-
مینااا
مرسی مینای عزیزم .
قربونت برم خانوم گل .
من که خیلی لذت بردم از جو صمیمی که بین دوستان وجود داره.boshra آره خداروشکر . خیلی به هم کمک میکنن . کمک خواستید همه هستن .
-
boshra خییییلللللییییی خوبن همه
خوش اومدیدmina raeesi
ممنونم عزیزم. -
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
یه تضاد قشنگ تو بدن
درست یا نادرست 9⃣3⃣
افزایش کلسیم سیتوپلاسم سلول های حلقوی روده میتواند بر اثر کاهش کلسیم سیتوپلاسم سلول های کاردیا باشد.کسی اینو فهمید؟
یه تضاد قشنگ تو بدن
درست یا نادرست 9⃣3⃣
افزایش کلسیم سیتوپلاسم سلول های حلقوی روده میتواند بر اثر کاهش کلسیم سیتوپلاسم سلول های کاردیا باشد.کسی اینو فهمید؟
صحیحه
مربوط ب استفراغ فک کنم باشه
کاردیا انقباضش از بین میره و قسمت بالایی روده باریک منقبض میشه -
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
می دانم ، بر آنی که کار را به پایان ببری ،
شاید دیر باشد و بسیار دشوار ،
شاید بفرسایی و بخواهی رها کنی،
گاه تردید می کنی که به این همه می ارزد؟
اما به تو ایمان دارم ،
و ندارم هیچ تردیدی ،
که پیروز خواهی شد ،
اگر بکوشی ! -
ساعت دو و دوازده دقه
شب (صبح!) همه (البته الان که هیشکی!!) خوش -
سلام . من بیخوابی زده به سرم . نمیدونم چرا درس هم نخوندم . اصلا حواسم نبود . تو فکر بودم یهو دیدم خییییییللللللیییییییی عمیق فرو رفتم تو فکر و چند ساعت گذشته و حالا خوابم میاد . انرژی رو برای ساعت 7 صبح من آرزو کنید . چون اگه نتونم بیدار بمونم و نتونم از ساعت 7 درس بخونم خیلی ناراحت میشم . خیییلللیییی. چون من برای درس خوندم از دلم و دیدار پدر مادرم گذشتم . حالا زوره که شبا بیخواب بشم و روزا نتونم درست بخونم .
اگه کسی راه حلی برای بیخوابی های شبانه من داره که بهم بگه . و اگه نه که برام آرزو و دعا کنید . ممنونم . -
سلام . من بیخوابی زده به سرم . نمیدونم چرا درس هم نخوندم . اصلا حواسم نبود . تو فکر بودم یهو دیدم خییییییللللللیییییییی عمیق فرو رفتم تو فکر و چند ساعت گذشته و حالا خوابم میاد . انرژی رو برای ساعت 7 صبح من آرزو کنید . چون اگه نتونم بیدار بمونم و نتونم از ساعت 7 درس بخونم خیلی ناراحت میشم . خیییلللیییی. چون من برای درس خوندم از دلم و دیدار پدر مادرم گذشتم . حالا زوره که شبا بیخواب بشم و روزا نتونم درست بخونم .
اگه کسی راه حلی برای بیخوابی های شبانه من داره که بهم بگه . و اگه نه که برام آرزو و دعا کنید . ممنونم .جالبه که اگه فقط نیت کنم درس نخونم راس ساعت 12 مثل خرس قطبی خواب زمستونی میرم . اییینقدر آروم که گویی درین جهان نبوده م .
در عجبم
ک____________م_______ک -
مایه شرمساریه که من ساعت هفت بیدار شدم
باید 6 بیدار میشدم -
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۴:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sahba در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مایه شرمساریه که من ساعت هفت بیدار شدم
باید 6 بیدار میشدممایه شرمساری تره که من دیشب خوابیدم قرار شد 4 بیدار شم،بیدار شدم و طبق معمول اون چشای نکبتمو برای 1 ثانیه بستم و وقتی باز کردم دیدم ساعت 4 و 120 دیقه ست
ینی میخواست گریم بگیره
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۴:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
اگه کسی راه حلی برای بیخوابی های شبانه من داره که بهم بگه . و اگه نه که برام آرزو و دعا کنید . ممنونم .نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmina raeesi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اگه کسی راه حلی برای بیخوابی های شبانه من داره که بهم بگه . و اگه نه که برام آرزو و دعا کنید . ممنونم .وقتی خوابت نمیاد یه کتاب بگیر دستت (ترجیحا گاج نقره ای فیزیک!!!!) بعدش خواب که نه کلا غش میکنی
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۵:۰۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۵:۰۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۵:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۵:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۵:۲۸ آخرین ویرایش توسط Dr.Saraaa انجام شده
-
Marjan 77
اگر دست خودم بود اسممو
"غگخژثلضچظبذپکطلتثد" و
اسم داداشمو " آ " میذاشتم،مامان و بابام حوصلشون نمی گرفت
هر موقع کار داشتن فقط اونو صدا میزدن
یارو پست گذاشته:
ممنونم از اینکه شهریوریم
باباش زیر کامنت گذاشته:
خاهش میکنم انجام وظیفه بود
— پسرت خوبه؟ بزرگ شده؟
- نه کوچیک شده متاسفانه
آخههه برادر من این چه سوالیه که میپرسیییی؟
نزدیک عیده ؛ بهتره همین امروز یه کاکتوس بخرید و روزی ۲۰ بار بوسش کنید
تا آمادگی لازم جهت روبوسی با دایی ها و عمو هارو پیدا کنید
آسانسور خونه ما هروقت منو تو کوچه میبینه میگه
عه این داره میاد برم طبقه آخر
ماشینلباسشویی هی بوق میزنه که خالیم کنید.
مامانم میگه ولش کن. ۴تا بوق میزنه خسته میشه. کولیبازی نداره!
ماشینلباسشویی رو هم میخواد تربیت کنه.
رفیقم لپ تاپ میخواست 2روز غذا نخورد براش خریدن
منم یه سری گوشی میخواستم نمبخریدن،رفتم تو اتاقم.بابام اومد در رو قفل کرد گفت یه نون خور کمتر
️
به رفیقم گفتم رنگ مورد علاقت چیه؟ میگه این سوالهای بچگونه چیه میپرسی
گفتم پتاسیم کلرات با گاز با چگالی ١، ٤٢ ترکیب شه خلوصش چنده؟
گفت رنگ مورد علاقم آبیه
وقتی کسی توگروه بهتون میگه منو دوباره اد کنید!
لطفا ادش نکنید بذارید به آغوش جامعه و خانواده برگرده !
نجات یک معتاد ، نجات یک جامعه است ...!
️
️
️
️
️
-
نوشتهشده در ۳۰ دی ۱۳۹۵، ۷:۰۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
%(#000dff)[سلام]
%(#000dff)[صبح همگی بخیر آلایی های عزیز]
%(#001aff)[سلام عزیزم صبح تو هم بخیر]