هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
M.an
Hadi98
خیلی ممنون
خیلی ناراحت شدم راست میگن بیش از حد به بقیه خوبی کنی فکر میکنن خبریه قضاوت نکنید ادمارو گذشته هر کس یجوره الانشونو قاطی نکنید وقتی دلیلی هم که میارید خودتونم میدونید تهمت به طرفه قضاوت نکنید همین بد بین نباشین چرا پشت سر کسی که فقط به بقیه کمک کرده اینجور بحرفین و بد نامی خودش نیس خداش هست
#مخاطب خاص
پ.ن:اینارو نگفتم ابرومو بریزم چون اشکام بد جور جارین نمی تونستم تحمل این هرزه گویی رو ندم خواهشن پشت سر بقیه نحرفین حرفی دارین به خودش بگید حلالتونم نمی کنمنوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاکالیپتوس
امیدوارم یه روزی به حال الانت بخندی و بگی چقد الکی حرص خوردم
امیدوارم اون یه روز همین فردا باشه
دنیا ارزش غصه خوردنو نداره -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۷، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
مجازی=یه دنیایپرازتهی
همین ؛))
شب خوش -
سلامممم بچه هااااا میگم استاد موقاری زیست دوازدهم رو تدریس نکردن؟؟
-
جمع بندی عالی جانوران پست تر از انسان شامل :
حشرات
ماهی ها و...زیست برای دانش آموزان تجربی
در لبنک زیر بخوانید :
https://forum.alaatv.com/topic/9604/جمع-بندی-تمامی-ویژیگی-های-جانوران-پست-تر-از-انسان-اندامک-ها -
نوشتهشده در ۸ آذر ۱۳۹۷، ۲۲:۴۳ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
دنیای عجیبی شده بعضی وقتها حاضری تنهاییتو به بودن با آدم هایی ترجیح بدی ک کارشون فقط دوز و کلکه
انگار متولد شدن به این هدف ک دل بشکنن دروغ بگن خودشونو جای یکی دیگه جا بزنن
انقدرم خودشونو خوب جلوه میدن ک متوجه نمیشی ک چجوری خودشو تو دلت جا کرده اونام ک کارشونو خوب بلدن وقتی فهمیدن بخاطرشون هرکاری میکنی دلتو میگیرن تو دستشون و با تمام قدرت فشارش میدن بعد ک قشنگ لهش کردن نابودت کردن با یه دروغ بزرگتر از دورغ اومدنشون میزارن میرن و تو میمونیو یه دنیا غم ک ته دلته و یه حسرت بزرگ ک چرا اینجوری شد؟ چی شد ک اینجوری شد؟
پس یادمون نره و مراقب باشیم ک قراره چه آدمایی وارد زندگیمون شن و وقتی اومدن چجوری ضربه نخوریم بعد رفتنشون
حرفهام بی مخاطب بود (ریا نباشه روانشناس بازی در آوردم)
ولی بهش فک کنید حتما
ارزششو داره
چون یه موقع برمیگردی و متوجه میشی از بس ک همه چیو از دست دادی دیگه چیزی برای از دست دادن نداری.
@دانش-آموزان-آلاء
شب خوش دوستان
بهترینهارو براتون میخوام -
بعضی دردا تو زندگی مثل خاری تو چشم میمونه ک دستاتو بستن و نمیتونی بیرون بکشیش ولی مجبور به راه رفتنی .. اره زندگی پر درده ولی چرا دستا بستن ؟ شب بخیر گاد
-
سلام صبح جمعتون بخیر
-
سلام صبح جمعتون بخیر
poorya_rzi سلام صبح شما هم بخیر
-
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۷:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
و آنگاه که تمام ذهنت از فکر پر میشود
چه کنیم...؟! -
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۷:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Marzieh-m
مدیتیشن -
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Marzieh-m
ببین بطور خلاصه
اینه:البته برای تازه کار ها
آموزش مدیتیشن برای تازهکارها
پس ازامروز شروع کنید...1⃣کافی است به مدت دو دقیقه در جایی بنشینید
این کار که تنها برای دو دقیقه مدیتیشن کنید آنقدر آسان است که خندهدار به نظر میرسد. اما همین کار تمرینی عالی برای مراقبه است. کافیست به مدت یک هفته هر روز دو دقیقه در جایی بنشینید. اگر خوب پیش رفتید در هفته بعدی دو دقیقه دیگر به زمان اضافه کنید. و این چهار دقیقه را به مدت یک هفته ادامه دهید. هر هفته با اضافه کردنِ تدریجی زمان، میتوانید در ماه دوم روزی ۱۰ دقیقه مدیتیشن کنید، این زمان خیلی خوب است! البته برای رسیدن به آن بهتر است ابتدا با زمانهای کوتاه شروع کنید.
