هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
اگـــر بـه شــرط وفـا دوسـتی به جـای آرد
وگرنه دوست مدارش تو نیز و دست بدار -
یه امشبو دیگه کسی نیست بگه صدای آهنگو کم کن، تا تو حیاط میاد صداش
-
۴۸امم که شله داریمممم، خدایا یکم زیادی خوب نیستی؟
-
به خدا که اگه بخاطر یهسری مسائل نبود من تا آخر عمر پامو از اینجا نمیزاشتم بیرون. اه اه اه
-
هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه. هیچ چی با استرس گرفتن من تغییر نمیکنه.
-
استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر. استرس امتحانارو نگیر.
-
هیچ کس..تکرار میکنم که هیچ کس ارزش اعصاب خوردی نداره.
-
Blue28
امیدوارم عالی عالی امتحان بدی
چون لیاقتشو داریبلویی که نیاز به اثبات توانایی هاش نداره وگرنه همه رو لوله میکنه