هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
Neo..
اگه ما داریم اوناهم دارن
اگه ما میتونیم بزنیم اوناهم میتونن بزنن
این جنگه
جنگ خون و خون ریزیه
بعضیا نمیفهمن جنگ یعنی خون واسه همینه که جنگ بده چون مردم بی گناه رو میکشه
ولی وقتی طرف مقابلت اصرار به جنگ داره تو دیگه نمیتونی کاری نکنی وقتی طرف مقابلت اصرار به خون و خون ریزی داره
میشه مصداث همون خون در برابر خون -
حصار سابق خب من فقط داشتم سعی میکردم که یک سری به ظاهر "دوست" رو از مرداب افکار تروریستی نجات بدم، ولی خب ظاهرا بی نتیجه بود...
برام مهم هم نیست، فوقش اخراج میشم از انجمن دیگه؟ خب قطعا جاهای زیاد دیگه ای هم برای وقت گذروندن دارم.این حرف های اینچنینی که هر جا اینا باشن دردسر هست و باید نابود بشن و ... به آلمانی ها هم خیلی میزدن، به هر حال کشوری بود که دوبار جهان رو بیچاره کرد(دو جنگ جهانی)، یه سریا مثل خیلی از روس ها هم این وسط گیر این افکار افتادن و وقتی به برلین رسیدن جنایات زیادی انجام دادن، ولی خب یه سری از همین افراد هم هیچ کاری نکردن و حتی مقابله هم کردن با این چیز ها. در نهایت الان رو ببینید، آلمانی ها دارن اروم زندگی خودشون رو میکننن، دولت هیتلر هم نابود و همشون مجازات شدن، اون افرادی که جنایت کردن توی تاریخ هم بسیار بد یاد میشن، و از کسایی که اینکار رو نکردن و حتی باهاش مقابله کردن به نیکی یاد میشه. البته حصار من اینا رو فقط به عنوان یه نکته تاریخی به تو دارم میگم، مگرنه اینا گوش شنوا که ندارن.
-
-
Neo..
اگه ما داریم اوناهم دارن
اگه ما میتونیم بزنیم اوناهم میتونن بزنن
این جنگه
جنگ خون و خون ریزیه
بعضیا نمیفهمن جنگ یعنی خون واسه همینه که جنگ بده چون مردم بی گناه رو میکشه
ولی وقتی طرف مقابلت اصرار به جنگ داره تو دیگه نمیتونی کاری نکنی وقتی طرف مقابلت اصرار به خون و خون ریزی داره
میشه مصداث همون خون در برابر خونGharibe Gomnam اره بعد یسریا اینطورین که نههههه میخواد ج آ رو بزنه با مردم عادی کار نداره . اون ربع پهلوی کثافتم شر و ور تفت میده تو این شرایط
-
پهبادا و موشکا از قطر و عمان و اینا گذشتن که ینی اینا اجازه دادن که به ایران بخوره این موشکا . بعد پیام تسلیت دادن . د اخه حرومزاده؟
Neo..
امریکا تو قطر امارات عربستان و کل کشورای حاشیه پایگاه داره
اینا نمیتونن جلوی امریکا رو تو کشور خودشون بگیرن که پایگاه نزنن پیام تسلیتم دادن... -
کاش بگن امتحانا قراره لغو شه یا نه
-
Gharibe Gomnam اره بعد یسریا اینطورین که نههههه میخواد ج آ رو بزنه با مردم عادی کار نداره . اون ربع پهلوی کثافتم شر و ور تفت میده تو این شرایط
-
این حرف های اینچنینی که هر جا اینا باشن دردسر هست و باید نابود بشن و ... به آلمانی ها هم خیلی میزدن، به هر حال کشوری بود که دوبار جهان رو بیچاره کرد(دو جنگ جهانی)، یه سریا مثل خیلی از روس ها هم این وسط گیر این افکار افتادن و وقتی به برلین رسیدن جنایات زیادی انجام دادن، ولی خب یه سری از همین افراد هم هیچ کاری نکردن و حتی مقابله هم کردن با این چیز ها. در نهایت الان رو ببینید، آلمانی ها دارن اروم زندگی خودشون رو میکننن، دولت هیتلر هم نابود و همشون مجازات شدن، اون افرادی که جنایت کردن توی تاریخ هم بسیار بد یاد میشن، و از کسایی که اینکار رو نکردن و حتی باهاش مقابله کردن به نیکی یاد میشه. البته حصار من اینا رو فقط به عنوان یه نکته تاریخی به تو دارم میگم، مگرنه اینا گوش شنوا که ندارن.
-
حصار سابق در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
انتظار داشتم اینجا کمتر کسی وطن خواهیش شکوفا شه
کشورمونهها، کل تلاشمون در جهت ساختنشه چرا الان عصبانی نباشیم؟
-
این حرف های اینچنینی که هر جا اینا باشن دردسر هست و باید نابود بشن و ... به آلمانی ها هم خیلی میزدن، به هر حال کشوری بود که دوبار جهان رو بیچاره کرد(دو جنگ جهانی)، یه سریا مثل خیلی از روس ها هم این وسط گیر این افکار افتادن و وقتی به برلین رسیدن جنایات زیادی انجام دادن، ولی خب یه سری از همین افراد هم هیچ کاری نکردن و حتی مقابله هم کردن با این چیز ها. در نهایت الان رو ببینید، آلمانی ها دارن اروم زندگی خودشون رو میکننن، دولت هیتلر هم نابود و همشون مجازات شدن، اون افرادی که جنایت کردن توی تاریخ هم بسیار بد یاد میشن، و از کسایی که اینکار رو نکردن و حتی باهاش مقابله کردن به نیکی یاد میشه. البته حصار من اینا رو فقط به عنوان یه نکته تاریخی به تو دارم میگم، مگرنه اینا گوش شنوا که ندارن.
Comrade
شماهم گوش شنوا نداری
آلمانم جنگ جهانی راه انداخت همین جناب هیتلر کلی زن و بچه کشت -
حصار سابق من واقعا داشتم خفه میشدم هیچوقت هیچ جایی اینارو نمیگم چون حوصله بحث ندارم . ولی بعضیا واقعا دارن شر و ور تفت میدن . میدونی؟
-
Comrade
شماهم گوش شنوا نداری
آلمانم جنگ جهانی راه انداخت همین جناب هیتلر کلی زن و بچه کشت