Skip to content
  • دسته‌بندی‌ها
  • 0 نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
  • جدیدترین پست ها
  • برچسب‌ها
  • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
  • دوره‌های آلاء
  • گروه‌ها
  • راهنمای آلاخونه
    • معرفی آلاخونه
    • سوال‌پرسیدن | انتشار مطالب آموزشی
    • پاسخ‌دادن و مشارکت در تاپیک‌ها
    • استفاده از ابزارهای ادیتور
    • معرفی گروه‌ها
    • لینک‌های دسترسی سریع
پوسته‌ها
  • Light
  • Brite
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (بدون پوسته)
  • بدون پوسته
بستن
Brand Logo

آلاخونه

• سوال یا موضوع جدیدی بنویس

• سوال مشاوره ای
  • سوال زیست
  • سوال ریاضی
  • سوال فیزیک
  • سوال شیمی
  • سایر
  1. خانه
  2. بحث آزاد
  3. غیر درسی
  4. نوروز 1404🔥🎆🎇🎉
هرچی تودلته بریز بیرون7
M.anM
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
کانال شـــ🌱ـــروع یه جامعه برای استارتاپ های تازه نفس
Sadra00S
داشتم داستان شروع استارتاپ‌های خارجی رو می‌خوندم و دیدم اکثرشون با به اشتراک گذاشتن محصول اولیه‌شون توی Hacker News و Product Hunt خیلی کمک گرفتن: هم بازخورد گرفتن، هم شناخته شدن و مسیرشون سریع‌تر جلو رفت. مثل Dropbox وقتی فقط یه ویدئو کوتاه دمو داشت، اون رو توی Hacker News منتشر کرد. هزاران نفر دیدن، عضو لیست انتظار شدن و همین شد جرقه‌ی رشدش. یا Notion یکی از بزرگ‌ترین جهش‌هاش رو بعد از لانچ در Product Hunt گرفت؛ بازخوردها باعث شد خیلی سریع‌تر مسیر توسعه رو درست کنن. . اون موقع به خودم گفتم: «چرا ما یه جای رایگان نداشته باشیم که هر نفر محصول یا ایده‌ش رو معرفی کنه و بازخورد واقعی بگیره؟» برای همین کانال «شروع» رو زدم. صرفاً برام بودن یه جایی مثل Hacker News بودن مهمه و هر کسی که این کارو بهتر بلده می‌تونه بهم بگه تا من کمکش کنم و کلا قید کانالو بزنم. این کانال رو زدم تا هر کسی که چیز جدیدی لانچ کرد یا می‌خواست ایده‌ای رو تست کنه، سریع بازخورد بگیره از یه جامعه واقعی. من می‌تونم کمک کنم اعضای کانال زیاد بشن، ولی محتوای واقعی و ارزشمند برمی‌گرده به شما و فعالیتتون. لینک کانال :https://t.me/IRstartnews
غیر درسی
موسیقی کده🎵
MmdasnM
از نظر من موسیقیای خوب و آروم میتونن خیلی رو تمرکز تاثیر بزارن موسیقی های خوبتون رو اینجا به اشتراک بزارید تا بقیه هم ازش لذت ببرن
غیر درسی
| گالری روح نواز🫀✨ |
AinoorA
سلااامممم هممون گاهی عکس هایی رو میبینیم که شادی برای قلبمون به همراه دارن گاهی بعضی عکسا یادآور یه خاطره خوبن بعضی عکسا خنده روی لبمون میارن و بعضی اشک تو چشامون... بعضی عکسا یادآور آدم هایی هستن که دوستشون داریم بنظر عکسا روح دارن و حسشون به ما منتقل میشه... بعضیاشون خیلی کیوت و با نمکن بعضیاشون غمگینن بعضیا بی حس و بی حالن بعضیا خیلیی شادن اینجا گالریِ عکسایی ک دوسشون داریم یا یه چیزی رو برامون زنده میکنن دوست داشتین یه متن خوشگلم زیرش بنویسین.. دعوت میکنم از : @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @بچه-های-تجربی-کنکور-1402 @بچه-های-تجربی-کنکور-1401 @ریاضیا @تجربیا @انسانیا @بچه-های-تجربی-کنکور-1403 (شما یه سر کوچولو بزنین کافیه خوشحال میشیم) و هر کس دیگه ای که دوست داره شرکت کنه منتظر عکس های زیباتون هستم
غیر درسی
گلچینی کوتاه از کتاب های معروف
Mr. PerfectM
سلام دوستان هدفم از زدن این تاپیک اینکه: شبی حداقل یک_دقیقه_کتاب بخوانیم لطفا شما هم در این مسیر یارا باشید. تا حداقل شبی یه قطره از اقیانوس علم را به معلومات خود بیافزاییم.
غیر درسی
♥شعردانه♥
banooB
