-
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
من برای آزمونای بعد دی میتونم یکاری کنم
چ کاری کنین؟
انشالله بالا 6000 :)!اگه خدا بخوادش بعدش بریم به سمت 7000!البته کاریست بس دشوار از 5000 رسیدن به 7000!
-
astmn5975uhfkepreplied to Dr.Saraaa on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
چ کاری کنین؟
-
-
-
Dr.Saraaareplied to astmn5975uhfkep on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@javadm328 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
Dr.Saraaa
نشد.دیگه
موفق باشید.
ما همه دوست داریم همگی باهم موفق بشیم چه اشکالی داره اصلا یه کلاس پزشکی کلا برو بچه های الا.خوبه خیلی هم خوبه.شما میگین چ ترازی؟
-
ولی باز میگم با خدا باش پادشاهی کن!البته تلاشتم بکنا!
-
astmn5975uhfkepreplied to Dr.Saraaa on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa
نشد.دیگه
موفق باشید.
ما همه دوست داریم همگی باهم موفق بشیم چه اشکالی داره اصلا یه کلاس پزشکی کلا برو بچه های الا.خوبه خیلی هم خوبه. -
Amirbernosireplied to astmn5975uhfkep on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
یه روز نشد .گفتیم ازمون بعدیخب بابا من نمیتونم که یهو بشینم کلی مبحث چدید بحونم!!!اما اگه زیست دوم بود شرط درصد بالا 90 میذاشتم :|!حالا شاید بتونم بخونم ایمنیو عصبی!
-
Dr.Saraaareplied to astmn5975uhfkep on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa
پس لطفا با صراحت اعلام کنید تراز ازمون بعدی چند سات؟؟روز جمعه ازمون بیایم ببینیم کی بردهترازو نمیتونم بگم!ولی پیشرفت زیادی خواهم داشت .. اگه زنده بودم :|
-
astmn5975uhfkepreplied to Amirbernosi on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
یه روز نشد .گفتیم ازمون بعدی -
astmn5975uhfkepreplied to Dr.Saraaa on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa
پس لطفا با صراحت اعلام کنید تراز ازمون بعدی چند سات؟؟روز جمعه ازمون بیایم ببینیم کی برده -
Amirbernosireplied to astmn5975uhfkep on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
دکتر هستی پا کار؟؟؟ازمون بعدی بیش از هزار تا رو شرط میبندی؟؟؟خخخخ! شرط بندی حرام است!ولی من خودم اثباتش میکنم یروز!
-
Dr.Saraaareplied to astmn5975uhfkep on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa حاضرم شرط ببندم.که امکان نداره کسی بیشاز هزار و دویست تا پیشرفت کنه.تو یه ازمون.هستید شرط رو؟؟؟
بله هستم ! اگه زنده بوندم البته :|
-
astmn5975uhfkepreplied to Amirbernosi on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
دکتر هستی پا کار؟؟؟ازمون بعدی بیش از هزار تا رو شرط میبندی؟؟؟ -
-
@Dr.Bernosi
شما مباحث قبلیم میخونین؟! یا طبق برنامه 19 ُم میرین جلو؟من عادت ندارم مباحثی بمونه و رد شم!میخونم قبلیارو!رسیدم چدیدا رو میخونم!راضی بودن خودم از خودم مهمه
منم همین!قبلیارو نخونم عذاب وجدان میگیرم:|اصن نمیشه نخوند یه جوریه!
-
Amirbernosireplied to astmn5975uhfkep on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa حاضرم شرط ببندم.که امکان نداره کسی بیشاز هزار و دویست تا پیشرفت کنه.تو یه ازمون.هستید شرط رو؟؟؟
خخخخخ!میشه :| امکانش هس
-
astmn5975uhfkepreplied to Dr.Saraaa on ۵ آذر ۱۳۹۵، ۱۲:۱۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
@Dr.Bernosi
شما مباحث قبلیم میخونین؟! یا طبق برنامه 19 ُم میرین جلو؟من عادت ندارم مباحثی بمونه و رد شم!میخونم قبلیارو!رسیدم چدیدا رو میخونم!راضی بودن خودم از خودم مهمه
پست 80541 از 107093