شــآدکــَــده ی جــوکــیـســـــم
-
وقتی با بابام میرفتیم دکتر و منشی یکی رو زودتر از ما میفرستاد داخل ...
VID_20240806_220213_089.mp4
#شاید_برای_شما_هم_اتفاق_بیوفتد ... -
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بدن اگه شعور داشت از بستنی و شکلات و الکل عضله میساخت، نه از تخممرغ پخته:)
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۶ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
VID_20240805_145605_438.mp4
اولین جلسه باشگاه بعد تعطیلات عید -
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۳، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
آناناس فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان پزشکینوشتهشده در ۱۹ مرداد ۱۴۰۳، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
یادش بخیر ی زمانی چیزی به اسم کات نبود یهو پسره سرطان میگرفت و قرار بود واسه عمل بره خارج ولی تهش میمرد ...
مثلا من خودم شخصا ۳ بار فوت شدم -
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۰ مرداد ۱۴۰۳، ۴:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
-
Akito فارغ التحصیلان آلاء دانشجویان مهندسینوشتهشده در ۲۱ مرداد ۱۴۰۳، ۱۰:۵۸ آخرین ویرایش توسط Akito انجام شده
-
-
پرستو بابایی دانشجویان درس خون دانشجویان پیراپزشکینوشتهشده در ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۷:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
bahar mohammadi 0 فارغ التحصیلان آلاءreplied to mriaw on ۲۴ مرداد ۱۴۰۳، ۱۶:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شاید برای شما هم اتفاق بیافتد:
امروز جایی دعوت بودیم رفتم جلو با میزبان سلام و روبوسی کردم ولی یه لحظه نمیدونم اشتباه از من بود یا اون که لبای همو بوسیدیم️️
هر بار یاد اون صحنه می افتادم خندم میگرفت و نمیتونستم تو چشای خانومه نگا کنم -
-
-
-
-
11541/11687