درود آلایی های خوب راستش من این تاپیک رو مکمل تاپیک قرابت میدونم برای همین امیدوارم اینجا هم حضور پر رنگی داشته باشین و حس خوبی رو از طریق شعر به هم انتقال بدیم .پیشاپیش از همراهی تون سپاسگزارم با احترام بانو پ ن : %(#ff0000)[اینجا فقط شعر بنویسید نه متن ادبی] @دانش-آموزان-آلاء @خیرین-کوچک-دریا-دل
غیر درسی
پناه دل 🌱
_
بعضی وقت‌ها حال آدم اونقدر بد میشه که حتی نمی‌دونه با چه کلماتی باید توصیفش کنه... دیشب من همینطور بودم اما وقتی چند آیه از قرآن خوندم دیدم واقعا بعضی آیاتش یه آرامش عجیبی به دل میدن برای همین دوست دارم توی این تاپیک مجموعه‌ای از همین جملات و محتواها بزاریم ، در صدرش آیه‌هایی از قرآن که آرامش‌بخشن و همین‌طور فیلم‌ها، عکس‌ها یا جمله‌هایی که می‌تونن حس خوبی منتقل کنن و آروممون کنن اینجوری هر وقت حالمون بد شد بیایم اینجا سر بزنیم، بخونیم و ببینیم و حالمون یه کم بهتر بشه امیدوارم توی لحظه‌های سخت این کلمات و تصاویر بتونن پناه دلمون باشن
غیر درسی
هرچی تودلته بریز بیرون۶
JuDiJ
به نام خداوند بخشنده مهربان سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره... رعایت قوانین تاپیک برای همه الزامی می باشد بحث سیاسی، اعتقادی و تنش زا ممنوع پرسیدن سوال درسی و مشاوره ای ممنوع پرهیز از توهین و بی احترامی و استفاده از الفاظ نامناسب پرهیز از قرار دادن متن ، آهنگ و... با محتوای نامناسب مواظب شوخی هاتون باشید هر شوخی مناسب محیط انجمن نیست همه ی گویش ها و زبان ها برای همه ما آلایی ها با ارزش هستند پس برای احترام به هم فقط فارسی صحبت کنید سبز باشید و سربلند
غیر درسی
تک بعدی نبودن !!
_
سلام دوستان عزیز ️ بنظرم یه زندگی تک بعدی خیلی بده یعنی اینکه فقط درس هدف زندگیتون باشه ... اهمیت دادن به ورزش و تناسب اندام و کلی هدف دیگه مثلا خوانندگی دوبلوری و هر استعداد دیگه ای ک دارید در کنار درس باعث میشه ک تک بعدی نباشید و اگه درس رو ازتون بگیرن دیگ حوصله تون سر نمیره و دنبال کارای بیهوده نمیرید چون هدف ( های ) دیگه ای هم دارید :)) اینجا میتونید برای هرکاری ک در این جهت کمکتون میکنه هدف گذاری کنید و پیشرفتتون رو ثبت کنید یطورایی مثل گزارشکار درسی ولی کلی تر ... @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @تجربیا @ریاضیا
غیر درسی
آبرسان
هبیجه
سلام یه آبرسان خیلی خوب برای پوست خشک معرفی کنید قیمتش اصلا مهم نیست
غیر درسی
قشنگ‌ترین تعریف
S.daniyal hosseinyS
بیاید بگید ببینم قشنگ‌ترین تعریفی که تاحالا یه شخصی ازتون کرده چی بوده؟ (امیدوارم تاپیکش پر از جملات جذابِ ذوق‌دار بشه) @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء
غیر درسی
دسکتاپ و والپیپر
D
سلام به همه. دوست داشتید والپیپر، تم گوشی/کامپیوتر، و اسکرین شات از دسکتاپتون رو اینجا به اشتراک بذارید.
غیر درسی
کاف‍ــه می‍ـــم♡
sandiiiiS
سلام به یاران ج‍ــان به %(#ff00ff)[ک‍ـــافه می‍ـــم] خوش اومدین.. توی انجمن جای همچین تاپیکی خالی بود دعوتتون میکنم که اینجا %(#00ffff)[مت‍ــن های ادب‍ــی] بفرستین ما نمیتونستیم توی تاپیک شع‍ــردانه متن ادبی بفرستیم توی تاپیک خ‌ــــودنویس هم نمیتونستیم چون مخصوص دست نوشته های خودمونه و توی تاپیک هرچی تودلته بریز بیرون هم نوشته ها گم میشدن همگی خوش اومدین.. %(#0000ff)[اسپم ممنوعه] و اینکه از مدیر عزیز هم درخواست دارم که تاپیک رو قفل نکنن @M-an %(#7f7fff)[_________________________________] خب خب دعوت میکنم از : @خانوم @dlrm @اکالیپتوس @revival @گونش @Saahaar @sheyda-fkh @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
غیر درسی
یعنی تو این جلسه چی می گذره؟
M.anM
Topic thumbnail image
غیر درسی
شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
mriawM
