-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام دوستان
به کمک فوری احتیاج دارم....اینجا کسی از آقای علیرضا افشار مشاوره میگیره؟ مخاطبان پاک شد شمارشونو حفظ نیستم شماره منشی هم حذف شد ....موندم چیکار کنم همین الان لازمش دارم:/ اگه کسی شمارشونو داره تو پی وی عنایت کنه لطفاااااا -
Mahsa Ss
بله ممنون ....
ما هم یه عکس گذاشتیم!!!!
علی برکت اللهدانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 تتیلیتیی؟؟؟؟؟
-
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
intllignt در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@javadm328 تتیلیتیی؟؟؟؟؟
خدا شاهده سومین بار فهمیدم چی میگی...
اول فکر کردم فوشه.بعد فکر کردم اشتباه تایپی.بعدش متوجه شدم چی میگی...
نه داداش ...فقط یه اهنگ بود گذاشتم دیگه -
سلام دوستان
به کمک فوری احتیاج دارم....اینجا کسی از آقای علیرضا افشار مشاوره میگیره؟ مخاطبان پاک شد شمارشونو حفظ نیستم شماره منشی هم حذف شد ....موندم چیکار کنم همین الان لازمش دارم:/ اگه کسی شمارشونو داره تو پی وی عنایت کنه لطفاااااانوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شدهبهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام دوستان
به کمک فوری احتیاج دارم....اینجا کسی از آقای علیرضا افشار مشاوره میگیره؟ مخاطبان پاک شد شمارشونو حفظ نیستم شماره منشی هم حذف شد ....موندم چیکار کنم همین الان لازمش دارم:/ اگه کسی شمارشونو داره تو پی وی عنایت کنه لطفاااااانه متاسفانه من ندارم!!ولی تو سایتش بوداااا
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام(:
.
.
. -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام دوستان
به کمک فوری احتیاج دارم....اینجا کسی از آقای علیرضا افشار مشاوره میگیره؟ مخاطبان پاک شد شمارشونو حفظ نیستم شماره منشی هم حذف شد ....موندم چیکار کنم همین الان لازمش دارم:/ اگه کسی شمارشونو داره تو پی وی عنایت کنه لطفاااااانه متاسفانه من ندارم!!ولی تو سایتش بوداااا
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@javadm328 حله.. دم شما جیز
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۳۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@javadm328 حله.. دم شما جیز
جیز یعنی همون گرم؟؟؟؟؟به چه زبانیه؟؟؟
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
kia در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام(:
.
.
.لبخند مشهورتو بزن...
:d -
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
M.an در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
kia
رهایی بیشتر آرامش بیشتر.......
آرامش بیشتر دستاورد بیشتر......(:
-
فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بچه ها نظرتون راجب این تست چیه؟
تعداد زیادی خازن مشابه در اختیار داریم که ظرفیت هریک ۲میکروفاراد بوده و میتواند حداکثر ولتاژ ۱۰۰۰ ولت را تحمل کند میخواهیم از این خازن ها مجموعه مرکبی داشته باشیم به ظرفیت ۶ میکروفاراد که ظرفیت ۴۰۰۰ ولت را تحمل کند برای این منظور حداقل چنتا از این خازن ها را باید انتخاب کنیم؟
۴
۱۲
۱۶
۴۸ -
بچه ها نظرتون راجب این تست چیه؟
تعداد زیادی خازن مشابه در اختیار داریم که ظرفیت هریک ۲میکروفاراد بوده و میتواند حداکثر ولتاژ ۱۰۰۰ ولت را تحمل کند میخواهیم از این خازن ها مجموعه مرکبی داشته باشیم به ظرفیت ۶ میکروفاراد که ظرفیت ۴۰۰۰ ولت را تحمل کند برای این منظور حداقل چنتا از این خازن ها را باید انتخاب کنیم؟
۴
۱۲
۱۶
۴۸فارغ التحصیلان آلاءنوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۴۴ آخرین ویرایش توسط Mmdasn انجام شده..........
-
نوشتهشده در ۱۱ اردیبهشت ۱۳۹۶، ۱۸:۵۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده