هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Michael Vey اره عالی
ولی بیا درباره زیست حرف نزنیم که چقدر توش احمقمنقطه منم شیمی
-
Michael Vey نمیدپنم
-
رفیقای صمیمی با ریدن درست و به موقع بهم باعث پیشرفت هم میشن
|اورنج الف| -
میگه من مدار دوست ندارم
میگم خب مناسب نیست و خسته میشی
میگه ولی پزشکی داره و آناتومی و اینا میخونیم.
.
.
احساس میکنم گل لقد کردم براشzeinab dehghani در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
احساس میکنم گل لقد کردم براش
من نود درصد مواقع:
-
نکته اش اینه که اونایی که با این افزایش ظرفیت وارد دانشگاه به صورت مازاد میشن، تاثیر چندانی روی تعداد کل دانشجو های این سه رشته ندارن. چون قبلش انصراف دادن از اون جایی که می خوندن و اومدن توی دانشگاه جدید. کم شدن و اضافه شدن
-
نهه
چرا دقیقا همین لحظه ک افسانه خورشید و ماه عزیزم شروع شده باید بابام بگه بزن میخوام فوتبال ببینم -
گند بزنم فوتبالو
-
من سریال خیدمو موخوام
-
استیصال
( اِ ) [ ع . ] 1 - (مص م .)از ریشه کندن . 2 - (مص ل .) کنده شدن . 3 - درمانده و بیچاره شدن . 4 - (اِمص .) درماندگی ، بیچارگی .
-
Why is it always me
-
تو نگو همه به جنگند و ز صلح من چه آید
تو یکی نهای، هزاری، تو چراغ خود برافروز -
نکته اش اینه که اونایی که با این افزایش ظرفیت وارد دانشگاه به صورت مازاد میشن، تاثیر چندانی روی تعداد کل دانشجو های این سه رشته ندارن. چون قبلش انصراف دادن از اون جایی که می خوندن و اومدن توی دانشگاه جدید. کم شدن و اضافه شدن
-
?Why should I have to always do that
Cut it off already
I had enough -
به عنوان مثال
خب الان اون رامین آزادی که که رتبه تک رقمی 99 بود
پارسال 150 امسال 300
اگه انتخاب رشته نکنه ظرفیتش میسوزه یا میدن به 403 ای ها@f-nalist
می سوزه
چون سنجش گفته «و انتخاب رشته بکنند»
البته حدس منه این. مطمئن نیستم -
But man
I can't do anything against my nature
?Can I
Hell no -
ادمین چنل ضربان مغز:
" اگر از اینکه فکر میکنید خانواده خودتون رو سرخورده کردین ناراحتین باید بگم که پدر من در جواب اینکه رتبه ۱۱ شدم گفتش که اگر مسیری که من میگفتم میرفتی موفقتر بودی و حیف شدی و میشی و خواهی شد. یا مثلاً وقتی گفتم ۱۵ کیلو لاغر شدم گفتن عه؟ گفتم جمع شدیها. :)))
در نتیجه در ابتدای مسیر خودخواه باشید و راهی که در اون شاد خواهید بود رو انتخاب کنید چون خانواده ناراضی رو فقط خدا میتونه راضی کنه نه شما و شببخیر. "