سلام دوستااااااااان این تاپیک واسه اینه که تا میتونیم شاد باشیم،هرکی از درس خسته شد یا چیز دیگه،واسه زنگ تفریح بیاد اینجا شاد بشه انرژی بگیره،جوک یا سوتی های خنده دار یا هرچیز خنده دار دیگه رو اینجا بنویسیم :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
غیر درسی
قادر به پخش نیست
Hg L 0H
بعد مدت ها سلام امیدوارم حالتون خوب باشه گاهی وقتا یه ویدئو درسی رو که داخل تلگرام میبینم یه کاری پیش میاد و از تلگرام کامل خارج میشم ولی تل هنچنان تو پس زمینه هست دوباره که میرم ویدئو رو پخش کنم با وجود این که قبلا نصفشو دیدم این برام میاد که برنامه قادر به پخش ویدئو نبود و..... لطفا اگه راهکاری دارین واسه این که درستش کنم بگید خیلی از کارام مونده🥲 @دوازدهم @تجربیا @ریاضیا @فارغ‌التحصیلان_آلا
غیر درسی
ته تقاریِ تابستون:)
ari_14A
سلام سلام امیدوارم حالِ دلتون خوب باشه خیلی وقت بود تاپیک تولد برای کسی نزدم ولی خب اوشون فرق دارن هم اینک هم ماهِ خودمه:)هم اینک یکی از آدمایی بود ک از اینجا برام موند. تولدِ @Aqua اوشونه. همونجا‌که‌شایع‌میگه: بهترین‌رفیق‌منی پایه‌ثابتی،شریک‌غمی بعید میدونم دیگه مثل تو ببینه زمین از خوبِ خیلیا خیلی بهتری:)🫂 سنت از خیلیا کمتر بود ولی معرفتت از خیلیا بیشتر. خلاصه ک امیدوارم امسال بشه همونی ک میخوای چون میدونم چقد براش تلاش کردی و چقد لایقشی آرزوهات برات خاطره شن🤍️ @Michael-Vey @Narges_ @ماهلین-سایتمون @Zahra2020 @Anzw-18 @Ainoor @Ramos9248 @Hhh-Hh دیگ بقیه یادم نیست اگه کسی میدونین تگ کنین مرسی ازتون🤌
غیر درسی
*پادکستجات*
dlrmD
%(#1fb5ad)[سلام رفیق رفقا]:) حال دلاتون آروم... همون طور که از اسم تاپیک پیداست این تاپیک مخصوص "%(#b51f1f)[پادکست]" هستش:) این تاپیک رو زدیم که از این به بعد توی تایمایی که حسِ درستون نیست و حال گوش کردن به هیچ آهنگی رو ندارین،پادکست های اینجا رو پلی کنید، سرتون رو بذارید روی دستتون و چشماتون رو ببندین و یکم ریلکس کنید:) این تاپیک جای آهنگ %(#d66666)[نیست] ما آهنگ هامون رو اینجا میذاریم این تاپیک جای شعر %(#d66666)[نیست] ما شعرهامون رو اینجا میذاریم اینجا صرفا تاپیکیِ برای دکلمه و پادکست هایی که به نظرتون میتونه حالِ دل رو خوب کنه و شایدم چند دقیقه ای به فکر وابدارتمون:)) حتی این پادکست هارو میشه شب قبل خواب هم گوش داد و جای فکر کردن به مشکلات روزانه یکم غرق متن و صدای گوینده شد:) پس... بسم الله دعوت می کنم از: @ادمین هامون @ناظم های منظممون:)) @همیار های باهوشمون @فارغ-التحصیلان-آلاء که چقدم بح بح @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا که خیلی خفنیم :)) @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا که شمام خفنید :)) @رتبه-های-انجمن-آلاء که موجب افتخارمونین @خیرین-کوچک-دریا-دل که آلاء رو به شما هم مدیونیم:) و همه ی @دانش-آموزان-آلاء تشکر هم بکنم از @آسمان-آبی واسه مهربونیش و پیشنهاد خفنش جات جات و امیدوارم تاپیک رو نبندن بچه های بالا @ادمین
غیر درسی
آشپزی🍽🥞🎂
م
سلام و درود به همه لازم به توضیح اضافه نیست از اسم تاپیک مشخصه این تاپیک رو زدم تا اینجا تجربیات آشپزی،پخت کیک،غذای های محلی و نوشیدنی های مورد علاقه مون رو با هم به اشتراک بذاریم و از هم پخت کلی خوراکی خوشمزه رو یاد بگیریم و یه تفریحی باشه واسه اوقات فراغتمون و البته یه انگیزه واسه آشپزی پس اینجا عکس اونها رو قرار بدید و درصورت تمایل طرز تهیه شون رو هم بگین دعوت میکنم از: @soniaaa @Anzw-18 @Gharibe-Gomnam @roghayeh-eftekhari @chichak-am @حامد-صباحی @حمید-صباحی @m-hmt @sania-Andiravan @z-Gheibi و بقیه دوستان @دانش-آموزان-آلاء @تجربیا @ریاضیا @انسانیا
غیر درسی
پیرِ طوس
mr.vinyzoM
Topic thumbnail image
غیر درسی

