شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۴ مهر ۱۴۰۳، ۹:۰۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
هنوزم کمریسکترین و سوددهترین شغل، گیمنت زدن بغل مدرسه پسرونه اس
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۲ مهر ۱۴۰۳، ۱۰:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۶:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۱ مهر ۱۴۰۳، ۱۶:۰۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هرکی هرجا هست لیست ۱۰۰ فیلمی که باید قبل مرگ دید رو شروع کنه که خیلی عقبیم
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۰ مهر ۱۴۰۳، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۹ مهر ۱۴۰۳، ۱۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۷ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۶ مهر ۱۴۰۳، ۱۵:۴۱ آخرین ویرایش توسط هویججج انجام شده
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۱۹:۳۵ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
اومدی اینجا چون دنبال جوک میگردی؟
به آینه نگاه کن -
این بچه گفت نمیخوام برم مدرسه. تو حیاط یه حلزون کوچولو رو نشونش دادم گفتم ببین حتی این حلزون هم صبحها زود پا میشه بره مدرسه. یه کم نگاش کرد بهش گفت امیدوارم یه پرنده بخوردت که مجبور نباشی بری مدرسه
-
راننده داره تلفن حرف میزنه:
وادینژاد هستم.
بادینژاد نه.
وادی.
وادی.
وِ وِ.
واو.
خانم تو حروف الفبا باب داریم مگه؟
واااااو.
فکر کنم خانم شیرزاد اونور خط بود -
هویججج فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۵ مهر ۱۴۰۳، ۸:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پست 81 از 11722