-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
sara;8652 said:
امروز سیم تلفن عوضیمون(ببخشید خب تو دلمه دیگه باس بوگوم) یک ساعت وقت منو گرفت انقده سرپا واستادم و انقده ب سیم تلفن نگا کردم ک چشام همه رو مارپیچی میبینه:crushed::65:
بعد دوهفته شایدم بیشتر گند زدن تو درسام دیشب به خودم اومدم و همه چی ارومه من چقد خوشحالم
ایشالا ایسان جون با هم دارو قبول شیم من عاشق دندون و داروام اما دندون نمیتونم بیارم:40:
...سلام...راستش منم یه مدتیه عالی نیستم وازخودم راضی نیستم....ولی همه چی درست میشه ..هیچی نشد نداره عزیزم...همین که میگی همه چی آرومه وخوشحالی یعنی داری به سمت هدفت پیش میری وایشالله بهش میرسی...من عاشق داروسازی ام!!..چه قشنگ که هدفمون مثل هم دیگه اس...شاد وموفق باشی:113:
-
امروز سیم تلفن عوضیمون(ببخشید خب تو دلمه دیگه باس بوگوم) یک ساعت وقت منو گرفت انقده سرپا واستادم و انقده ب سیم تلفن نگا کردم ک چشام همه رو مارپیچی میبینه:crushed::65:
بعد دوهفته شایدم بیشتر گند زدن تو درسام دیشب به خودم اومدم و همه چی ارومه من چقد خوشحالم
ایشالا ایسان جون با هم دارو قبول شیم من عاشق دندون و داروام اما دندون نمیتونم بیارم:40:
-
@**مهدی**;8646 said:
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش
خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید . . .
,من اینو تجربش کردم, :)*...سلام ...تاثیر گذاربود...چه قشنگه که به خاطر ایمان قوی وخوب بودنت.. لذت پیروزی رو تجربه کردی...البته همچین افرادی همیشه پیروز هستن وبه نطر من شکست واقعی همون ناامیدی وازدست دادن ایمان هستش...موفق وپیروز باشی دوست عزیز:113:
-
یا به اندازه ی تلاشت آرزو کن یا به اندازه ی آرزوت تلاش کن.....
شکسپیر -
تا لحظه شکست به خدا ایمان داشته باش
خواهی دید که ان لحظه هرگز نخواهد رسید . . .
,من اینو تجربش کردم, :)* -
سلام...راستش مشکل من هم بی برنامه بودن مدرسه ودبیرامونه!!!امتحان های ترم اول ما یک روز در میان بودن که باعث شد نتونم پیش 1روواسه کنکور جمع کنم:moody:...ولی کلا بی خیال!!...کلی وقت هست...دوستای گلم تواین مدت سعی کنیم خودمون باشیم ونذاریم هیچ کسی وچیزی مارو تحت تاثیر قرار بده واز هدف دور کنه...آخرش نتیجه هرچی بشه به پای ما نوشته میشه!!!کسی نمیگه به من چون مدرسه ات بی برنامه بود اشکال نداره رتبه ات نجومی شده!!!...موفق باشید وخودتون باشید
-
-
- updated - - -
-
@shayan75;8624 said:
موفقیت و پیروزی به ندرت با آن سرعتی که می خواهید به دست می آید. فکر می کنم یکی از دلایلی که افراد به آنچه که می خواهند نمی رسند این است که آنها خیلی زود خسته می شوند. زمانی که آنها فکر می کنند برای رسیدن به موفقیت کافی است معمولا به همان میزانی نیست که واقعا برای رسیدن به هدف لازم است. این عقیده اشتباه تا حدودی ناشی از جهانی است که در آن زندگی می کنیم. جهانی پر از قرص های جادویی که به صورت مداوم تبلیغ می شوند و به ما قول می دهند درطی 30 روز می توانیم وزن زیادی کم کنیم یا پول زیادی به دست بیاوریم يا براي كنكور افرادي كاسب كنكور هستند كه از راه كنكور براي خودشون پولهايي به جيب ميزنن و وعدههايي مثل"موفقيت شما در دست ماست" يا "با اين نكته هايي كه ما ميگيم ميتونيد فلان درس را 100بزنيد"، و از اينجور چرت و پرتا. باور كنيد موفقيت هركسي در دست خودش است.فقط فقط اراده مهم است. پس اراده كنيد و جلو بريد و به هيچ چيز ديگري فكر نكنيد.