نوروز 1404🔥🎆🎇🎉

زمان بندی شده سنجاق شده قفل شده است منتقل شده غیر درسی
104 دیدگاه‌ها 32 کاربران 2.8k بازدیدها 21 Watching
  • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
  • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
  • بیشترین رای ها
پاسخ
  • پاسخ به عنوان موضوع
وارد شوید تا پست بفرستید
این موضوع پاک شده است. تنها کاربرانِ با حق مدیریت موضوع می‌توانند آن را ببینند.
  • AquaA Aqua

Hhh Hh به من هنوز میدن 😂😂یعنی تو فامیلای ما میدن به مجرد های جوان 😂

Hhh HhH آفلاین
    Hhh HhH آفلاین
    Hhh Hh
    نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط انجام شده

Aqua
    ریا نباشه
    ما هم همینطوررر😎😂🚶🏻‍♀️ ...

أَلاَ بِذِکْرِ اللّهِ تَطْمَئِنُّ الْقُلُوبُ✨️

AquaA 1 پاسخ آخرین پاسخ
    2
    • Hhh HhH Hhh Hh

Michael Vey
      بزرگ شدی خواهرررر🙂😂💔❤️

Michael VeyM آفلاین
      Michael VeyM آفلاین
      Michael Vey

Hhh Hh من از همتون کودک درونم کوشولو تره😭😭😭

ناتینگ برای گفتن

Hhh HhH 1 پاسخ آخرین پاسخ
      2
      • f.nalistF آفلاین
        f.nalistF آفلاین
        f.nalist
        ⭐ فارغ التحصیلان آلاء همیار

سلام بچه‌های عزیزم دوستان خوبم
        امیدوارم حالتون خوب باشه
        سالی که گذشت سال عجیبی بود پر از سختی بود پر از اتفاقات عجیب و غریب از اون اولای سال تا همین آخر که پر از بالا پایین بود ولی از اون طرف روزای خوب هم داشتیم خداروشکر بچه هامون تونستند با تلاش با انگیزه و قدرت بجنگن و بتونند ۱۴۰۳ رو به عنوان یک سال تاثیر گذار تو زندگیشون ثبت کنند.

من تو این عید دو تا آرزو براتون دارم
        امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید هم خودتون و خانوادتون و درگیر هیچ مشکلی تو این موضوع نداشته باشید و سالی پر از شادی و طراوت براتون باشه

دومی که واقعا از ته دل امیدوارم اینه که هر کسی که من میشناسم تو این آلاخونه که پشت سد کنکور گیر کرده یا امسال کنکور به بتونه به فوق العاده ترین حالت ممکن نتیجه کسب کنه و موفق بشه و ما بتونیم تو دانشگاه مورد علاقتون ببینیمتون و کیف کنیم 😁

عیدتون مبارک کنکوری‌های ۱۴۰۴ 😁🌹

و ادامه تبریک مخصوص فارغ التحصیلان آلا 😄

آرزوی سالی پر از اتفاقای خوب جالب جذاب سالی خفن کولاک خوب خوش میزون سرحال بترکون سالم و سلامت در کنار خانواده محترم و موفقیت های عجیب و غریب براتون دارم

1000002257.jpg

تا جهان از گل خرم شده چون باغ ارم
        آهو ایمن شده بر سبزه چو مرغان حرم
        عید فرخنده فراز آمد و نوروز بزرگ
        هر دو بگذار به کام دل و غمها کن کم

9
        • Michael VeyM Michael Vey

Hhh Hh من از همتون کودک درونم کوشولو تره😭😭😭

Hhh HhH آفلاین
          Hhh HhH آفلاین
          Hhh Hh

Michael Vey
          بیا عزیز😊:

انواع-اسکناس-دلار-را-بهتر-بشناسید.jpg

کم کم استفاده کن👌🏻
          به بچه های فامیل هم نشون نده
          وگرنه ؛ ورشکست میشیم😂🚶🏻‍♀️

Michael VeyM 1 پاسخ آخرین پاسخ
          3
          • AquaA Aqua

سلام
            عیدتون تبریک میگم
            امیدوارم سال خوبی رو سپری کنید
            Hhh Hh Ramos9248
            دانش-آموزان-آلاء
            فارغ-التحصیلان-آلاء

