-
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
AHP در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Vezra در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Vezra اتوکد رو من مدرکش گرفتم اما به خاطر رشتم فکر کنم بجز نقاشی چیز دیگش بدردم نخوره
رشتتون چیه مگه
در آرزو رشته پزشکی ... آمپول, قرص
خب هم به عنوان شغل دوم میشه ...هم تفریحی....البته واسه تفریحی باید دیگه خیلی مشتاق باشین که وقت بذارین واسشاره منم شغل دوم یا تفریحی .....
-
javad-mahdizadehreplied to مهی جون on ۱۹ تیر ۱۳۹۶، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
-
مهی جون در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
AHP
تو قزوینی هستی/؟!
خوب سوال ؟
-
رفتین ینی ؟
-
-
AHP
هیچی خواستم بدونم اگه قزوین هستین جایی رو میشناسین برا طراحی دکوراسیون داخلی معرفی کنین ؟که خوب باشه /
همین کاریت ندارم والا خخخخبازم جالبه, کوتاه نمیاین...
-
AHP
هیچی خواستم بدونم اگه قزوین هستین جایی رو میشناسین برا طراحی دکوراسیون داخلی معرفی کنین ؟که خوب باشه /
اخه حرف نمی زنی که ...علامت سوال میزاری
-
AHP
اخه حرف نمی زنی که ...علامت سوال میزاری
قزوین شهر خدا, خدا رو خوش میاد با این حرفا؟!
-
مهی جون در تازه های تکنولوژی گفته است:
نمی دونم اینجا نقل قول ممنوع یا نه
اما ایران 3 یا 4 سال که اینترنتش خیلی خوب شده
الان حتی روستاهام نت دارن از اب اشامیدنی بهتر
جدیدن هم اپراتور ها التماس میکنن واس نت
یادش به خیر یه زمانی که با کارت بود باید میرفتی شام میخوردی استراحت میکردی بعد میومدی ببینی وصل شدی یا نهمهی جون نقل قول جایز نبود نوشتم نباشه
اینکه التماس میکنن واسه نت قبول دارم (یه مدل دیگشو تجربه کردم)
ما چندبار نتمون قطع و وصل شد..زنگ زدیم پیشگامان ...گفتیم اصن دیگه میریم مخابرات نت میگیرم
قرارداد رو یک ماه تمدید کردن با شارژ اضافه
وای آره قدیما .....یادش بخیر کارتی بود -
-
zakiyehhoseini دانش آموزان آلاءreplied to Vezra on ۱۹ تیر ۱۳۹۶، ۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط zakiyehhoseini انجام شده
Vezra دقیقا حق باشماست من چن تا از دبیرام که دکتر فلان بودن و مهندس فلان اما باعث ترس من از درسا شدن حس بدی ب رشته ..معلم شیمیمون تو تلویزیونم میاد اما پیش 2 مارو رسما پیچوند .بقیرم نصفه درسداد..دبیر زیستمون که ب قول خودش رتبه 3 تو دبیرا برتر داشت فقط استرس ایجاد میکرد.درسو سخت توضیح میداد لقمه رو صد دور .دور سرمون میچرخوند تا لب کلامو بگه..ما حتی بچه هامون از مدارس خوب و تیزهوشانیم داشتیم..اما حتی اونام نتیجه نگرفتن..
استاد برتر وخوب کسیه که شاگردی که خودشم خواهان پیشرفته رو باهر سابقه تحصیلی بکشه بالا..وگرنه اینکه ادم شاگرد تراز بالا هارو از اول جدا کنه و کار شاقی نکرده..منکه هیچچچچوقت ب خاطر تک تک ناراحتیهام عمر رفتم و اون حسام و باور نکردن توانایی خودم از اونایی که کم گذاشتن نمیگذرم -
-
اولين بارى كه بهش گفتم دوسش دارم و هيچوقت يادم نميره! ابراز علاقه كردنم ام مثه آدميزاد نبود!
توى بغلم ولو بود، صورتشو ميكشيد روى پوست تنم
يه لحظه ى خيلى كوتاه نگاهمون يكى شد و
قلبم واسه اولين بار لرزيد براش!
دلم بى طاقت شد! نفسام تند تر شد! سرخ شدم!!
با كف دستم چشماشو گرفتم و گفتم
"خيلى خيلى خيلى خيلى زيـــــــاد! دوسِتـــــ دارمــــــ..."
يك ثانيه طول كشيد تا بفهمه چى گفتم
دستامو زد كنار
زل زد توى چشمام...
نفسم بُريد... نفسش بُريد...
اولين بارى كه گفتم دوستش دارم و هيچوقت يادم نميره... -
اخبارو دیدین؟
-
فیلم ترسناک یافتم
-
102891/107093