هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
حصار سابق در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
انتظار داشتم اینجا کمتر کسی وطن خواهیش شکوفا شه
کشورمونهها، کل تلاشمون در جهت ساختنشه چرا الان عصبانی نباشیم؟
-
من فقط حرص اینهمه نخبه رو هیئت علمی رو میزنم
مگه هرچند سال یه بار همچین ادمای نخبهای که نخوان مهاجرتم بکنن پیدا میشن؟ -
مگه هرچند سال یه بار همچین ادمای نخبهای که نخوان مهاجرتم بکنن پیدا میشن؟Gharibe Gomnam در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
مگه هرچند سال یه بار همچین ادمای نخبهای که نخوان مهاجرتم بکنن پیدا میشن؟من
-
من از یه چیزی خیلی زورم میگیره اونم اینه که الان تو چت خیلیارو میبینی که سنشون زیر 25 زیر 30 و خیلیاشون حتی 18 19 سالن به این درک رسیدن بعضی چیزا رو میفهمن و بعد بعضی بزرگترامون هر سمتی که باشن نمیخوان باور کنن. بعضیاشون خیلی عجیبن . طرف تو جنگ ایران عراق جنگیده . بعد با یسری چیزا مثل این به طور واضح مخالفه
-
حصار سابق من واقعا داشتم خفه میشدم هیچوقت هیچ جایی اینارو نمیگم چون حوصله بحث ندارم . ولی بعضیا واقعا دارن شر و ور تفت میدن . میدونی؟
-
نذار ک عشق منو تو اینجا به اخر برسه
بری تو و مرگ من از رفتن تو سر برسه -
Gharibe Gomnam آیا ادامش رو خوندی؟ در نهایت اون دولت مجازات شد.
هیتلر خودکشی کرد و ده ها نفر اعدام شدن.
به همین خاطر میگم نباید مردم رو با دولت یکسان دونست.Comrade
بله ادامش رو خوندم
ما میگیم ببین درواقع از ۱۰ ملیون نفر اسرائیل نصفشون کلا هیچی از جنگ و این چیزا ندونن و زندگی عادیشونو داشته باشن
حالا ما باید چیکار کنیم؟
الان نباید جوابی بدیم؟
حالا از اون ۵ ملیون نفر حداقل دوملیونشون مینشستن لب ساحل و موشک هایی که به فلسطین میرفت با غرور نگاه میکردن
حالا میگیم ۳ ۴ ملیون کلا بچه داشته باشه بچهای که هیچی نمیدونه
حالا ما در شرایط جنگی باید بخاطر اینکه اونا ۳ ۴ ملیون بچهی کوچیکی که هیچی نمیدونن هیچ اقدامی نکنیم؟ -
من از یه چیزی خیلی زورم میگیره اونم اینه که الان تو چت خیلیارو میبینی که سنشون زیر 25 زیر 30 و خیلیاشون حتی 18 19 سالن به این درک رسیدن بعضی چیزا رو میفهمن و بعد بعضی بزرگترامون هر سمتی که باشن نمیخوان باور کنن. بعضیاشون خیلی عجیبن . طرف تو جنگ ایران عراق جنگیده . بعد با یسری چیزا مثل این به طور واضح مخالفه
-
Comrade
بله ادامش رو خوندم
ما میگیم ببین درواقع از ۱۰ ملیون نفر اسرائیل نصفشون کلا هیچی از جنگ و این چیزا ندونن و زندگی عادیشونو داشته باشن
حالا ما باید چیکار کنیم؟
الان نباید جوابی بدیم؟
حالا از اون ۵ ملیون نفر حداقل دوملیونشون مینشستن لب ساحل و موشک هایی که به فلسطین میرفت با غرور نگاه میکردن
حالا میگیم ۳ ۴ ملیون کلا بچه داشته باشه بچهای که هیچی نمیدونه
حالا ما در شرایط جنگی باید بخاطر اینکه اونا ۳ ۴ ملیون بچهی کوچیکی که هیچی نمیدونن هیچ اقدامی نکنیم؟ -
اگرچه من به چشم تو
کمم قدیمی ام گمم
اتشفشان عشقمو
دریای پر تلاطمم -
چکاوک داریوش تا ابد🥲
-
-
Galadriel حال احوال خانم دکتر
درحال پذیرش اوضاع جدید و کنار اومدن با ترسم برای تمرکز بر وظیفه اصلیم
-
Galadriel حال احوال خانم دکتر
درحال پذیرش اوضاع جدید و کنار اومدن با ترسم برای تمرکز بر وظیفه اصلیم
-
Gharibe Gomnam من گفتم جواب ندیم؟ من اصلا داشتم درباره جنگ و عملیات ها صحبت میکردم؟؟ من فقط گفتم نباید این حرف های نژاد پرستانه رو توی انجمن گفت، همین چند دقیقه پیش یکی گفت تمام اسرائیلی ها باید منقرض بشن!
ما از قبل هشدارهامونو دادیم
هرکی که داخل اسرائیل زندگیمیکنه اسرائیلیه
هزاران بار گفتیم هرکی میخواد زنده بمونه از اون سرزمین بیاد بیرون
حتی قبل حمله توییت زدیم
کدوم کشوری این کار رو میکنه؟
بله امیدوارم هرکدومشون که به زور اونجا رو تصرف کردن و اصرار دارن اونجا زندگی کنن نابود بشن -
مگه هرچند سال یه بار همچین ادمای نخبهای که نخوان مهاجرتم بکنن پیدا میشن؟این نشون میده ما داریم راهو درست میریم ..(نمیخوان پیشرفت مارو ببینن اونا)
و خب نظر من اینه که نباید کنار اومد و انرژی هسته ای رو هنو خیلی بیشتر باید با این بهونه گسترش داد