هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
._.Zahra.K
اقا انقدر نپیچون
بمیره من نمیبینم
من با مرگ شخصیت اصلیا مشکل دارم کلا
از اینایی که مثل نام تو دو ساعت میبینی بعد تهش همو رو پله میبینن و داستان تموم میشه هم بدم میاد ولی باز قابل تحمله
مرگ شخصیت اصلیا واقعا دردناکه
الان مردعنبکوتی راهی به خانه نیست اخرین سریش رو ساختن خب پیتر پارکر رو همه فراموش کردن
و من واقعا تهش گفتم چرا؟ این چه پایانی بود؟ هنوزم رفتن فصل بعدشو بسازنGharibe Gomnam
آخه خود سریال خیلی پیچیده اس و تا آخرین قسمت هنوز این پیچیدگیا وجود داره ولی حل میشه
ببین در واقع یدونه آدم نیست که بمیره یه عده آدم مرتبط به هم دیگه هستن که میمیرنو دقیقا بعد مرگشون یه چندتاشون فک میکنی چه سریال چرتی که اینجوری شد ولی بعد میبینی چند تا قسمت دیگه داره و کلا یه دریچه جدید باز میشه و اونجام یه سریا میمیرن و دیگه تموم میشه ولی هنوز کسایی هم هستن که زنده ان
-
E.B.BUTTERFLY منم...
مثل دلشوره یهوییه...بابونــــه به هر کی هم توضیح میدم متوجه نمیشه. البته حق دارن چون این ترس و استرسی که میاد سراغم خیلی بی دلیل هست. مثلا وسط روز که همه چی آرومه یا آخر شب. یعنی یه استرس خیلی بدی میگیرم که دلم میخواد از شدتش فریاد بزنم.
-
ولی من امسال فیلم ندیدم ها
فقط دوتا سریال ۱۲ قسمتی و یه سریال ۸ قسمتی دیدم اونم مال قبل اسفندهGharibe Gomnam
باید این اراده رو سال کنکور داشته باشم واقعا -
نمیدونم چرا هر چند وقت یک بار حس ناامنی بهم دست میده. یهو استرس میگیرم دستام میشه یخ. یعنی در حالت عادی به صورت ناگهانی اینجوری میشم.
خیلی عجیبه...E.B.BUTTERFLY
منم بعضی وقتا اینجوری میشم و یه بار به یکی از دوستام گفتم فهمیدم اونم اینجوری میشه...
خیلی عجیبه و بد -
بابونــــه به هر کی هم توضیح میدم متوجه نمیشه. البته حق دارن چون این ترس و استرسی که میاد سراغم خیلی بی دلیل هست. مثلا وسط روز که همه چی آرومه یا آخر شب. یعنی یه استرس خیلی بدی میگیرم که دلم میخواد از شدتش فریاد بزنم.
E.B.BUTTERFLY من متوجه میشم چون خیلی برام اتفاق میفته بی هیچ دلیلی...
دست و پام سرد میشه و تپش قلب می گیرم -
بابونــــه به هر کی هم توضیح میدم متوجه نمیشه. البته حق دارن چون این ترس و استرسی که میاد سراغم خیلی بی دلیل هست. مثلا وسط روز که همه چی آرومه یا آخر شب. یعنی یه استرس خیلی بدی میگیرم که دلم میخواد از شدتش فریاد بزنم.
E.B.BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خیلی بی دلیل
دقیقا باز اگه یه دلیل مشخصی بود که بدونم اها بخاطر اینه بهتر میشد
-
مثلا توی اتاق هستم احساس میکنم الان یکی میاد حمله میکنه. با کوچکترین صدایی نگران میشم. مثلا میگم مامان کجایی؟
خیلی بده خیلی. فکر کنم از زیادی فکر کردنه... -
E.B.BUTTERFLY در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
خیلی بی دلیل
دقیقا باز اگه یه دلیل مشخصی بود که بدونم اها بخاطر اینه بهتر میشد
._.Zahra.K پرولاپس دریچه میترال...
برای من به این خاطره، گاهی ناخودآگاهم کمکش میکنه و بدن بهم میریزه -
E.B.BUTTERFLY من متوجه میشم چون خیلی برام اتفاق میفته بی هیچ دلیلی...
دست و پام سرد میشه و تپش قلب می گیرمبابونــــه
دقیقا
بخاطر همین من توی این گرما یه سری وقتا میرم جوراب میپوشم -
Gharibe Gomnam
آخه خود سریال خیلی پیچیده اس و تا آخرین قسمت هنوز این پیچیدگیا وجود داره ولی حل میشه
ببین در واقع یدونه آدم نیست که بمیره یه عده آدم مرتبط به هم دیگه هستن که میمیرنو دقیقا بعد مرگشون یه چندتاشون فک میکنی چه سریال چرتی که اینجوری شد ولی بعد میبینی چند تا قسمت دیگه داره و کلا یه دریچه جدید باز میشه و اونجام یه سریا میمیرن و دیگه تموم میشه ولی هنوز کسایی هم هستن که زنده ان
._.Zahra.K
تو پوستر سریالش و تریلرش نقش اصلی مرد سریال واگابند بیشتر بود اون نقش اصلی تره دیگه
ولی نقش های فرعی یا نقش اصلی های دیگه هم داره
الان اون تهش میمیرع؟ -
Gharibe Gomnam
باید این اراده رو سال کنکور داشته باشم واقعا._.Zahra.K
کلا شرایط ایجاب میکنه کنار بزاریش
خب چیا دیدی دقیقا -
بابونــــه
دقیقا
بخاطر همین من توی این گرما یه سری وقتا میرم جوراب میپوشم._.Zahra.K
من یهو این حالات بهم دست میدن
یکم بعد متوجه میشم موضوعی خاص باعثش شده
مثلا اینکه پس فردا آزمون دارم و نخوندم(زمانیکه به این حالت دچار میشم دلیلش رو نمیدونم) کمی که گذشت متوجه میشم بخاطر امتحان بوده
نمیدونم متوجه میشی یا نه -
._.Zahra.K
تو پوستر سریالش و تریلرش نقش اصلی مرد سریال واگابند بیشتر بود اون نقش اصلی تره دیگه
ولی نقش های فرعی یا نقش اصلی های دیگه هم داره
الان اون تهش میمیرع؟Gharibe Gomnam
فک کنم مرد -
Gharibe Gomnam
فک کنم مرد._.Zahra.K
عجب
واگابندم دیده بودی؟ -
._.Zahra.K
کلا شرایط ایجاب میکنه کنار بزاریش
خب چیا دیدی دقیقاGharibe Gomnam
هزارتا فیلم و سریال دیدم
حتی امروز که قرار بود کلی ادبیات بخونم و نرسیدم -
._.Zahra.K
عجب
واگابندم دیده بودی؟Gharibe Gomnam
نه کلیپاشو توی تک تاک خدابیامرزم دیده بودم
ایشالا یا تابستون ببینم یا دیگه کلا بعد کنکور -
Gharibe Gomnam
هزارتا فیلم و سریال دیدم
حتی امروز که قرار بود کلی ادبیات بخونم و نرسیدم._.Zahra.K
خیلی کار اشتباهیه
من چندتا از همکلاسیام کیدرامر بودن ایناهم همین بودن واقعا اسیب دیدن ذهنتو درگیر میکنه ارزش نداره
یواش یواش کمشکن
البته من طرفدار کشور خاصی نیستم از همه کشورا تقریبا یه چی دیدم
حتی مالزی
البته انیمیشن بود