-
sodeys ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to kia on ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
kia باشه
-
sodeys ghorbani سوتفاهم شده؟
-
Ali HP در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
kia گفتم مخطبای زیادی فک نکنم منظورم فقط شما بودین
عزیزم تو فقط بخند(:
-
sodeys ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to Ali HP on ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali HP یعنی الان برم ؟
-
sodeys ghorbani نه چ ناراحتی ..ن بخدا
-
sodeys ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to Ali HP on ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali HP یعنی الان از حرفام ناراحت شدین؟
-
sodeys ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to Ali HP on ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali HP خیلی رک و پوست کنده بود
-
sodeys ghorbani بعله اگ دوستان توجه کنن بخودشون
-
sodeys ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to Zohre... on ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Zohre-Nowrouzi شب زنده داری شما هم بخیر دوست عزیز
-
sodeys ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to Ali HP on ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali HP خیلی خوبه که با همه چیز اینقدر منطقی برخورد میکنید
-
kia در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
حالا که بحث شوخیه بگم که داغونید!!!!!
ضمنا مخطبای زیادی توی تاپیک وجود دارن..
جدی؟
پس میشه چت نکنید؟ -
اصا بیاید برید بخوابید منم ب شب بیداریم ادامه بدم اینجارم لغو نصب میکنم هیچکسم دیگه بحث نمیکنه ب قول اقا شهریار تلگرامو اینستارو حذف کردم وقت داشته باشم حالا شده قوز بالا قوز
کلنم ناراحت شدم از دستتون نمیخامم
شبتون قشنگ دوس جونیا -
sodeys ghorbani بنظرم توجیه وجود نداره..من اگ اینجام ینی بطور قطع درس نمیخونم یا هرکس دیگه نه توی این تایم و الان هرموقعی ک هرکس اینجاست
-
kia در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
حالا که بحث شوخیه بگم که داغونید!!!!!
ضمنا مخطبای زیادی توی تاپیک وجود دارن..
-
دوستان خسته نباشید، شبتون بخیر:hand:
-
sodeys ghorbani دانش آموزان آلاءreplied to Ali HP on ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Ali HP صرفا این تاپیک نیست ما همه مون دنبال همچین بهانه هایی هستیم که وقت از دست رفتمون رو توجیه کنیم
-
sodeys ghorbani والا اخه هی میگن جدی بودن جدی بودن ..منم میگم این جماعت جدی باشن همه خواب میبودن..والا فک کنم من نسبت ب بیشتر اعضای اینجا جدی بودم...اگه بخاد چیزی مضر باشه اون زمانیه ک پای بودن تو این تاپیک صرف میشه نه شوخیه دوستان یا بحثای مختلف
-
sodeys ghorbani در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Ali HP همین باید هاست هی ما رو مجبور به سر پیچی میکنه
اخه بایدی ک بخاد ب خود طرف ضرر بزنه ک باید نیست ضعفه
پست 30201 از 107093