هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
هعییی
-
من رنگ نارنجی بدم میاد
نارنجی خریدن -
من پول نیاز دارم
-
Maaah فارغ التحصیلان آلاءreplied to jahad.20 on ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۹:۲۸ آخرین ویرایش توسط Maaah انجام شده
jahad.20 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
تنها راه میمونه ارشد
خوبین خانوم جهاد؟
یهشب سر این قضایا بحث کردیم با هم اگه یادتون باشه.
من یه چیزی فهمیدم گفتم درجریانت بزارم
هر ارگانی یهسری بیمارستان خاص داره و افرادی رو تحتپوشش خودش قرار میده. مثل امامحسین مشهد یا ۵۰۱ تهران. آدمایی که اینجا کار میکردن لزوما فارغالتحصیل دانشگاههای بورسیه نبودن و یهسریشون سراسری یا ازاد بودن. شما این ترمای باقی رو معدل الف بشی دستت برای انتخاب بیمارستان بازتره و میتونی بجای بیمارستانای دولتی، بورسیهای ها رو بزنی -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۹:۳۷ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Akito on ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
Akito در اخبار دنیای تکنولوژی گفته است:
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۹:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito اووو بابا خفننن
خسته نباشی
ای کاش برا لپ تاپ منم یکاری میتونستی کنی انقد ارور بلو اسکرین نده -
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۹:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 خفن که بابامه، من فقط ریزه کاری هارو میتونم انجام بدم
Blue28 در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
ارور بلو اسکرین
فکر کنم تنها راهش اینه که اسمتو از بلو عوض کنی
-
Blue28 دانشجویان پزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Akito on ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۹:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Akito اووو پس بابای آکیتوی خفننن🥲
عه لعنت بهت -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Blue28 on ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۹:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هعیییی
-
پیاممو اگه میبینی، یه چیزی بگو!
نگرانت شدم، یکروز و نیمه هیچ خبری ازت نیست. -
دقیقا از ۲۳:۲۲ جمعه نیستی ️
93025/142993