هرچی تو دلته بریز بیرون 3
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
سرنماز گریه ای ک یهو میاد از چیه؟
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟ -
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
f r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟بستگی داره آخه
-
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۴ آخرین ویرایش توسط فااطمه انجام شده
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟شاید بخاطر یه ناراحتی یا غمی باشه ک از قبل تو دلت مونده و سرنماز تو اون حالت نزدیکی به معبود ناخودآگاه اشکا سرازیر میشن
اگه این نباشه ک نمیدونم -
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فااطمه وای
مرسی مرسی
تخدیم با عشق
#عکس گل رو خودم گرفتم
خیلی خوشگله
مرسیتم -
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟شاید بخاطر یه ناراحتی یا غمی باشه ک از قبل تو دلت مونده و سرنماز تو اون حالت نزدیکی به معبود ناخودآگاه اشکا سرازیر میشن
اگه این نباشه ک نمیدونم -
فااطمه وای
مرسی مرسی
تخدیم با عشق
#عکس گل رو خودم گرفتم
خیلی خوشگله
مرسیتم -
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۲۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟بعضی مواقع ما بنده ها نا خوداگاه به معبودمون وصل میشیم از ته دل و به کارای اشتباهی که کردیم پی میبریم و میبینیم که خداوند چقدر ستارالعیوبه (خودم رو میگما ) سوء تفاهم نشه ولی این حالت عجب حالت خوبیه
خوشا به سعادتون -
بچه ها ی سوال
نخندین هاا
ینی براچی یهو گریه ادم میگیره؟بعضی مواقع ما بنده ها نا خوداگاه به معبودمون وصل میشیم از ته دل و به کارای اشتباهی که کردیم پی میبریم و میبینیم که خداوند چقدر ستارالعیوبه (خودم رو میگما ) سوء تفاهم نشه ولی این حالت عجب حالت خوبیه
خوشا به سعادتوننوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط Acola انجام شدهms96sad96
ممنون
ولی برا من از رو اشتباه نبود ...این چند وقت خیلی دلم شکست ...شاید از ادمای نابجا شکسته باشه ولی خب دله دیگه....ومشکلاتی ک جلو اومدن و ....وخیلی چیزهای دیگه ...شاید بخاطر گذشتن از اونهاباشع ویا شاید از سختی هایی باشه ک خودم میدونم دارن میان:)) -
ms96sad96
ممنون
ولی برا من از رو اشتباه نبود ...این چند وقت خیلی دلم شکست ...شاید از ادمای نابجا شکسته باشه ولی خب دله دیگه....ومشکلاتی ک جلو اومدن و ....وخیلی چیزهای دیگه ...شاید بخاطر گذشتن از اونهاباشع ویا شاید از سختی هایی باشه ک خودم میدونم دارن میان:))نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهf r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96
ممنون
ولی برا من از رو اشتباه نبود ...این چند وقت خیلی دلم شکست ...شاید از ادمای نابجا شکسته باشه ولی خب دله دیگه....ومشکلاتی ک جلو اومدن و ....وخیلی چیزهای دیگه ...شاید بخاطر گذشتن از اونهاباشع ویا شاید از سختی هایی باشه ک خودم میدونم دارن میان:))گفتم که اصلا منظورم شما نبود به خدا خودمو گفتم
من نگفتم که شما اشتباه کردی
خودم رو مثال زدم
ببخشید -
ms96sad96
ممنون
ولی برا من از رو اشتباه نبود ...این چند وقت خیلی دلم شکست ...شاید از ادمای نابجا شکسته باشه ولی خب دله دیگه....ومشکلاتی ک جلو اومدن و ....وخیلی چیزهای دیگه ...شاید بخاطر گذشتن از اونهاباشع ویا شاید از سختی هایی باشه ک خودم میدونم دارن میان:))گفتم که اصلا منظورم شما نبود به خدا خودمو گفتم
من نگفتم که شما اشتباه کردی
خودم رو مثال زدم
ببخشید -
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
روز خوش:))
#خدانگهدار -
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
ms96sad96 ببخشید..اگه سوالی دارید همینجا بپرسید:))
الانم صدام زدن ..باید برم ...شرمندع:))
خدانگهدارتوننوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط ms96sad96 انجام شدهf r در هرچی تو دلته بریز بیرون 3 گفته است:
ms96sad96 ببخشید..اگه سوالی دارید همینجا بپرسید:))
الانم صدام زدن ..باید برم ...شرمندع:))
خدانگهدارتوننه مشکلی نیست
خدانگهدار -
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۴ مهر ۱۳۹۷، ۱۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده