-
بعضی از معلما حتی پولی هم نمیگیرن! خدا گفته به برادرت سود برسون
-
AHP در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Vezra mohammadhassan javad-mahdizadeh @Dr-Bernosi
بازم میگم انگار نتونستین منو متقاعد کنین که یه مشت آدمی رو که حداقلش اینه که من به اونها به اندازه سر سوزنی اهمیت نمیدم و اونا هم همینطور رو آلا رو بهشون معرفی کنمآره نمیشه متقاعد کرد ....
دیگه نا امید شدم -
حالا بیخیال شید فعلا
-
بازم میگم انگار نتونستین منو متقاعد کنین که یه مشت آدمی رو که حداقلش اینه که من به اونها به اندازه سر سوزنی اهمیت نمیدم و اونا هم همینطور رو آلا رو بهشون معرفی کنمداداش ما اصلا نمیخوایم که تو رو متقاعد کنیم و یا عقیده خودمون رو بهت تحمیل کنیم...فقط خواستیم بگیم...میشه به قضیه اینطوری هم نگاه کرد...انتخاب با خودته
-
بازم میگم انگار نتونستین منو متقاعد کنین که یه مشت آدمی رو که حداقلش اینه که من به اونها به اندازه سر سوزنی اهمیت نمیدم و اونا هم همینطور رو آلا رو بهشون معرفی کنمبحث کردن بی فایدس!
-
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr-Bernosi Vezra در کل:
من خودم بچه های مدرسمون همشون بلا استثنا همش میخوان آدمو بزنن زمین. من اینطوری نیستم وقتی وارد جمعی میشم میخوام ارتباط برقرار کنم ولی وقتی میبینم طرف لایق احترامم نیست اعصابم میریزه بهم مخصوصا اگه بی احترامی کنه. بچه های ما هم همینن مخصوصا با من یکی پدر کشتگی خاصی داشتن!
حالا شما اسمشو میخواین کینه ای یا هرچیزی بزارین بزارین ولی من خودم به این جور افراد همچنین خوبی ای نمیکنم.
من هم با همچین آدم های بی عقلی طرف بودم ... پیشنهادم اینه که ازشون دوری نکن ، یکبار برای همیشه همون رفتاری که در حقت کردن رو در حقشون انجام بده ...
با %(#ff0000)[کف گرگی] شروع کن نتیجه ی خوبی میدهمحمد حسن باور کن کف گرگیه بدجور جواب میده!!
-
@Dr-Bernosi Vezra در کل:
من خودم بچه های مدرسمون همشون بلا استثنا همش میخوان آدمو بزنن زمین. من اینطوری نیستم وقتی وارد جمعی میشم میخوام ارتباط برقرار کنم ولی وقتی میبینم طرف لایق احترامم نیست اعصابم میریزه بهم مخصوصا اگه بی احترامی کنه. بچه های ما هم همینن مخصوصا با من یکی پدر کشتگی خاصی داشتن!
حالا شما اسمشو میخواین کینه ای یا هرچیزی بزارین بزارین ولی من خودم به این جور افراد همچنین خوبی ای نمیکنم.
من هم با همچین آدم های بی عقلی طرف بودم ... پیشنهادم اینه که ازشون دوری نکن ، یکبار برای همیشه همون رفتاری که در حقت کردن رو در حقشون انجام بده ...
با %(#ff0000)[کف گرگی] شروع کن نتیجه ی خوبی میدهمحمد حسن باور کن کف گرگیه بدجور جواب میده!!
:|
-
دُنــیــا
تـنـهـایـے هـاے زیـادے داره
↯↯امــا
تــنــهـایـے مـا مـجازیـا
دنـیــــایـے داره..
-
حالا ول کنین مهم نیست
-
Zohre...replied to mohammadhassan on ۱۹ تیر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@zohre-nowrouzi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
حالا ول کنین مهم نیست
حرف منو ندزد
بهش میگن تقلید :|
-
حالا ول کنین مهم نیست
مهم بودنش که هست ولی
بحثش به نتیجه نرسید -
@dr-bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بازم میگم انگار نتونستین منو متقاعد کنین که یه مشت آدمی رو که حداقلش اینه که من به اونها به اندازه سر سوزنی اهمیت نمیدم و اونا هم همینطور رو آلا رو بهشون معرفی کنمبحث کردن بی فایدس!
دکتر هیچموقع زود تسلیم نشو ... هر میل گردی یه دمای جوشی داره!! ( هیچی حرف فلسفی گفتم بزنم )
-
دِلـَمْ بـَرایِ مُعَلِمـَم
تـَنْگـْ شـُدِه
اِنْگارْ فَقــَطْ بَرایِ اوُ مُهِمْ بـود
حـاضـِر
باشـَمْ یـا غـایــِبْ ... -
حالا ول کنین مهم نیست
حرف منو ندزد
بهش میگن تقلید :|
همین ک شما میگید
-
mohammadhassanreplied to Zohre... on ۱۹ تیر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا ول کنین مهم نیست
حرف منو ندزد
من والا همینجوری رد میشم لایک میکنم نگاه نمیکنم
-
دکتر هیچموقع زود تسلیم نشو ... هر میل گردی یه دمای جوشی داره!! ( هیچی حرف فلسفی گفتم بزنم )
تسلیم ندم! چون خیلیا هستن که مث من الا رو به بقیه معرفی میکنن!
-
mohammadhassanreplied to mohammadhassan on ۱۹ تیر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط mohammadhassan انجام شده
حالا ول کنین مهم نیست
منبع : @Zohre-Nowrouzi
Copyright 2017 Alaa
-
Zohre...replied to mohammadhassan on ۱۹ تیر ۱۳۹۶، ۱۱:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حالا ول کنین مهم نیست
منبع : @Zohre-Nowrouzi
Copyright 2017 Alaa
بهتر شد
-
تسلیم ندم! چون خیلیا هستن که مث من الا رو به بقیه معرفی میکنن!
تو ایران موفق باشین
103001/107093