-
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۱۸:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
هیچگاه فراموش نکنیم که هیچکس بردیگری برتری ندارد
مگر به فهم و شعور
مگر به درک و ادب
آدمی فقط در یک صورت حق دارد به دیگران از بالا نگاه کند
و آن هنگامی است که بخواهد دست کسی را که برزمین افتاده بگیرد و او را بلند کند
واین قدرت تو نیست
این انسانیت است.نخستین جرقه های غرور در آغاز آفرینش انسان و در چهره شیطان دیده شد و هنگامی که خداوند به او خطاب کرد «چه چیز تو را مانع شد از اینکه بر آدم سجده کنی هنگامی که به تو فرمان دادم» ، (قال ما منعک الا تسجد اذ امرتک... )
«شیطان (با لحنی غرور آمیز) گفت: من از او بهترم! مرا از آتش آفریده ای او را از گل» ، (قال انا خیر منه خلقتنی من نار و خلقته من طین)
إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ مَنْ كانَ مُخْتالًا فَخُوراً »(1) زيرا خداوند كسى را كه متكبر و فخرفروش است را دوست نمىدارد.
خدا با این صراحت ،غرور و فخر فروشی رو نکوهش کرده ...اما ما به این صفت ناپسند، افتخار میکنیم !!
خوشحالم که به نظر خودم واقعا این یه قلم ایرادو ندارم :)))
بالاخره یه روز هممون میمیریم...یکی زودتر ، یکی دیر تر، یکی سخت،یکی راحت ...همه با لباس سفید! همه مثل هم! -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۲۰:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
مگر به فهم و شعور
مگر به درک و ادب
واین قدرت تو نیست
این انسانیت است.نخستین جرقه های غرور در آغاز آفرینش انسان و در چهره شیطان دیده شد و هنگامی که خداوند به او خطاب کرد «چه چیز تو را مانع شد از اینکه بر آدم سجده کنی هنگامی که به تو فرمان دادم» ، (قال ما منعک الا تسجد اذ امرتک... )
«شیطان (با لحنی غرور آمیز) گفت: من از او بهترم! مرا از آتش آفریده ای او را از گل» ، (قال انا خیر منه خلقتنی من نار و خلقته من طین)
إِنَّ اللَّهَ لا يُحِبُّ مَنْ كانَ مُخْتالًا فَخُوراً »(1) زيرا خداوند كسى را كه متكبر و فخرفروش است را دوست نمىدارد.
خدا با این صراحت ،غرور و فخر فروشی رو نکوهش کرده ...اما ما به این صفت ناپسند، افتخار میکنیم !!
بالاخره یه روز هممون میمیریم...یکی زودتر ، یکی دیر تر، یکی سخت،یکی راحت ...همه با لباس سفید! همه مثل هم! -
نوشتهشده در ۱۸ فروردین ۱۳۹۵، ۲۳:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
شرح الأسماء الحسنى :
فِي الحَديثِ القُدسِيِّ : يَابنَ آدَمَ ، خَلَقتُ الأَشياءَ لِأَجلِك وخَلَقتُكَ لِأَجلي .
شرح الأسماء الحسنى :
در حديث قدسى آمده است: «اى آدميزاد! همه چيز را براى تو آفريدم و تو را براى خودم آفريدم» .
شرح الأسماء الحسنى : 139 ، رسائل الكركي : 3 / 962 وفيه «يا إنسان ...» ، وفي مصابيح القلوب : 458 «خلقت جميع العالم لكم وخلقتكم لي» ، المواعظ العددية : 420 وفيه «خلقت الأشياء كلّها لأجلك وخلقتك لأجلي وأنت تفرّ منّي» . -
شرح الأسماء الحسنى :
فِي الحَديثِ القُدسِيِّ : يَابنَ آدَمَ ، خَلَقتُ الأَشياءَ لِأَجلِك وخَلَقتُكَ لِأَجلي .
شرح الأسماء الحسنى :
در حديث قدسى آمده است: «اى آدميزاد! همه چيز را براى تو آفريدم و تو را براى خودم آفريدم» .
شرح الأسماء الحسنى : 139 ، رسائل الكركي : 3 / 962 وفيه «يا إنسان ...» ، وفي مصابيح القلوب : 458 «خلقت جميع العالم لكم وخلقتكم لي» ، المواعظ العددية : 420 وفيه «خلقت الأشياء كلّها لأجلك وخلقتك لأجلي وأنت تفرّ منّي» .نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۰:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحديث قدسى:
فيما اوُحىَ إلى عيسى عليه السلام هىَ (يَعْنِى النّارَ) دارُ الْجَبّارينَ وَ العُثاةِ الظّالِمينَ وَ كُلِّ فَظٍّ غَليظٍ وَ كُلِّ مُخْتالٍ فَخورٍ؛
به عيسى عليه السلام وحى شد:
كه جهنّم، سراى جباران و سركشان ظالم است و جايگاه هر تندخوى خشن و هر متكبّر مغرورى.
كافى، ج 8، ص 136، ح 103. -
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۰:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۰:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
!
امام مهدى عليه السلام :
أكثِروا الدُّعاءَ بِتَعجيلِ الفَرَجِ فَإنَّ ذلِكَ فَرَجُكُم ؛
امام مهدى عليه السلام :
براى تعجيل در فرج بسيار دعا كنيد ، كه فرج من فرج شما نيز هست .
