-
فیزیک اقای رمضانی بود . بسیار با سواد. اقای فدایی هم خوب بودند.
شیمی که اقای حاجی سلیمانی شاهکار بودند.
دینی اسم استادش یادم رفته کتاب خیلی سبز رو نوشته بودند با فیلم های اشیون 92% زدم.نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina.mirza2yahoo.com استاد رنجبر زاده !
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
اقای شامیزاده هم استاد دانشگاه شریف هم بودند البته سهراب به من گفته بود نگم.
-
اقای شامیزاده هم استاد دانشگاه شریف هم بودند البته سهراب به من گفته بود نگم.
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina.mirza2yahoo.com چییییییی؟؟؟
استاد چه درسی ؟ -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم. یحتمل ریاضات عمومی دیگه.
-
نمیدونم. یحتمل ریاضات عمومی دیگه.
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina.mirza2yahoo.com چقدر خوووووووب ...
بخاطر همینه اینقدر ریاضی رو خوب درس میدن -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
تو دانشگاه دیگه مث مدرسه نیس. استاد میاد یه چی میگه و میره. خودت باید بری دنبالش یاد بگیری.
-
تو دانشگاه دیگه مث مدرسه نیس. استاد میاد یه چی میگه و میره. خودت باید بری دنبالش یاد بگیری.
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina.mirza2yahoo.com حتی دروس تخصصی مربوط به رشته رو ؟
یا فقط دروس پایه و نظری ؟ -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
همه درسا. اصلا وقت نمیشه که.
شما فرض کن ریاضی 1 مبحثش تابع و پیوستگی و حد و مشتق و انتگرال و اعداد مختلط و هزار تا چیز دیگه ست. یه استاد با 3 4 ساعت تو هفته. در حدود 12 تا 14 هفته چی میخواد بگه
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
البته من مهندسی ام. خبر پزشکی رو ندارم
-
البته من مهندسی ام. خبر پزشکی رو ندارم
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina.mirza2yahoo.com سهند درس میخونی ؟
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نه. تبریز
-
نه. تبریز
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsina.mirza2yahoo.com اوکی موفق باشی :hand:
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نمیدونم دیدین یا نه
از پسر پرسیدن که اگه رتبه 2 رقمی بیاری تو کنکور بهت جایزه خانواده چی میده
پسر گف
بابام
بهم
یه خونه میده و یه ماشین !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
اینا رو به من بدن
من رتبه کنکور که هیچ
کل سیاست دنیا رو عوض میکنم -
نمیدونم دیدین یا نه
پسر گف
بابام
بهم
اینا رو به من بدن
من رتبه کنکور که هیچ
کل سیاست دنیا رو عوض میکنمخیلی چیز زیادی میده ینی؟؟والا اینم ک من بعد کنکورم چ بشم چ نشم رتبه برتر بابام میده بهم ی پراید و ی اتاق ب عنوان خونه ههه
-
نمیدونم دیدین یا نه
پسر گف
بابام
بهم
اینا رو به من بدن
من رتبه کنکور که هیچ
کل سیاست دنیا رو عوض میکنمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهترنم
خوشحالم از اینکه اگه قراره چیزی بشم فقط برای موفقیت خودمه نه جایزهای بابام -
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۴۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بزرگترین موفقیت خوشحالی پدر و ادرتئنه
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
آدم هام مثل ماشین میمونن وقتی میخوای ماشینو روشن کنی بعضی ها با یک استارت بعضی ها با دو استارت بعضی ها روهم باید انقد هول داد تا یه تکونی بخورن جایزها گاهی اوقات پس رفت میارن تا پیشرفت
-
آدم هام مثل ماشین میمونن وقتی میخوای ماشینو روشن کنی بعضی ها با یک استارت بعضی ها با دو استارت بعضی ها روهم باید انقد هول داد تا یه تکونی بخورن جایزها گاهی اوقات پس رفت میارن تا پیشرفت
نوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهsaeed piryaei در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کاش میشد بیشتر لایک کنم -
saeed piryaei در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
کاش میشد بیشتر لایک کنمدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۲۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@sadegh73
داداش ممنونم از لطفت
اما ای کاش میتونستم کاری کنم که کسی بخاطر این چیزا از انگیزش کم نشه