هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28
کمال تشکر رو از شما دارم -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to Sally on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Sally به هرحال الان تنها هدف تو زندگیمه.باید بهش برسم.
-
danial hosseinyreplied to Hamid.s on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s
ولی دیگه حداقل جنسیتا مشکل نداره. میدونی؟! -
danial hosseinyreplied to Blue28 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Blue28 قضیه چیه؟!
-
danial hosseiny عجیبا غریبا
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
گوشیم شارژ نداره ولی دلم نمیاد ازش جدا شم️
-
پرستو بابایی نه نسترن شوخی نمی کنن
-
Akito
فعلا نگفتن ولی باید دو روز وقت بدن -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to پرستو بابایی on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پرستو بابایی آکیتو این روزا رو چطوری میگذرونی؟
من: -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکیreplied to danial hosseiny on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny خب هم اسم و فامیلت نام کاربریته هم پروفایلت خودتی،خب این خیلی حرفه ایه،نیست؟معلومه که هست
-
Akito
قول میدی درنهایت کاوایی نباشی؟ -
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکیreplied to Anzw 18 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Anzw 18
بگم برگام ؟!
پرام ؟
اصلا هیچی
خودم ریختم برگام موند -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچها استفن باز خون آدم خورده وحشی شده.وای.
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسیreplied to Hamid.s on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Hamid.s ممنون
-
Hamid.s فارغ التحصیلان آلاءreplied to danial hosseiny on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
نکته ظریفی بود -
Zahra2020 دانشجویان پیراپزشکی فارغ التحصیلان آلاءreplied to Blue28 on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
پرستو بابایی الان از شارژ در آوردم
خیلی سخت بود... مجبور شدم ۲/۵ ساعت بخوابم که این شارژ بشه -
danial hosseinyreplied to danial hosseiny on ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
danial hosseiny
من واقعا نگران هویت نهایی آکیتوئم -
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ینی واقن میلاد،میلاده عه؟
-
Blue28 فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۳:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پس چرا انقد میلاد بود؟
11041/136764