Ramos9248R آفلاین
            Ramos9248R آفلاین
            Ramos9248

Aqua ممنون❤️
            عبد تو هم مبارک باشه
            امیدوارم که سالی سرشار از موفقیت و سلامت داشته باشی❤️

همینجوری نمیمونه... : )))

AquaA 1 پاسخ آخرین پاسخ
            2
            • f.nalistF f.nalist

سلام بچه‌های عزیزم دوستان خوبم
              امیدوارم حالتون خوب باشه
              سالی که گذشت سال عجیبی بود پر از سختی بود پر از اتفاقات عجیب و غریب از اون اولای سال تا همین آخر که پر از بالا پایین بود ولی از اون طرف روزای خوب هم داشتیم خداروشکر بچه هامون تونستند با تلاش با انگیزه و قدرت بجنگن و بتونند ۱۴۰۳ رو به عنوان یک سال تاثیر گذار تو زندگیشون ثبت کنند.

من تو این عید دو تا آرزو براتون دارم
              امیدوارم همیشه سالم و سلامت باشید هم خودتون و خانوادتون و درگیر هیچ مشکلی تو این موضوع نداشته باشید و سالی پر از شادی و طراوت براتون باشه

دومی که واقعا از ته دل امیدوارم اینه که هر کسی که من میشناسم تو این آلاخونه که پشت سد کنکور گیر کرده یا امسال کنکور به بتونه به فوق العاده ترین حالت ممکن نتیجه کسب کنه و موفق بشه و ما بتونیم تو دانشگاه مورد علاقتون ببینیمتون و کیف کنیم 😁

عیدتون مبارک کنکوری‌های ۱۴۰۴ 😁🌹

و ادامه تبریک مخصوص فارغ التحصیلان آلا 😄

آرزوی سالی پر از اتفاقای خوب جالب جذاب سالی خفن کولاک خوب خوش میزون سرحال بترکون سالم و سلامت در کنار خانواده محترم و موفقیت های عجیب و غریب براتون دارم

1000002257.jpg

تا جهان از گل خرم شده چون باغ ارم
              آهو ایمن شده بر سبزه چو مرغان حرم
              عید فرخنده فراز آمد و نوروز بزرگ
              هر دو بگذار به کام دل و غمها کن کم

Hhh HhH آفلاین
              Hhh HhH آفلاین
              Hhh Hh

f.nalist
              خیلییی ممنون🙏🏻🤩🌹
              همچنین بر شما هم مبارک باشه💫

1 پاسخ آخرین پاسخ
              3
              • لیلی_ل آفلاین
                لیلی_ل آفلاین
                لیلی_

عید همتون مبارک
                امیدوارم سال خوبی داشته باشین💕

7
                • لیلی_ل لیلی_

عید همتون مبارک
                  امیدوارم سال خوبی داشته باشین💕

Hhh HhH آفلاین
                  Hhh HhH آفلاین
                  Hhh Hh

لیلی_
                  خیلییی ممنون
                  همچنیننن🙏🏻😇❤️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                  2
                  • Hhh HhH Hhh Hh

Michael Vey
                    بیا عزیز😊:

انواع-اسکناس-دلار-را-بهتر-بشناسید.jpg

کم کم استفاده کن👌🏻
                    به بچه های فامیل هم نشون نده
                    وگرنه ؛ ورشکست میشیم😂🚶🏻‍♀️

Michael VeyM آفلاین
                    Michael VeyM آفلاین
                    Michael Vey

Hhh Hh عححححححح
                    دمتتت گرممم دستت درد نکنهه
                    باشه باشه قایمش میکنم👀

ناتینگ برای گفتن

3
                    • Hhh HhH Hhh Hh

Aqua
                      ریا نباشه
                      ما هم همینطوررر😎😂🚶🏻‍♀️ ...

AquaA آفلاین
                      AquaA آفلاین
                      Aqua

Hhh Hh 😂😂عالی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                      2
                      • Ramos9248R Ramos9248

Aqua ممنون❤️
                        عبد تو هم مبارک باشه
                        امیدوارم که سالی سرشار از موفقیت و سلامت داشته باشی❤️

AquaA آفلاین
                        AquaA آفلاین
                        Aqua

Ramos9248 ❤❤مرسی توام سال خوبی داشته باشی

1 پاسخ آخرین پاسخ
                        2
                        • Michael VeyM Michael Vey

Hhh Hh عححححححح
                          دمتتت گرممم دستت درد نکنهه
                          باشه باشه قایمش میکنم👀

Hhh HhH آفلاین
                          Hhh HhH آفلاین
                          Hhh Hh

Michael Vey
                          😎✅️

1 پاسخ آخرین پاسخ
                          2
                          • _..Parisa__ آفلاین
                            _..Parisa__ آفلاین
                            _..Parisa_
                            دانش آموزان آلاء

