا کنه کیفیتش بد نباشه بعضی نظراتش میگفتن یکم کیفیتش پایینه دیر دیدم :< -
ما که توقع نداشتیم
این دنیا ما را ناز کند
یا گرم در آغوش بگیرد
فقط توقع بود که این قدر
جگرمان را نسوزاند... -
Michael Vey واقعااااا دومی خیلی قشنگ ترههه چرا
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Michael Vey on ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Michael Vey
نمیشه دوتا سفارش بدی ؟
اولی هم خیلی نازه -
@mahdi-ek نمیدونم اتفاقا زیاد از دومی خوشم نیومده بود
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
بذار قانعت کنم که سومی رو هم سفارش بدی
از روی عکس میشه متوجه شد که دوخت ضعیفی داره و تا سال بعد دووم نمیاره سال بعد اگه بخوای دوباره جامدادی بخری باید دوبرابر هزینه کنی
Michael Vey -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to oatkbo on ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahdi-ek
خوبه خوبه -
@سالی-هبیجه راستش شاید باورت نشه کم کم دارم پشیمون میشم... حس میکنم بی کیفیته و قراره تو ذوقم بخوره...
-
@سالی-هبیجه اولیو ک سفارش دادم تو دیگ کدوم مد نظرته؟ سومی؟
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Michael Vey on ۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۳۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
Michael Vey
فداسرت -
فک کنم باید قید اولیو بزنم و لغوش کنم سومیو سفارش بدم... حاجی واقعا حس میکنم قراره خیلی بی کیفیت باشه..
82321/144379