-
متوجه شدی؟
-
saji nazari الانه که ادمین @M-an بهت اخطار بده
Mmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
وای وقتی داشتم تایپ می کردم شما پستو فرستادین
-
وای وقتی داشتم تایپ می کردم شما پستو فرستادین
M.an ایول ایول
-
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط Vampire_Hunter انجام شده
سلام...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
-
سلام...................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................................
Vampire_Hunter سلام سلام
-
Vampire_Hunter سلام سلام
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
Vampire_Hunter
سلام......
می بینم نقطه های من چندبرابر شدن -
Vampire_Hunter
سلام......
می بینم نقطه های من چندبرابر شدننوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۳ آخرین ویرایش توسط انجام شدهM.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Vampire_Hunter
سلام......
می بینم نقطه های من چندبرابر شدناره دیگ همه نقطه هارو جم کردم گذاشتم یه جا دوره هم باشن
-
Vampire_Hunter سلامتی
خوبی شما -
Vampire_Hunter سلامتی
خوبی شمانوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Vampire_Hunter سلامتی
خوبی شمامن از مهمونی میام :|
مثلن قرار بود بمونم بخونم
ولی خیلی خوش گذشت -
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
super brain
اسم شما چیه ؟ -
Vampire_Hunter سلامتی
خوبی شمامن از مهمونی میام :|
مثلن قرار بود بمونم بخونم
ولی خیلی خوش گذشتVampire_Hunter گاهی استراحتم خوبه
من امروز فقط فیزیک پیش برا آزمون خوندم
بقیه هفته داشتم پایه ها رو میخوندم -
Vampire_Hunter گاهی استراحتم خوبه
بقیه هفته داشتم پایه ها رو میخوندمنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMmdasn در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بقیه هفته داشتم پایه ها رو میخوندماره خوبه..ولی وقتی به رقیبام(توشهرمون) فک میکنم اعصابم خورد میشه..خیلی بهتراز مننن !
-
بقیه هفته داشتم پایه ها رو میخوندماره خوبه..ولی وقتی به رقیبام(توشهرمون) فک میکنم اعصابم خورد میشه..خیلی بهتراز مننن !
Vampire_Hunter شهر ما با ۵۲۰۰ هم اول میشی
داغوننا دااغووون -
super brain
اسم شما چیه ؟دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهVampire_Hunter اسم خودتون چیه
-
http://uupload.ir/files/jrr_img_20170420_233735.jpg
ترکیبشم چرت و پرته -
Vampire_Hunter شهر ما با ۵۲۰۰ هم اول میشی
داغوننا دااغوووندانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شدهMmdasn شهر ما با ۶۵۰۰، ۷۰ ام میشی
-
Mmdasn شهر ما با ۶۵۰۰، ۷۰ ام میشی
super brain بهتره اینجور ب مولا
باعث میشه بیشتر درس بخونی -
Mmdasn شهر ما با ۶۵۰۰، ۷۰ ام میشی
نوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۳۱ فروردین ۱۳۹۶، ۱۹:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Vampire_Hunter بهبهان..شنیدی تا حالا