-
سلام یچه ها میگم برا قبولی دارو سازی زمینو چنددرصد بزنیم خوبه؟؟؟
کتابنامه مهروماه خوبه بنظرتون؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
DR.PeRshIA دانش آموزان آلاءreplied to fatemekhanom on ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom
بستگی داره درسای دیگتو چجوری زده باشی
ولی در حد معمول اگر اون بقیه دروسو خوب بزنی زمین در حد30 تا 40 خوبه
مهروماه هست کامل تره اره خیلی سبزم هست ک خیلی خلاصه تره ی جور جمع بندیه سریع -
fatemekhanom دانش آموزان آلاءreplied to DR.PeRshIA on ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط fatemekhanom انجام شده
DR.PeRshIA
بنظرشمابراتجربیا پردرامد ترین رشته چیه؟؟؟ -
DR.PeRshIA دانش آموزان آلاءreplied to fatemekhanom on ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بستگی ب شرایط داره خب
بخوای کلی حساب کنی ب نظر من اول تخصصه ی رشته هست مثلا متخصص قلب خب
بعد ب نظر من دندون پزشکیه
بعد دارو
بعد پزشکی
ک البته االان چون مجوز داروسازی و مدرکو نمیدن ی خورده افت کرده ولی من دومین رشته پردرامد قبولش دارم حالا خواستی راه های درامد سایشم میگم بهت -
fatemekhanom دانش آموزان آلاءreplied to DR.PeRshIA on ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۰:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
DR.PeRshIA
دندون پزشکی قلب خب خوبناما من که تاحالا دکتر زن ندیدم که تواین دو رشته خوب باشن
همه پزشکای خوب مرد هستن
اما من رشته ایو میخام که زودتر وبایه درامد خوب وارد کار بشم -
@sadegh73
سلام
چطور اینقدر پیشرفت کردند؟ -
M.an
من ک گفتم نقاشی وطراحی -
حق با شما بود دکتر
من نتونستم نیام
چون بیکاریام نمیدونم چی کنم
اما
امروز تولد یکی از دوستام
اگه پیام منو دید که تولدش مبارک
خیلی خوبی دوست عزیزم
ان شاالله خودم جشن 200 سالگیت رو تبریک بگم -
fatemekhanom در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
M.an
من ک گفتم نقاشی وطراحیا ندیدم
گرافیک بلدی کار کنی؟ -
M.an
نه -
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@sadegh73 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi گفته است:
@sadegh73 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
میشه درست!چون وقتی معده فعالیتش زیاد میشه قلب یکم تند تر میزنه تا بهش بیشتر خون برسونه!پیام انقباضی که باعث باز شدن دریچه های سینی میشه از گره دوم میادش تو بطنا و باعث انقباض بطنا و ورود خون به سرخرگا میشه!
پارا سمپاتیک و سمپاتیک نقض میشه
عچب نکته خفنی شد!
درست یا نادرست؟!
کاهش چین خوردگی معده باعث تقابل سیستم پاراسمپاتیک و سمپاتیک میشود!زمانی تپش قلب افزایش پیدا می کند که سمپاتیک ترشح شود و زمان ترشح سمپاتیک فعالیت معده به تاخیر می افتد
از طرفی زمان ترشح پارا سمپاتیک معده و دستگاه گوارش فعالیت خودشون رو آغاز می کنند .یه سوال!ینی میشه واقعا این؟!
دادا صفحه 48 زیست سوم رو نگاه کن
-
ترنم در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
حق با شما بود دکتر
من نتونستم نیام
چون بیکاریام نمیدونم چی کنم
اما
امروز تولد یکی از دوستام
اگه پیام منو دید که تولدش مبارک
خیلی خوبی دوست عزیزم
ان شاالله خودم جشن 200 سالگیت رو تبریک بگمبله شما هم 200 سال عمر می کنی منم تبریک میگم اون موقع اگه خدا بخواد
-
DR.PeRshIA دانش آموزان آلاءreplied to fatemekhanom on ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پس دور داروسازی هم خط بکش
مگر اینکه حدود 200 300 میلیون پول داشته باشی بتونی مدرکتو زود بگیری بتونی وارد بازار کار شی -
DR.PeRshIA دانش آموزان آلاءreplied to fatemekhanom on ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۲:۰۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
fatemekhanom البته اینم بگم من کلا هیچ زنیو ندیدم ک جایی موفق باشه
میخوایی بیخیال درس شو کلا
عجله ای داریا خب پزشکی باز بری بهتره فک کنم -
DR.PeRshIA
بهتره یه کم دور و برتون رو نگاه کنید می بینیدیه خانم اونم ایرانی نوبل ریاضی گرفت این فقط یه نمونه کوچیکش بود
پروفسور مریم میرزاخانی دانشمند جوان ایرانی که موفق به دریافت جایزه معتبر بین المللی فیلدز به خاطر تحقیقات خود در زمینه علم ریاضی شده است
-
Dr.Fateme.2291 دانش آموزان آلاءreplied to DR.PeRshIA on ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
DR.PeRshIA اییییییییییییییییییین همه زن موفق / چرا نمیبینی
-
fatemekhanom دانش آموزان آلاءreplied to DR.PeRshIA on ۱۹ آبان ۱۳۹۵، ۱۳:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
DR.PeRshIA
احتمال زیاد مامایی بخونم
نه شایدم برم پزشکی از پزشکی برم توشاخه مامایی فک میکنم این رشته برا دخترا بهتر وپردرامد تره -
M.an
ریاضیو بیخیال او زمینه پزشکی قلب ومغز 99درصد مردا بهترینن
22761/107093