سلام
                            سال نو همگی مبارک باشه انشالله سالی سرشار از موفقیت و سلامتی داشته باشید
                            و به آرزو های قشنگتون برسید ❤

7
                            • Ramos9248R Ramos9248

درود بر همه دوستان و همراهان
                              چیزی که به نظرم اومد این که تو تموم این سالها اونجوری که باید و شاید تو تاپیک های عید نوروز آلاخونه به رسم و رسومات پرداخته نشده، چیزی که بوده فقط تبریکات بوده و شادی
                              من تصمیم گرفتم امسال از رسم و رسومات و سنت های عید نوروز بگم و بعد از اون به امید خدا تبریک های خوشگلتون رو روانه تاپیک کنید 😂🤝

🎆🎆🎇🎆عید نوروز🎆🎇🎆🎆
                              با نزدیک شدن به پایان سال ۱۴۰۳، همه در حال آماده شدن برای استقبال از نوروز ۱۴۰۴ هستند. سال ۱۴۰۳ کبیسه و ۳۶۶ روزه است و سال جدید در نیمه روز ۳۰ اسفند ۱۴۰۳ تحویل خواهد شد.

لحظه دقیق تحویل سال ۱۴۰۴:
                              زمان: ساعت ۱۲:۳۱:۳۰ ظهر🕧
                              تاریخ شمسی: پنج‌شنبه ۳۰ اسفند ۱۴۰۳🗓️
                              تاریخ میلادی: ۲۰ مارس ۲۰۲۵🗓️

تعطیلی طولانی نوروز ۱۴۰۴: سال ۱۴۰۳ به دلیل کبیسه بودن، ۳۰ اسفند به‌عنوان تعطیل رسمی محسوب می‌شود. همچنین چهار روز اول سال ۱۴۰۴ نیز تعطیل است که در مجموع ۶ روز تعطیلی پیوسته را رقم می‌زند.

تاریخچه عید نوروز؛ جشن کهن ایرانیان🎇:
                              نوروز یکی از قدیمی‌ترین جشن‌های جهان است که بیش از ۳۰۰۰ سال قدمت دارد و در دوران هخامنشیان به‌عنوان یک آیین رسمی شناخته شد.

نوروز در فرهنگ ایران باستان:
                              نمادی از پیروزی نور بر تاریکی🌟
                              آغاز زندگی دوباره طبیعت🌲
                              فرصتی برای دور شدن از ناملایمات گذشته

داریوش بزرگ در تخت جمشید مراسم باشکوهی برگزار می‌کرد که نمایندگان کشورهای مختلف در آن شرکت می‌کردند.
                              ساسانیان نیز نوروز را با اهدای سکه و هدایای ارزشمند گرامی می‌داشتند.

این جشن در کشورهای افغانستان، تاجیکستان، ترکیه، آذربایجان، ازبکستان و بخش‌هایی از چین و هند نیز برگزار می‌شود.

برخی سنت‌های نوروز در کشورهای مختلف:
                              افغانستان: تهیه هفت‌میوه (ترکیبی از میوه‌های خشک و شیره)
                              ترکمنستان: مراسم گل‌گردانی (نمادی از خوش‌اقبالی)
                              تاجیکستان: رقص و آوازهای محلی

مهم‌ترین سنت‌های عید نوروز:

سفره هفت‌سین؛ نماد خوشبختی و برکت:
                              یکی از برجسته‌ترین نمادهای نوروز، سفره هفت‌سین است. ایرانیان در روزهای پایانی سال، این سفره را در خانه‌های خود پهن می‌کنند و در کنار آن، لحظه تحویل سال را جشن می‌گیرند. هر یک از اجزای هفت‌سین، مفهوم خاصی را در بر دارد:
                              اجزای سفره هفت‌سین و معانی آن:
                              سیب🍎:  نماد سلامتی و زیبایی
                              سنجد : نماد عشق و مهر
                              سبزه🌿:  نماد طبیعت و سرزندگی
                              سیر🧄:  نماد دفع بلا و بیماری
                              سمنو:  نماد برکت و فراوانی
                              سرکه:  نماد صبر و استقامت
                              سماق:  نماد طلوع خورشید

خانه‌تکانی و پوشیدن لباس نو:
                              یکی از رسومات مهم نوروز، خانه‌تکانی است که معمولاً از چند هفته قبل از عید آغاز می‌شود. مردم با تمیز کردن خانه‌های خود، گرد و غبار سال گذشته را پاک می‌کنند و فضا را برای آغاز سال جدید آماده می‌کنند. این کار نمادی از پاک‌سازی روح و جسم نیز محسوب می‌شود.

پوشیدن لباس نو یکی دیگر از آیین‌های نوروزی است. بسیاری از ایرانیان در لحظه تحویل سال، لباس‌های جدید به تن می‌کنند تا سال نو را با احساس تازگی و امید آغاز کنند. انتخاب لباس‌های روشن و تمیز، نشان‌دهنده استقبال از شادی و نشاط در سال جدید است.