. كمال الدّين ، ص 485 .ــــــــــــ
-
مگر به فهم و شعور
مگر به درک و ادب
واین قدرت تو نیست
بالاخره یه روز هممون میمیریم...یکی زودتر ، یکی دیر تر، یکی سخت،یکی راحت ...همه با لباس سفید! همه مثل هم!دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره
بیشتر از اینا بنویس.کلا متحولم کردی -
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بهاره
بیشتر از اینا بنویس.کلا متحولم کردینوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین دهقانی پور باشه اگه بازم بلد بودم مینویسم
-
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۶:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موضوع این نیست ک همین الان کجایی.موضوع اینه ک کجا خواهی رفت.از لحظه ای ک بیدار میشی تو باید به سمت هدف بری.پس برا دو هفته آماده باش . سخت تلاش کن و فروتن باش و از هر چی خدا بهت داده استفاده کن.ما رو مسیرمون تمرکز میکنیم.
قراره ی دوره پاکی+استارت تغییر کردن و تلاش برا هدف رو شروع کنم از فردا جمعه هر کی مایل به همراهی بود اعلام کنه...(باید تموم تلاش و تجربه مونو به کار بگیریم ک با برنامه ریزی و منسجم شروع کنیم و ادامه بدیم، کنکوری ها باید با تلاش این چند ماهو ادامه بدن حتی اگه تا حالا خوب نببودن فقط باید بجنگن بعد وقت برا تعیین مسیر ایندشون دارن پیشنها میشه در روز چالشهایی برا خودتون داشته باشین ک از تکرار و روزمرگی در بیاین)
دوره پاکی(گناه و فکر بهش ممنوعه و سعی بشه نماز صبح خونده شه هر کی خواست میتونه کامل پنج مرتبه در روزو بخونه یا کلا نخونه ولی ی تایمی رو برا ارتباط با خداش بذاره)
در ضمن اخرین روز این دوره با ولادت حضرت علی ع همراهه و ما باید دست پر به مقصد برسیم...و اینکه از شنبه وارد ماه رجب میشیم ک میگن رجب ماه استغفار ، خوانده شده... ماه توبه...ماه پاک شدن.... جالب شده برام...
نمیدونم خدا همیشه بزرگه!
we are driven -
موضوع این نیست ک همین الان کجایی.موضوع اینه ک کجا خواهی رفت.از لحظه ای ک بیدار میشی تو باید به سمت هدف بری.پس برا دو هفته آماده باش . سخت تلاش کن و فروتن باش و از هر چی خدا بهت داده استفاده کن.ما رو مسیرمون تمرکز میکنیم.
قراره ی دوره پاکی+استارت تغییر کردن و تلاش برا هدف رو شروع کنم از فردا جمعه هر کی مایل به همراهی بود اعلام کنه...(باید تموم تلاش و تجربه مونو به کار بگیریم ک با برنامه ریزی و منسجم شروع کنیم و ادامه بدیم، کنکوری ها باید با تلاش این چند ماهو ادامه بدن حتی اگه تا حالا خوب نببودن فقط باید بجنگن بعد وقت برا تعیین مسیر ایندشون دارن پیشنها میشه در روز چالشهایی برا خودتون داشته باشین ک از تکرار و روزمرگی در بیاین)
دوره پاکی(گناه و فکر بهش ممنوعه و سعی بشه نماز صبح خونده شه هر کی خواست میتونه کامل پنج مرتبه در روزو بخونه یا کلا نخونه ولی ی تایمی رو برا ارتباط با خداش بذاره)
در ضمن اخرین روز این دوره با ولادت حضرت علی ع همراهه و ما باید دست پر به مقصد برسیم...و اینکه از شنبه وارد ماه رجب میشیم ک میگن رجب ماه استغفار ، خوانده شده... ماه توبه...ماه پاک شدن.... جالب شده برام...
نمیدونم خدا همیشه بزرگه!
we are driven -
نمیدونم خدا همیشه بزرگه!
we are drivenدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi
بنده اعلام آمادگی میکنم -
Mehdi دمت گرم
به شخصه واسه همه اونایی که تو این دوره شرکت میکنن آرزوی موفقیت میکنم ...خدا با شماست
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
چرا اصلا از فردا؟؟؟؟از همین نماز ظهر امروز
-
Mehdi
بنده اعلام آمادگی میکنمنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین دهقانی پور
هه وای ممنون پست قبلیتو ندیده بودم ک از پست من اس شات گذاشته بودی داشتم مینوشتم اون موقعه
خیلی ممنون. -
حسین دهقانی پور
هه وای ممنون پست قبلیتو ندیده بودم ک از پست من اس شات گذاشته بودی داشتم مینوشتم اون موقعه
خیلی ممنون.دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMehdi چرا از فردا؟؟؟؟از امروز نماز ظهر
-
Mehdi چرا از فردا؟؟؟؟از امروز نماز ظهر
نوشتهشده در ۱۹ فروردین ۱۳۹۵، ۷:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهحسین دهقانی پور گفته است:
Mehdi چرا از فردا؟؟؟؟از امروز نماز ظهر
به چند دلیل چندتاشو میگم اینکه همه ببین و افراد بیشتری بیان، اینکه میخوام 14 روز باشه و ...