زیست دهم موقاری pdf
-
سلام جزوه تمام فصلارو زود تر از قولم آوردم دانلود کنید و استفاده کنید و منم دعا کنید
0_1534340852946_فصل1و2.pdf
0_1534340970386_فصل3.pdf
0_1534341079530_فصل 4.pdf
0_1534341218677_فصل5.pdf
0_1534341727873_فصل 6.pdf -
اگه خطم خرابه به بزرگیتون ببخشید
-
@امید-غفاری-هروی خداخیرت بده مرسی
-
مثبت یادتون نره
-
مرسی خیلی لطف کردید
اما جزوه فصل دوم من که همراه با کلیپ ها نوشتم شده 46 صفحه : / -
Dr.Omid Ishalareplied to Dr.Reyhaneh on ۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Reyhaneh فک نکنم اینهمه بشه
-
Dr.Reyhanehreplied to Dr.Omid Ishala on ۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امید-غفاری-هروی خیلی چیزا نوشته نشده
شیره معده
لوزالمعده
درون بینی
و خیلی چیزا که من فقط اینا رو از بینش چک کردم -
Dr.Omid Ishalareplied to Dr.Reyhaneh on ۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Reyhaneh من چیزایی رو نوشتم که خود آقای موقاری بیشتر تاکید کردن وگفتن بنویس من الانم یه دور کلیپارو مختصر نگاه کردم درمورد شیره چیز خاصی نگفتن و هر چی گفتن نوشتم
-
Dr.Reyhanehreplied to Dr.Omid Ishala on ۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امید-غفاری-هروی یه سری نکات ریز هست تو کلیپ ها
حالا شیره به کنار
خود درون بینی سه تا نکته مهم داشت! اون نیست مثلا...
البته من رو این چیزا وسواس دارم... زیاد جدی نگیرید
در کل خیلی ممنون
موفق باشید -
Dr.Omid Ishalareplied to Dr.Reyhaneh on ۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Reyhaneh منظورت از بینی مخاط مژکدار و پوست مو دار رو میگی؟
-
Dr.Reyhanehreplied to Dr.Omid Ishala on ۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امید-غفاری-هروی چی؟!
نه درون بینی که اصلا بحث آندوسکوپی و کولونوسکوپی و اینا بود -
Dr.Omid Ishalareplied to Dr.Reyhaneh on ۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۴:۵۳ آخرین ویرایش توسط Dr.Omid Ishala انجام شدهاین پست پاک شده!
-
Dr.Omid Ishalareplied to Dr.Reyhaneh on ۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۵:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Reyhaneh فک کردم داری توی دماغو میگی بد خوندم:smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes: :smiling_face_with_open_mouth_smiling_eyes:
-
mohamadendlifereplied to Dr.Omid Ishala on ۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امید-غفاری-هروی ممنون بابت جزوه
-
Dr.Omid Ishalareplied to mohamadendlife on ۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۷:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohamadendlife خواهش
-
mohamadendlifereplied to Dr.Omid Ishala on ۲۴ مرداد ۱۳۹۷، ۱۷:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@امید-غفاری-هروی کاری بود درخدمتمااا
-
حاجی ناراحت نشیا ولی اگه دست خطت بهتر بود و اینارو رو یه برگه خطدار مینوشتی خیلی عالی بود.ولی بازم دمت گرم
-
دستت درد نکنه دیگه داشتم ناامید میشدم کسی جزوه ها رو داشته باشه و میخواستم اون قسمت کلاسو که مربوط به خلاصه هاس و رو تختس بنویسم که وقتمم میگرفت و فرصت کافی رو نداشتم مرسی که گذاشتی عزیز لطف کردی.
-
Dr.Omid Ishalareplied to Dr Ghasemi on ۲۶ مرداد ۱۳۹۷، ۱۹:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr Ghasemi ببخشید آخه اینارو واسه خودم نوشته بودم قرار بود طول سال پاکنویس کنم دیدم کارتون گیره همینطور فرستادم
-
سلاام بچه ها لطفا به این سوالا جواب بدین
1-فردی دچار مسمومیت شده و کربن دی اکسید بدن ان افزایش یافته .عملکرد دستگاه گردش خون برای حفظ هومئوستازی ابتدا با کدام یک از موارد زیر اغاز میشود ?تنظیم موضعی جریان خون /فرستادن پیام به مراکز عصبی ? با ذکر دلیل توضیح بدید
2-دستگاه عصبی خود مختاردر فرایند سمپاتیک با تاثیر بر اعصاب موجود در بین یاختههای ماهیچه ای قلب در لایه میو کارد باعث کاهش ادرار فرد میشود ?درست /نادرست
3-در ساختار قلب بافت پیوندی فقط در دو لایه کیسه محافظت کننده و لایه میوکارد دیده میشود ? درست /نادرست در همه خزندگان خون خارج شده از بطن چپ در نهایت به دهلیز راست میریزد ?درست /نادرست
9/54