-
Yasin Sadeghi
عجب
شما خودتون چی کلاس دیگه ای می رفتین؟ -
بهارهreplied to Yasin Sadeghi on ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۹:۳۸ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
Yasin Sadeghi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تو همین مدرسه ما کسایی بودن اندازه موهای سرت کلاس میرفتن بیرون با معلمای مختلف الان معلوم نیس مجاز بشن به انتخاب رشته یا نه :))
کنکور چطور بود ? ... یکی از سوالای ریاضی خیلی اذیت کرد همون نامعادله ...جوابشو بگی ممنون میشم هنوز درگیریم جواب بین گزینهها نیست
-
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
تو همین مدرسه ما کسایی بودن اندازه موهای سرت کلاس میرفتن بیرون با معلمای مختلف الان معلوم نیس مجاز بشن به انتخاب رشته یا نه :))
کنکور چطور بود ? ... یکی از سوالای ریاضی خیلی اذیت کرد همون نامعادله ...جوابشو بگی ممنون میشم هنوز درگیریم جواب بین گزینهها نیست
فکر کنم همون بین منفی یک دوم و 3 بود اگه اشتب نکنم
-
javad-mahdizadeh در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
به به سرعت ...اونو ج دادی شما ? دو رو جایگذاری کنی تومعادله به عبارت درستی نمیرسه
-
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Yasin Sadeghi
عجب
شما خودتون چی کلاس دیگه ای می رفتین؟بذار از دوم دبیرستان تا چهارم بگم چه کلاسایی رفتم:
دوم:زیست(کلاس معلمی بود که تو مدرسه درس میداد ولی نه تو کلاس ما) + فیزیک(بازم تو مدرسه ما بود ولی نه کلاس ما) +شیمی(دقیق مثل قبلیا). چند جلسه کلاس هندسه نرفتم که کاش نمیرفتم چون هیچی بدردم نخورد
سوم:زیست(همون معلم قبلیه بود با این تفاوت که امسال معلم مدرسمون هم بود) + فیزیک(دوباره اون معلم قبلیه بود ولی دوباره امسال بهمون درس نمیداد) +شیمی(مثل زیست) +ریاضی(معلم خارج مدرسه بودش)
چهارم:زیست(بازم همون معلم ولی امسال دیگه به ما درس نمیداد) +فیزیک(همون معلم بود تو مدرسه هم درس میداد).
بنظرتون میاد احمقم مگه نه؟ حق با شماست. جو خیلی بدی بود. اوایل فک میکردم کسی که کلاس نره موفق نمیشه درواقع همه همین فکرو میکردن .دوم که کلاس ریاضی نمیرفتم دوستام باور نمیکردن میگفتن داری قایم میکنی
تو سوم کلاسام زیاد شد واقعا پشیمون شدم چون خیلی وقتمو گرفت. تازه وقتی معلمی هم مدرسه بود هم کلاس عملا یکیش مسخره بازی میشد و تکراری و گوش نمیدادم
تو پیش درس گرفتم و کم کردم.فیزیک یکم بخاطر رودربایستی مجبور شدم برم باز ولی جالبه فقط جزوه پر کردم و از درسنامه الگو استفاده کردم -
به به سرعت ...اونو ج دادی شما ? دو رو جایگذاری کنی تومعادله به عبارت درستی نمیرسه
فک کنم کوچیکتر از یک دوم بود جوابش. کلید کانون رو ببین دیگه
-
فک کنم کوچیکتر از یک دوم بود جوابش. کلید کانون رو ببین دیگه
Ok منتظر بودم شما بگی برم ببینم
-
تازه اگه بنظرتون میاد کلاس زیاد میرفتم یه بار سر میزدین به مدرسه ما. اسم نمیبرم کسی که واسه یه درس چندین کلاس میرفت. اکثریت بچه ها کلاس ادبیات یه معلم پروازی میرفتن. کلاس عربی عمومی.
-
Yasin Sadeghi
کدوم آموزشگاه؟ -
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Yasin Sadeghi
کدوم آموزشگاه؟آموزشگاه نبود ما کلا با معلم کار داشتیم. من اکثرا با معلمای مدرسه خودمون میرفتم کلاس با بقیه کاری نداشتم
-
چقد حرف درسیمث یه روز قبل کنکور میمونه
-
اقا کانتر رو چطوری روی میندوز 8.1 نصب کنم؟؟؟
باز نمیشه -
Zohre...replied to javad-mahdizadeh on ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
باز نمیشهفهمیدین ب منم بگید
-
javad-mahdizadehreplied to Zohre... on ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
شما هم بازی میکنید مگه؟؟؟واقعا؟؟
اگه یازی میکنید .میشه انلاین بازی کرد؟؟یه بار برنامه بزاریم دور همی یه دست بزنیم -
Zohre...replied to javad-mahdizadeh on ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شما هم بازی میکنید مگه؟؟؟واقعا؟؟
اگه یازی میکنید .میشه انلاین بازی کرد؟؟یه بار برنامه بزاریم دور همی یه دست بزنیممن بازی میکردم ولی بچگیام
-
کلش بازی نمیکنید؟
-
javad-mahdizadehreplied to Zohre... on ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
به نظرم نباید منکر تاثیر معلم در پیشرفت شد....
چقدر به چشم دیدم طرف تو یه درسی ضعیف بود...با یه دبیر خوب ...شد حرفه ای تو اون درس
یه سری شانس دارن دبیر خوب تو مدرسه دارن ....
یه سری هم شانس ندارن دبیر خوب تو مدرسه نیس...اگه بتونن باید برن هزینه کنن و معلم خصوصی بگیرن.....
مثالش ...یه ساعت و نیم 600 تومن .....اقای اقاجانی.... که دبیر عالی ای هستن ...
خود من اینکه رفتم رشته ریاضی بخاطر دبیر خوبی که راهنمایی داشتم به این درس علاقه مند شدم....
من حس خاصی به فیزیک نداشتم ...ولی از وقتی فیلمایه اقای کازرانیان رو دیدم از بس تدریسشون عالیه بینهایت این درس رو دوس دارم
دبیر میتونه تنفر شخص به درس رو به عشق به درس تبدیل کنه...
دبیر میتونه ضعف شخص تو درس رو به نقطه قوت تو درس تبدیل کنه
منکر تاثیر معلم نباشیم -
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
به نظرم نباید منکر تاثیر معلم در پیشرفت شد....
چقدر به چشم دیدم طرف تو یه درسی ضعیف بود...با یه دبیر خوب ...شد حرفه ای تو اون درس
یه سری شانس دارن دبیر خوب تو مدرسه دارن ....
یه سری هم شانس ندارن دبیر خوب تو مدرسه نیس...اگه بتونن باید برن هزینه کنن و معلم خصوصی بگیرن.....
مثالش ...یه ساعت و نیم 600 تومن .....اقای اقاجانی.... که دبیر عالی ای هستن ...
خود من اینکه رفتم رشته ریاضی بخاطر دبیر خوبی که راهنمایی داشتم به این درس علاقه مند شدم....
من حس خاصی به فیزیک نداشتم ...ولی از وقتی فیلمایه اقای کازرانیان رو دیدم از بس تدریسشون عالیه بینهایت این درس رو دوس دارم
دبیر میتونه تنفر شخص به درس رو به عشق به درس تبدیل کنه...
دبیر میتونه ضعف شخص تو درس رو به نقطه قوت تو درس تبدیل کنه
منکر تاثیر معلم نباشیمکاملا صحیح ...
-
javad-mahdizadehreplied to Zohre... on ۱۸ تیر ۱۳۹۶، ۱۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
102576/107093