دید و بازدید و عیدی دادن:
                              نوروز زمانی برای تقویت روابط خانوادگی و اجتماعی است. یکی از سنت‌های اصلی بعد از لحظه تحویل سال، تماس گرفتن با اقوام و آشنایان است تا سال جدید را تبریک بگویند. و بعد از تحویل سال خانواده‌ها به خانه بزرگ‌ترها می‌روند و سال نو را به آن‌ها تبریک می‌گویند. این دیدارها فرصتی برای گسترش دوستی‌ها، ایجاد همدلی و زنده نگه داشتن روابط خانوادگی فراهم می‌کند.

یکی از رسوم جذاب عید نوروز عیدی دادن به کودکان است، که معمولاً شامل پول نقد یا هدایای کوچک است😍😂.
                              .
                              ریاضیا
                              تجربیا
                              انسانیا
                              دهم
                              یازدهم
                              دوازدهم
                              فارغ-التحصیلان-آلاء
                              ادمین
                              دانش-آموزان-آلاء
                              دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا
                              دانشجویان-درس-خون
                              دانشجویان-مهندسی
                              دانشجویان-پزشکی
                              دانشجویان-پیراپزشکی
                              ناظم
                              همیار
                              دیگه واسه اینکه کسی از قلم نیفته همه گرو ها رو منشن کردم
                              پیشاپیش سال نو رو بهتون تبریک میگم
                              امیدوارم که سال خوبی پیش رو داشته باشید و از تک تک لحظات زندگیتون بهترین بهره رو ببرید و همیشه شاد و پیروز و سربلند باشید❤️
                              هر روزتان نوروز، نوروزتان پیروز❤️

FarhaddF آفلاین
                              FarhaddF آفلاین
                              Farhadd
                              تجربی
                              نوشته‌شده در آخرین ویرایش توسط Farhadd انجام شده

Ramos9248

31d142a9-0452-4689-81d6-fc6771118093-image.png

Mohammadreza Shajarian - Bahare Delkash

بر چهره ی گل نسیم نوروز خوش است
                              در صحن چمن روی دل افروز خوش است
                              از دی که گذشت هر چه گویی خوش نیست
                              خوش باش و ز دی مگو که امروز خوش است
                              دانش-آموزان-آلاء
                              دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا

Farhad

1 پاسخ آخرین پاسخ
                              7
                              • _..Parisa__ _..Parisa_

سلام
                                سال نو همگی مبارک باشه انشالله سالی سرشار از موفقیت و سلامتی داشته باشید
                                و به آرزو های قشنگتون برسید ❤

Hhh HhH آفلاین
                                Hhh HhH آفلاین
                                Hhh Hh

_..Parisa_
                                خیلییی ممنون
                                همچنین😇🙏🏻❤️

عید شما هم مبارک💫

_..Parisa__ 1 پاسخ آخرین پاسخ
                                2
                                • Hhh HhH Hhh Hh

سلاام

Ramos9248
                                  ممنون بابت تاپیک🤩✨️

[audio/ZTcnD_Z8Ee5MPvrMSWMJrYV8.mp3]
                                  nowruzpic.parspng.com-18-scaled.jpg
                                  شور بهاران شکافت از دله ویرانه ها
                                  خال تبه گل ببین بر تن پروانه ها
                                  نو شدن از کهنگی موسم شیدایی است
                                  در تن و جان بهار روح اهورایی است
                                  تخت چمن سبزه ی عید دولت جمشید شد
                                  همت کوروش بلند بار دگر عید شد

پیشاپیش عیدتوون مبارک🤩✨️
                                  ان شاءالله که این سال جدید؛ سالی پر برکت باشه برای همگی💫
                                  و در کنار خانواده شاد و سلامت باشید😇💚

