-
royaaa دانش آموزان آلاءreplied to یه زمانی آلایی on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr.yassi
میدونم چون ادم نیستم
فرشتم
چخه چخه -
parastoureplied to یه زمانی آلایی on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr.yassi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
royaaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@dr.yassi ب منم چ یاسی خانوم اصلا ب تو چه ک میای واسه من داوری میکنی واسه من سر پیازی یا تهش؟
دفعه اخرت باشه اینجا همه بهم پریدن تو منو دیدی؟؟؟؟آدمی را آدمیت لازم است.....البته تو نیاز نداری چون گفتم فقط برا آدماس
پی وییی
-
iman 1 دانش آموزان آلاءreplied to یه زمانی آلایی on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr.yassi حرف دهنتونو بفهمید
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to royaaa on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@dr.yassi ب منم چ یاسی خانوم اصلا ب تو چه ک میای واسه من داوری میکنی واسه من سر پیازی یا تهش؟
دفعه اخرت باشه اینجا همه بهم پریدن تو منو دیدی؟؟؟؟آدمی را آدمیت لازم است.....البته تو نیاز نداری چون گفتم فقط برا آدماس
-
واقعا که ...شناختمت بای
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to parastou on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@parastu23 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یاسی اهوازو نکش وسط میکشمت
ینی ابادانیا دست ب چوب نمیشن؟؟؟؟همش تقصیر توءه بحث راه انداختی ببین دوتا دعوا کردن حالا خدایی بحثشون به جایی بد بکشه گردن توهست....اونم تواین ماه مبارک....واقعا بسه دیگه
ایشون دیروز هم دعوا کردن
روانیه .....آدم نیست خداشفاش بده یا لاقل آدمیت ببخشه
-
royaaa دانش آموزان آلاءreplied to یه زمانی آلایی on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۸:۰۰ آخرین ویرایش توسط royaaa انجام شده
@dr.yassi ب منم چ یاسی خانوم اصلا ب تو چه ک میای داوری میکنی واسه من سر پیازی یا تهش؟
دفعه اخرت باشه اینجا همه بهم پریدن تو منو دیدی؟؟؟؟ -
parastoureplied to یه زمانی آلایی on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ینی ابادانیا دست ب چوب نمیشن؟؟؟؟همش تقصیر توءه بحث راه انداختی ببین دوتا دعوا کردن حالا خدایی بحثشون به جایی بد بکشه گردن توهست....اونم تواین ماه مبارک....واقعا بسه دیگه
ایشون دیروز هم دعوا کردن
-
iman 1 به همچنين واسه دومين بار اخراج بشين صلوات
-
خودم اهواازیم مگه دروغه شلنگ آباد دعوااس همش فک کنم تو سردسته شونی
-
موفق باشید همگی خدانگهدار
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to royaaa on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
JAVADM328.G منتظرم
-
یه زمانی آلایی دانش آموزان آلاءreplied to JAVADM328.G on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
JAVADM328.G در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
iman 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
JAVADM328.G مثلا میخوام ببینم چه غلطی میخوای کنی
باشه منم با کمال میل نشونت میدم!
منتظر باشآقا جواد متاسفم براتون....اصلا فکر نمیکردم برا هرکی که ازراه رسیده شخصیتتون رو زیرپاشون میذارید وجواب میدین......شما بزرگترازاین حرفایید خواهش میکنم کافیه
-
sonsy همه باهم!!ايشالا زودتر
-
iman 1 دانش آموزان آلاءreplied to حسین ثار الله on ۱۴ خرداد ۱۳۹۶، ۱۷:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
حسین ثار الله سلام بله . ولی کسایی که میان اینجا تدریس میکنن و ادعای ..... دارن بهتره نیان تو این مجموعه حرف من اینه . مجموعه ای که میگ برای رضای خداس و.... همه کاراش برای رضای خداس جای همچین اساتیدی نیست
-
ینی ابادانیا دست ب چوب نمیشن؟؟؟؟ -
پرچم گذاری کنید حرفاشونو بلکه اخراج بشن راحت بشیم
-
این پست پاک شده!
-
iman 1 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
JAVADM328.G مثلا میخوام ببینم چه غلطی میخوای کنی
باشه منم با کمال میل نشونت میدم!
منتظر باش
پست 23161 از 107093