...سلام ...حرفات خیلی قشنگه...مرسی ...از این جور حرف ها باید تاثیر گرفت نه حرف اون کاسب ها وسی دی فروش ها!!..موفق باشی
-
-
shayanshaghaghirocketmail.comنوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۶:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
موفقیت و پیروزی به ندرت با آن سرعتی که می خواهید به دست می آید. فکر می کنم یکی از دلایلی که افراد به آنچه که می خواهند نمی رسند این است که آنها خیلی زود خسته می شوند. زمانی که آنها فکر می کنند برای رسیدن به موفقیت کافی است معمولا به همان میزانی نیست که واقعا برای رسیدن به هدف لازم است. این عقیده اشتباه تا حدودی ناشی از جهانی است که در آن زندگی می کنیم. جهانی پر از قرص های جادویی که به صورت مداوم تبلیغ می شوند و به ما قول می دهند درطی 30 روز می توانیم وزن زیادی کم کنیم یا پول زیادی به دست بیاوریم يا براي كنكور افرادي كاسب كنكور هستند كه از راه كنكور براي خودشون پولهايي به جيب ميزنن و وعدههايي مثل"موفقيت شما در دست ماست" يا "با اين نكته هايي كه ما ميگيم ميتونيد فلان درس را 100بزنيد"، و از اينجور چرت و پرتا. باور كنيد موفقيت هركسي در دست خودش است.فقط فقط اراده مهم است. پس اراده كنيد و جلو بريد و به هيچ چيز ديگري فكر نكنيد.
-
shayanshaghaghirocketmail.comنوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۶:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
وقتی شروع به اسطوره ساختن از افراد کنید- حتی اگر کارهای خارق العاده ای انجام داده باشند- این خطر وجود دارد
که دیگر نتوانید با آنها ارتباط برقرار کنید. ممکن است کم کم فکر کنید که شما هرگز نمی توانید به چیزهای مشابه آنها
دست یابید زیرا آنها خیلی متفاوت هستند. بنابراین مهم است که به یاد داشته باشید همه ما گذشته از اینکه چه کسی
هستم انسانیم. -
shayanshaghaghirocketmail.comنوشتهشده در ۲۵ بهمن ۱۳۹۳، ۱۵:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سعي كنيد اون تغييري باشيد كه دوست داريد اتفاق بيفته ...
مهابهارات گاندي -
@میثم74;8609 said:
واقعا پدر و مادر مهربان و دلسوزی دارید قدرشونو بدون
درساتو خوب بخون و جواب زحمت شونو بده-
-
- updated - - -
-
من هرروز درسما همین طوری شروع میکنم کاشکی مال منم رفع بشه
باید خواب کافی داشته باشیم (8ساعت)
من امشب ساعت 10 میخوابم که 6صبح سر حال باشم-
-
- updated - - -
-
رویا;8611 said:
من نمی دونم واقعا چه کارکنم خیلی ارادم ضعیفه چه کارکنم به نظرتان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
باید روش کار کنی منم همینطور بودم اما اونقد با خودم تکرار کردم که من چیا میخوام که حالا تا از خدا بخوام اراده بهم میده که خوب شروع کنم
و البته خوندن قرآن خیلی کمکم کرد:redface:
موفق باشی -
-
این پست پاک شده!
-
من نمی دونم واقعا چه کارکنم خیلی ارادم ضعیفه چه کارکنم به نظرتان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
-
این پست پاک شده!
-
aysan;8607 said:
سلام دوستان ...هرکدوم یه هدف خاص داریم واسه درس خوندنمون مثل من که داروسازی ودندانپزشکی خیلی دوس دارم...ولی این وسط یه هدف دیگه از یه نوع معنوی هست که خیلی برامون مهم تره وصبح زود مارو بیدارمیکنه وتاثیرش خیلی قوی تر از داروسازیه!!!...راستش هدف معنوی من اینه که مامانم وباباموخوشحال کنم ووقتی دانشگاهم تموم شد سه تایی کلی سفرهای باحال وزیارتی بریم ..خلاصه کلی حال میکنیم! ...اونا پارسال به خاطر امتحان نهایی های من سفرخانه خدانرفتن...من خانه خدا+دور دنیا میبرمشون!!!..شادشادشادباشید
واقعا پدر و مادر مهربان و دلسوزی دارید قدرشونو بدون
درساتو خوب بخون و جواب زحمت شونو بده-
-
- updated - - -
-
معصومه;8605 said:
سلام!
امروز درسمو شروع کردم اما با خواب آلودگی... امیدوارم از فردا رفع بشه
به امید موفقیت هممونمن هرروز درسما همین طوری شروع میکنم کاشکی مال منم رفع بشه
-
-
این پست پاک شده!
-
خداوندا
تو میدانی که من دلواپس فردای خود هستم
مبادا گم کنم راه قشنگ آرزوها را
مبادا گم کنم اهداف زیبا را
مبادا جا بمانم از قصار موهبت هایت
خداوندا مرا مگذار تنها لحظه ای حتی . . . -
سلام میشه راهنمایی کنید من یادم رفته و هرچی میگردم نمیدونم چجوری میتونم ی پست جدید بذارم .ممنون میشم راهنمایی کنید