حالا یه کتابی هم داره
اگر بتونم اینجا برات اپلود میکنم -
@Marzieh-m
ببین بطور خلاصه
این کار که تنها برای دو دقیقه مدیتیشن کنید آنقدر آسان است که خندهدار به نظر میرسد. اما همین کار تمرینی عالی برای مراقبه است. کافیست به مدت یک هفته هر روز دو دقیقه در جایی بنشینید. اگر خوب پیش رفتید در هفته بعدی دو دقیقه دیگر به زمان اضافه کنید. و این چهار دقیقه را به مدت یک هفته ادامه دهید. هر هفته با اضافه کردنِ تدریجی زمان، میتوانید در ماه دوم روزی ۱۰ دقیقه مدیتیشن کنید، این زمان خیلی خوب است! البته برای رسیدن به آن بهتر است ابتدا با زمانهای کوتاه شروع کنید.
حالا یه کتابی هم داره
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۷:۵۳ آخرین ویرایش توسط Vezra انجام شده
@Marzieh-m
اره سرعتو البته با گوشی
اینجا که نشد
تو picofile برات اپ کردمhttp://s8.picofile.com/file/8344283518/مدیتیشن_سامان.pdf.html
این لینکش
حجم خیلی کمی هم داره
ببین میتونی دان کنی؟!
و اضافه کنم این کتاب هم به زبان ساده هست
و برای شروع
برای موزیک هم میتونی تو نت سرچ کنی
موزیک مدیتیشن
-خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم -
@Marzieh-m
اره سرعتو البته با گوشی
اینجا که نشد
تو picofile برات اپ کردمhttp://s8.picofile.com/file/8344283518/مدیتیشن_سامان.pdf.html
این لینکش
حجم خیلی کمی هم داره
ببین میتونی دان کنی؟!
و برای شروع
موزیک مدیتیشن
-خواهش میکنم عزیزم کاری نکردمVezra مدیتیشن به چه دردی میخوره
-
Vezra مدیتیشن به چه دردی میخوره
نوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهpoorya_rzi یه سرچ تو اینترنت بکنین
فواید مدیتیشن
براتون میاره از من بهتر توضیح میده
در کل اگر به درجات بالاش برسید بینهایت عالی هست
یکیش میتونه آرامش ذهن باشه.
و...
بسته به اینکه تا کجا پیش برید و هدف چی باشه
معمولا برای آرامش استفاده میکنن
و خالی شدن از هرفکری
که بیش از اینهاست.... -
@Marzieh-m
اره سرعتو البته با گوشی
اینجا که نشد
این لینکش
حجم خیلی کمی هم داره
ببین میتونی دان کنی؟!
و برای شروع
موزیک مدیتیشن
-خواهش میکنم عزیزم کاری نکردم -
@Marzieh-m
ببین بطور خلاصه
حالا یه کتابی هم داره
Vezra
مرسی مرسی مرسی
اره دان شد
یه زمان برنامشو داشتم به اسم calm
ولی پاکش کردم
نصبش میکنم باز
بازم ممنوننوشتهشده در ۹ آذر ۱۳۹۷، ۷:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Marzieh-m
خواهش میکنم گلمم