هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
@د-ژ-م
نمیدونم چی بگم
هر چیزی بگم بیشتر شبیه شعاره. چون هیچ کس بهتر از خودت حال الانتو درک نمیکنه.
اما هنوز نتایج کنکور ۱۴۰۴ نیومده که🥲
امیدوارم اتفاقی که برات میفته، باعث پر از خیر و خوشی شدن زندگیت بشه.
و اگه واقعا هدفت باعث خوشحالیت میشه تو زندگیت، بهش برسی.Mehrsa 14
فدات -
Anzw 18
راحت باش -
Mehrsa 14
فدات -
@د-ژ-م
چرا نمی کنن... می کنن!
اونم دقیقا وقتی که نزدیک به کنکور عجیب غریب درصدام کاهش خوردن
ولی چی کار کنم؟ مجبورم هر کاری که از دستم برمیاد بکنم که نذارم این فشار روانی که قضیه ایجاد می کنه برام کنکورم رو گند بزنه توش و دلیل خراب کردن کنکورم بیشتر از درس کم خوندن، استرس و ترسی باشه که از این روزا قراره با خودم ببرم سر جلسه!
چون اطرافم خیلی زیاد دیدم که همین استرس چجوری دانش آموز قوی رو از پا انداخته و باعث شده اونایی که از اون پایین تر بودن بیان برن و این بمونه... شونصد تا نمونه و مثال هم جدا از اون دیدم که چجوری بچه ها کنکورشون رو خیلی بهتر از آزمونایی که نزدیک کنکور می زدن دادن!
مجبورم ماهلین... چاره ای ندارم جز اینکه ذهنمو تا جایی که می تونم ببندم که این درصدا و عدد رقما به همم نریزن و بازی نخورن چون مهم تر از درگیر اینا شدن تو یه هفته مونده به کنکور، فقط و فقط مرور و به اصطلاح همون تورق سریع و تمرین شرایط آزمونه... شاید کنکور امسالمو از پارسال پایین تر دادم ولی این یه احتماله... اون چیزی که احتمال نیست و قطعیه اینه که اگه این کا را رو نکنم قراره بازی بخورم و نتونم حقم رو بگیرمAnzw 18
صدبار به خودم میگم تمومه دیگه همه کاراتو کردی الان به عددا فک نکن
ولی آیناز اگه ی آزمون دیگه رو میزدم صدرصد براش نارحت نمیشدم چون شبیه کنکور نیستن ولی این خود کنکور بود زدم
عجیب بود ی سوال من این همه فیلم از فلان معلمو اینو اون دیدم ولی تا حالا اون فرمولو ندیدم سوال زیاد میزنم غلطم زیاده همه زحمتامو درستامو میبره.
بهرحال حتی بمیریم باید ادامه بدیم با گریه با نا امیدی
ولی اینو میدونم من هیچ وقت هیچچچ وقت عذاب وجدان نخواهم داشت چون همه چیزمو گذاشتم -
جدا متاسفم....
ساعت ها سایت قطع بود
و نه برای بار اول
که برای چندمین بار....کاش کمی اعضا براتون مهم بودن....
آخرین بار بود که اینجا پیام میدم.....
-
من فکر می کردم نتم ضعیفه
سایت مشکل داشت پس -
جدا متاسفم....
ساعت ها سایت قطع بود
و نه برای بار اول
که برای چندمین بار....کاش کمی اعضا براتون مهم بودن....
آخرین بار بود که اینجا پیام میدم.....
-
علاوه بر مشکلات سایت
خساست اعضا برای دادن رای مثبت هم بیشتر شده متاسفانه
صفر نمیموند هیچ پیامی