bahar mohammadi 0
                                  Gharibe Gomnam
                                  zeinab dehghani
                                  مهشید حسن زاده 0
                                  fateme.shafeie
                                  زهرا بنده خدا 2
                                  Michael Vey
                                  Kosar A003
                                  I_Fatemeh_l
                                  wandering
                                  Miss.Joker
                                  Zahra2020
                                  Zahra.HD
                                  Mehrsa 14
                                  پرستو بابایی
                                  blossom..
                                  0-0ftm
                                  Anzw 18
                                  Uranium
                                  Sunniva
                                  خانوم لوبیا
                                  _..Parisa_
                                  jahad_121
                                  @هویججج
                                  بابونــــه
                                  @مِ-هرد-خت
                                  Narges_
                                  jahad.20
                                  @Maaaah
                                  Sharllot
                                  mahda
                                  Blue28
                                  Ainoor
                                  Saghia
                                  Sara_R
                                  _____
                                  @razie_
                                  lO_Ol
                                  Sachli
                                  ari_14
                                  Nrjs D
                                  Nilay
                                  Z.ns
                                  @دُ-ژ-م
                                  MN_
                                  CpR
                                  JuDi
                                  @Aila
                                  مآهور
                                  M.an
                                  ma.a
                                  لیلی_
                                  @رفته
                                  S.daniyal hosseiny
                                  DexterMoreRight
                                  Kourosh Mousavi
                                  Matin Mousavi 1
                                  Younes.D.IUT
                                  Saudade 19 0
                                  Ramos9248
                                  Rahman Aa
                                  @Homayoun
                                  mr.vinyzo
                                  Hamed.s
                                  officer k
                                  _ Reza _
                                  Hamid.s
                                  Comrade
                                  _MILAD_
                                  @Pr.Gh.ir
                                  Reza-H
                                  f.nalist
                                  Hesar
                                  Hg L 0
                                  Aqua
                                  Akito
                                  Jet110
                                  SiliS
                                  آدمک

S.daniyal hosseinyS آنلاین
                                  S.daniyal hosseinyS آنلاین
                                  S.daniyal hosseiny

Hhh Hh
                                  متشکرم بابت دعوتت.
                                  عید همگی مبارک ♥♥🥹

«لَقَد شَدَدتَ عَلَینا؟ إِلامَ تَعقِدُ؟ فَاحْلُل»

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                  2
                                  • Hhh HhH Hhh Hh

_..Parisa_
                                    خیلییی ممنون
                                    همچنین😇🙏🏻❤️

عید شما هم مبارک💫

_..Parisa__ آفلاین
                                    _..Parisa__ آفلاین
                                    _..Parisa_
                                    دانش آموزان آلاء

Hhh Hh خیلی ممنون 😘❤

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                    2
                                    • SharllotS آفلاین
                                      SharllotS آفلاین
                                      Sharllot

سلام رفقا عید همگی مبارک. امیدوارم سال خوبی باشه برای تک تکتون و لطف خدا مدام شامل حالتون باشه 💕

• ممنونم از کسایی که به یاد بودن و منشن کردن منو ✨

1.gif

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                      5
                                      • Hhh HhH Hhh Hh

[audio/ZTcnD_Z8Ee5MPvrMSWMJrYV8.mp3]
                                        nowruzpic.parspng.com-18-scaled.jpg
                                        شور بهاران شکافت از دله ویرانه ها
                                        خال تبه گل ببین بر تن پروانه ها
                                        نو شدن از کهنگی موسم شیدایی است
                                        در تن و جان بهار روح اهورایی است
                                        تخت چمن سبزه ی عید دولت جمشید شد
                                        همت کوروش بلند بار دگر عید شد

پیشاپیش عیدتوون مبارک🤩✨️
                                        ان شاءالله که این سال جدید؛ سالی پر برکت باشه برای همگی💫
                                        و در کنار خانواده شاد و سلامت باشید😇💚

Zahra.tg
                                        Hako
                                        نقطه

HakoH آفلاین
                                        HakoH آفلاین
                                        Hako
                                        ریاضی

Hhh Hh
                                        سلام خیلی ممنون بابت منشنت و اینکه به یادم بودی
                                        سال نوتون مبارک امیدوارم پربرکت باشه براتون

لَنگ لَنگان می‌روم تا انتهای ِ آرِزو ؛

2
                                        • HakoH Hako

Hhh Hh
                                          سلام خیلی ممنون بابت منشنت و اینکه به یادم بودی
                                          سال نوتون مبارک امیدوارم پربرکت باشه براتون

Hhh HhH آفلاین
                                          Hhh HhH آفلاین
                                          Hhh Hh

Hako
                                          خیلیی ممنون🙏🏻😇🌹

1 پاسخ آخرین پاسخ
                                          2
                                          پاسخ
                                          • پاسخ به عنوان موضوع
                                          وارد شوید تا پست بفرستید
                                          • قدیمی‌ترین به جدید‌ترین
                                          • جدید‌ترین به قدیمی‌ترین
                                          • بیشترین رای ها

• 1
                                          • 2
                                          • 3
                                          • 4
                                          • 5
                                          • 6
                                          • درون آمدن

• حساب کاربری ندارید؟ نام‌نویسی

• برای جستجو وارد شوید و یا ثبت نام کنید
                                          • اولین پست
                                            آخرین پست
                                          0
                                          • دسته‌بندی‌ها
                                          • نخوانده ها: پست‌های جدید برای شما 0
                                          • جدیدترین پست ها
                                          • برچسب‌ها
                                          • سوال‌های درسی و مشاوره‌ای
                                          • دوره‌های آلاء
                                          • گروه‌ها
                                          • راهنمای آلاخونه
                                            • معرفی آلاخونه