-
nazanin 24 تیترشو سه تاشو
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهندس عنبرزاده نخون الان فقط مرور کن
-
مهندس عنبرزاده نخون الان فقط مرور کن
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهندس عنبرزاده
بلدم بابا...دو دور خوندم قبلا..
ولی هیچی یادم نمیاد !!
درجریانی که چ حافظه ی مخملی اییییی دارم!! -
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۴ آخرین ویرایش توسط nazanin 24 انجام شدهمهندس عنبرزاده در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اندیشه های مثبت
جادوی کلمات
تعیین هدف -
مهندس عنبرزاده در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اندیشه های مثبت
جادوی کلمات
تعیین هدفنوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اندیشه های مثبت
جادوی کلمات
تعیین هدفالبته مهندس با این حالی که شما دارید همون راز اول رو گوش کنید بسه ..
-
این طور آدم ها برای جامعه مفیدن حداقل باعث میشن امیدوار بشی به همه چی خیلی خوب بود ممنون نازی جون
-
این طور آدم ها برای جامعه مفیدن حداقل باعث میشن امیدوار بشی به همه چی خیلی خوب بود ممنون نازی جون
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خواهش میکنم عزیزم ...
-
Dr در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خواهش میکنم عزیزم ...
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهnazanin 24 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خواهش میکنم عزیزم ...
راسی یادم رفت ازتون بپرسم .
حاااالتون چطوره ؟ -
nazanin 24 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خواهش میکنم عزیزم ...
حاااالتون چطوره ؟nazanin 24 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خواهش میکنم عزیزم ...
حاااالتون چطوره ؟من در هر حالتی حالم خوبم
-
خواهش میکنم عزیزم ...
حاااالتون چطوره ؟من در هر حالتی حالم خوبم
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهDr در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خواهش میکنم عزیزم ...
حاااالتون چطوره ؟من در هر حالتی حالم خوبه
خوب خدا رو شکر ....
یاعلی ...:hand: -
مهندس عنبرزاده
ولی هیچی یادم نمیاد !!
درجریانی که چ حافظه ی مخملی اییییی دارم!!نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۵:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@reza77 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
مهندس عنبرزاده
ولی هیچی یادم نمیاد !!
درجریانی که چ حافظه ی مخملی اییییی دارم!!
مهم نیست. چند ازمون ازمایشی اخر چن زدی؟تو کنکور بهتر میزنی بدتر نمیزنی.
نگران نباش.تفریح کن. فیلم طنز ببین -
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۰۶ آخرین ویرایش توسط بهاره انجام شده
وزیر شادی در امارات
شیخ محمد بن راشد ،حاکم دوبی ، وزیر شادی برای امارات تعیین کرد . وظیفه این وزارت یافتن راهکارهایی جهت گسترش و افزایش احساس شادی و خوشبختی در میان مردم امارات متحده عربی است.
محمد بن راشد آل مکتوم، نخست وزیر امارات متحده عربی و حاکم دبی گفته دولت این کشور وزارتخانه جدیدی به نام وزارت خوشبختی (سعادت) برای رفاه و شادی مردم تاسیس کرده است.وی افزود هدف اصلی این وزارتخانه، هماهنگی همه برنامهها و سیاست های دولت برای تحقق سعادت در جامعه است.
حاکم دوبی هفته پیش نیز گفته بود بهتر است جوانی زیر سن ۲۵ سال، وزارت امور جوانان را در امارات به عهده بگیرد.
عهود الرومی به عنوان «وزیر خوشبختی» معرفی شد. شمّا المزروعی 22 ساله نیز به عنوان وزیر امور جوانان منصوب شد.
ایرانم به همچین وزارت خونه ای احتیاج داره
-
وزیر شادی در امارات
شیخ محمد بن راشد ،حاکم دوبی ، وزیر شادی برای امارات تعیین کرد . وظیفه این وزارت یافتن راهکارهایی جهت گسترش و افزایش احساس شادی و خوشبختی در میان مردم امارات متحده عربی است.
محمد بن راشد آل مکتوم، نخست وزیر امارات متحده عربی و حاکم دبی گفته دولت این کشور وزارتخانه جدیدی به نام وزارت خوشبختی (سعادت) برای رفاه و شادی مردم تاسیس کرده است.وی افزود هدف اصلی این وزارتخانه، هماهنگی همه برنامهها و سیاست های دولت برای تحقق سعادت در جامعه است.
حاکم دوبی هفته پیش نیز گفته بود بهتر است جوانی زیر سن ۲۵ سال، وزارت امور جوانان را در امارات به عهده بگیرد.
عهود الرومی به عنوان «وزیر خوشبختی» معرفی شد. شمّا المزروعی 22 ساله نیز به عنوان وزیر امور جوانان منصوب شد.
ایرانم به همچین وزارت خونه ای احتیاج داره
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره انشاله اما ماجوونا ؟کاربهمون میدن؟ ایران یعنی مافیا
-
بهاره انشاله اما ماجوونا ؟کاربهمون میدن؟ ایران یعنی مافیا
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهندس عنبرزاده در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
به تنها چیزی که فکر نمیکنن شادی مردم و بیکاری جووناس
-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
http://dl.shirazsong.org/music/music1/Ramin Bibak - Asheghooneh Dooset Daram[www.shirazsong.org].mp3
جدید نیست اما خیلی خوشگله....شااااد باشین
-
http://dl.shirazsong.org/music/music1/Ramin Bibak - Asheghooneh Dooset Daram[www.shirazsong.org].mp3
جدید نیست اما خیلی خوشگله....شااااد باشین
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره حفظشم همه اهنگاشو. عاشقشم ولی تازگیا بد میخونه 2تا کار اخرش بد بوده
-
به تنها چیزی که فکر نمیکنن شادی مردم و بیکاری جووناس
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره دقیقا اینا میخان ما جوونا غمگین باشیم
-
بهاره دقیقا اینا میخان ما جوونا غمگین باشیم
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهندس عنبرزاده در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره دقیقا اینا میخان ما جوونا غمگین باشیم
نه کلا به جوونا فکر نمیکنن
-
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دوستان این کلیپو ببینید ته خندس...خیلی باحاله
دانلود
پخش آنلاین -
دوستان این کلیپو ببینید ته خندس...خیلی باحاله
دانلود
پخش آنلایننوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۲۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره اوکی باهال بوود
-
بهاره اوکی باهال بوود
نوشتهشده در ۲۲ تیر ۱۳۹۵، ۱۶:۲۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهمهندس عنبرزاده بهاره چرا چت باکستو بستی؟