هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
باید تو این دو هفته باهاش قشنگ کنار بیام
از اون به بعد بشه حالا چیز خاصی نمیشه ولی فکر میکنم سخت میشه باهاش کنار اومد... -
بی اعصابی.
-
mahdi.ek
نشنیدی ازشون تقریبا با چه رتبه های گرفتن
اخه با این روزانه دامپزشکی فرق داره -
خوشگلا از فرق شهریه پرداز و پردیس خودگردان چیزی می دونید؟
شهریه هاشون خیلی فرق دارن؟
فارغ-التحصیلان-آلاء
دانش-آموزان-آلاءAnzw 18
پردیس شهریه های نجومی داره
حتی اون مایه داره هم هزینه هاش براش سنگینه
نظر منو بخوای اصلا ارزش نداره ! مگه اینقدر پول داشته باشی که برات اهمیتی نداشته باشه
آدم آزاد بره بخونه شرف داره به این ، اینا خیلی نجومی میگیرن
خوابگاه خودگردان هم میکنن تو پاچت و اره خلاصه پول فراوان
آزاد شهریه پرداز هم که بنظرم مشخصهخیلی مرتبط نیست ولی
درسته شبانه شهریه زیادی نسبت به اینا نیست ولی ... !
اولا حتی اگه نزدیک شهر خودتم میخوای یه دانشگاه شبانه بزنی دهنت سرویس میشه خوابگاه داشتن خیلی مهمه ، مثلا مشهدی هستی بعد روزانه فردوسی مشهد اگه پولشو داری و هزینه اینم مشکلی نداری شبانه شهر خودتو میزنی شهر دیگه شبانه زدی نگی کسی بهم نگفت اصلا ارزش ندارع ها...
و اینکه شبانه یه شهریه ثابت داره یه متغیر که برای ورودی پارسال ( ۴۰۳ ) خیلی افتضاح شد و رفت بالا ، درسی بیفتی باید خسارت بدی واحدی برمیداری پول واحدو میدی (( هر ترمت انگار ترم تابستونیه برای واحدا پول میدی )) این در حالیه که دانشجو ها روزانه همه اینکارا دارن مفت انجام میدن ، خوابگاه تازه اگه بتونی بگیری گرون تره غذا سلف و خدمات گرون تره و اره دیگه خلاصه اینم صرفا یه شهریه نداره، برای خودش داستان داره ، یسریا میگن که در عوض آخرش مدرک بازه
ولی من نظرم اینه کسی که با هزینه ها شبانه مشکل داشته باشه باید روزانه بزنه فقط لزوما که قرار نیست پول بدی مدرکتو آزاد کنی ، اونی که با پول شهریه مشکل نداشته باشه خیلی هم آخرش برای آزاد کردن مدرک با پول به مشکل نمیخوره ، این قضیه آزاد بودن مدرک برای اون آدم پولداریه که میخواد خورد خورد در طی دوران تحصیلش پول بده -
Hhh Hh در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist
تبریک و خداقوت میگیم بهتون️
Reza-H در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
f.nalist
احسنتسلامت باشید
-
ماهلین سایتمون قطار داره ها فکر کنم
-
مسافت بالای ۳۰۰کیلومتر از دانشگاه
معنیش اینه که امتیاز آخر هفته برگشتن به شهرت رو نداری ممکنه مجبور شی ۳/۴ ماه داخل خوابگاه باشی
یکی یجا دانشجو غیربومی میشه چهار سال آخر هفته رو تو خوابگاه نمیبینه یکی هم غیربومی میشه چهار سال شهرشو اکثر اوقات نمیبینه !