هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ماهلین سایتتون من سال سوم وحشتناک وزن بالا آوردم، لباسام هیچکدوم اندازهم نمیشد. پارسال خیلییییی وزن کم کردم. خواستی بگو بهت بگم چیکار کنی
-
ماهلین سایتتون من سال سوم وحشتناک وزن بالا آوردم، لباسام هیچکدوم اندازهم نمیشد. پارسال خیلییییی وزن کم کردم. خواستی بگو بهت بگم چیکار کنی
Maaah اره تروخدا بگو
-
ماهلین سایتتون تنها راهحلش لباسه
Maaah
اینی ک گفتی تو حموم خیلی خودشو نشون میده -
mr.vinyzo چرا
-
mr.vinyzo چرا
ماهلین سایتتون باز باشه چیکار کنیم؟
-
ماهلین سایتتون باز باشه چیکار کنیم؟
mr.vinyzo خب چجوری شامپو میزنی یا لیف میکشی
-
mr.vinyzo خب چجوری شامپو میزنی یا لیف میکشی
ماهلین سایتتون با الهامات خدایی 🥲
-
ماهلین سایتتون با الهامات خدایی 🥲
mr.vinyzo بله بله
-
اول یه اپ ورزشی دان کردم، با اون ورزش میکردم (البته قبلش ۵ دقیقه گرم میکردم، آخرشم دراز نشست و طناب) کلا میشد ۳۰, ۴۰مین ولی خب ۲ ماه و خوردهای مداوم و هرروز انجام دادم. پیادهروی هم زیاد داشتم. ببین چون تایم زیادی ازت نمیگیره و سبکه سعی میکنی انجام بدی بعد ۲ ماه میبینی خیلی موثر بوده. بعد رژیمم عادی بود، همه چی داشت حتی تنقلاب و نوشابه. نون و برنجو تا حد ممکن کم کردم و این خیلیییی موثر بود چون خیلی رو چربی شکم موثره. بقیهی چیزارو میخوردم ولی کم. بعد مثلا شیر عالیه، غذاهای آبکی (رژیم یه دفعهای تو فعالیت رودهها تاثیر میزاره، حتما حتما غذای ابکی باید بخوری)، سیبزمینی و تخممرغ آبپز عالیه، کنار ناهارو شامت اگه سالاد بخوری زود شکمت پر میشه، قبل ناهار و شام یه لیوان آب بخور، اب کلا عالیه من گشنهم بود اب میخوردم 🥲 بعد مثلا دلم چیزی میخواست خیار و آبلیمپ میخوردم یا کرفس و هویجو با ماست موسیر میخوردم 🥲
هر یه هفته ده روزم یه آنتراک میدادم دیگه، یکم بیشتر میخوردم یا یه چیز خوشمزه میخوردم که بتونم ادامه بدم اینجوری ۱۰ کیلو کم کردم, ۷۰ بودم شد ۶۰ بعدم سر اعلام نتایج آزاد تو اون یه هفته شدم ۵۸ -
اول یه اپ ورزشی دان کردم، با اون ورزش میکردم (البته قبلش ۵ دقیقه گرم میکردم، آخرشم دراز نشست و طناب) کلا میشد ۳۰, ۴۰مین ولی خب ۲ ماه و خوردهای مداوم و هرروز انجام دادم. پیادهروی هم زیاد داشتم. ببین چون تایم زیادی ازت نمیگیره و سبکه سعی میکنی انجام بدی بعد ۲ ماه میبینی خیلی موثر بوده. بعد رژیمم عادی بود، همه چی داشت حتی تنقلاب و نوشابه. نون و برنجو تا حد ممکن کم کردم و این خیلیییی موثر بود چون خیلی رو چربی شکم موثره. بقیهی چیزارو میخوردم ولی کم. بعد مثلا شیر عالیه، غذاهای آبکی (رژیم یه دفعهای تو فعالیت رودهها تاثیر میزاره، حتما حتما غذای ابکی باید بخوری)، سیبزمینی و تخممرغ آبپز عالیه، کنار ناهارو شامت اگه سالاد بخوری زود شکمت پر میشه، قبل ناهار و شام یه لیوان آب بخور، اب کلا عالیه من گشنهم بود اب میخوردم 🥲 بعد مثلا دلم چیزی میخواست خیار و آبلیمپ میخوردم یا کرفس و هویجو با ماست موسیر میخوردم 🥲
هر یه هفته ده روزم یه آنتراک میدادم دیگه، یکم بیشتر میخوردم یا یه چیز خوشمزه میخوردم که بتونم ادامه بدم اینجوری ۱۰ کیلو کم کردم, ۷۰ بودم شد ۶۰ بعدم سر اعلام نتایج آزاد تو اون یه هفته شدم ۵۸Maaah
همون 70تو برام آرزوی دست نیافتینه(((: -
تو رو انقدر دوستت دارم
که هیشکی حتی تو خواب هم نمیبینه
برای من تموم تلخبای زندگی پیش تو شیرینه
کنار تو فراموش میکنم دردامو یادم میره درد دارم
الهی دور اون چشمات بگردم که به دل اینجوری میشینهRamos9248 اووو چه کارا
-
Maaah
همون 70تو برام آرزوی دست نیافتینه(((:ماهلین سایتتون یکم استراحت کن ماهلین، اذیت نکن خودتو.
-
Ramos9248 خوبم، تو ولی معلومه عالییی