هرچی تودلته بریز بیرون۶
-
ما از قبل هشدارهامونو دادیم
هرکی که داخل اسرائیل زندگیمیکنه اسرائیلیه
هزاران بار گفتیم هرکی میخواد زنده بمونه از اون سرزمین بیاد بیرون
حتی قبل حمله توییت زدیم
کدوم کشوری این کار رو میکنه؟
بله امیدوارم هرکدومشون که به زور اونجا رو تصرف کردن و اصرار دارن اونجا زندگی کنن نابود بشنGharibe Gomnam همونطور که گفتم، من اصلا درباره هیچ عملیاتی صحبت نمیکنم، حرف من درباره کسایی هست که اینجا میخوان یهودی ها رو صابون کنن!
دوما الان که بحثش رو مطرح کردید، من الان اصلا دوست ندارم توی ایران زندگی کنم، اصلا دوست ندارم هر روز نگران جنگ باشم، اصلا دوست ندارم با این اقتصاد مزخرف زندگی کنم، آیا میتونم از ایران برم بیرون؟ به هر حال خیلی وقتا شرایط اجازه نمیده. -
ممنانم
-
حتی قبل حمله توییت زدیم
بله امیدوارم هرکدومشون که به زور اونجا رو تصرف کردن و اصرار دارن اونجا زندگی کنن نابود بشنGharibe Gomnam این حرفتان خوب و قشنگ بود
خدا به کلماتتان برکت دهد -
حتی قبل حمله توییت زدیم
بله امیدوارم هرکدومشون که به زور اونجا رو تصرف کردن و اصرار دارن اونجا زندگی کنن نابود بشنGharibe Gomnam خودتو خسته نکن .
ان کس که نداند و بخواهد که بداند جان و تن خود را ز جهالت برهاند
ان کس که نداند و نخواهد که بداند حیف است چنین جانوری زنده بماند -
سفر نکن خورشیدکم
-
Gharibe Gomnam همونطور که گفتم، من اصلا درباره هیچ عملیاتی صحبت نمیکنم، حرف من درباره کسایی هست که اینجا میخوان یهودی ها رو صابون کنن!
دوما الان که بحثش رو مطرح کردید، من الان اصلا دوست ندارم توی ایران زندگی کنم، اصلا دوست ندارم هر روز نگران جنگ باشم، اصلا دوست ندارم با این اقتصاد مزخرف زندگی کنم، آیا میتونم از ایران برم بیرون؟ به هر حال خیلی وقتا شرایط اجازه نمیده. -
Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
با این اقتصاد مزخرف زندگی کنم، آیا میتونم از ایران برم بیرون
ینی اقتصاد اونجا هم اندازه ایران اینقدر مضخرفه؟پس ینی مشکل اقتصادی یه چیز جهانیه دیگه و فقط مال ایران نیست؟؟
-
ینی اقتصاد اونجا هم اندازه ایران اینقدر مضخرفه؟پس ینی مشکل اقتصادی یه چیز جهانیه دیگه و فقط مال ایران نیست؟؟
-
Gharibe Gomnam همونطور که گفتم، من اصلا درباره هیچ عملیاتی صحبت نمیکنم، حرف من درباره کسایی هست که اینجا میخوان یهودی ها رو صابون کنن!
دوما الان که بحثش رو مطرح کردید، من الان اصلا دوست ندارم توی ایران زندگی کنم، اصلا دوست ندارم هر روز نگران جنگ باشم، اصلا دوست ندارم با این اقتصاد مزخرف زندگی کنم، آیا میتونم از ایران برم بیرون؟ به هر حال خیلی وقتا شرایط اجازه نمیده.Comrade در هرچی تودلته بریز بیرون۶ گفته است:
دوما الان که بحثش رو مطرح کردید، من الان اصلا دوست ندارم توی ایران زندگی کنم، اصلا دوست ندارم هر روز نگران جنگ باشم، اصلا دوست ندارم با این اقتصاد مزخرف زندگی کنم، آیا میتونم از ایران برم بیرون؟ به هر حال خیلی وقتا شرایط اجازه نمیده
بمولا ک اینطور بگم:
زندگی آن ها در آنجا نامشروعه
زندگی شما در ایران نامشروع نیست -
دوما الان که بحثش رو مطرح کردید، من الان اصلا دوست ندارم توی ایران زندگی کنم، اصلا دوست ندارم هر روز نگران جنگ باشم، اصلا دوست ندارم با این اقتصاد مزخرف زندگی کنم، آیا میتونم از ایران برم بیرون؟ به هر حال خیلی وقتا شرایط اجازه نمیده
بمولا ک اینطور بگم:
زندگی آن ها در آنجا نامشروعه
زندگی شما در ایران نامشروع نیست -
-
حصار سابق تو اصلا بگو نا مشروعه، بار ها گفتم باز هم میگم، کسی که اونجا به دنیا اومده و احتمالا حتی 18 سالش هم نشده چیکار میخواد بکنه؟
-
mr.vinyzo خب خیلی از اقتصاد اونجا خبر ندارم، ولی خیلی وقتا شرایط اجازه نمیده، خانواده، بحث ویزا و ...
-
Comrade ینی اونا هم برا ویزا مشکل دارن ؟ مشکل ویزا برای ایران فقط نیست ؟؟
بچه هفت ساله باید با بابا مامانش خارج بشه ..اگه نشه ینی بابا مامانشم طرفدار این کار ها هستن و این خب مشکل خودشونه -
-
بله و عزیزانی که شرایط اقتصادی ایران رو درحالی که بیشتراز ۱۰ کشور پیشرفته جهان علیهاش دارن خرابکاری میکنن رو با اسرائیل که آمریکایی که الان حرف اول هوش مصنوعی جهان و بایوتک جهان رو میزنه مقایسه میکنن
مایی که از همون قبل از میلاد حضرت مسیح تا الان نصف جهان مبخواستن نابودمون بکنن
همه دست به دست هم میدن نابودمون کنن
ما هنوز سرجامونیم
این خودش یه معجزه است
ولی اسرائیلی که فرانسه و انگلیس و امریکا و المان و... ازش حمایت میکنن مردمش خیلی راحت تر میتونن از کشورشون بیان بیرون قبل از همه این جریانات اخطار های لازم بهشون داده شد