-
برای همین گفتم از صفر شروع میکنیم اونایی که خوندن براشون مرور میشه اوناییم که نه هم خوندن هم مرور و هم تست
-
@**مهدی**;9137 said:
ooما همه در یه سطح نیستیم مشکله بخوایم تععین کنیم از چه سالی و از چه فصلی شروع کنیم.
من پیشنهادم از فصول راحت و پر تست تره
-
@**مهدی**;9137 said:
ooما همه در یه سطح نیستیم مشکله بخوایم تععین کنیم از چه سالی و از چه فصلی شروع کنیم.
اره سخته
بعضیامون قبلا یه چیزایی رو خوندن و ممکنه یکی دیگه اون مبحث رو اصلا نخونده باشه
مثل منکه فیزیک نخوندم! -
@lovesick;9136 said:
اوکی پس موفق باشین
استاد خوبین اما من خاطره خوبی ندارم ازیشون .. درکل با مشاورا مخالفم چون یه چیزایی میگن که تعجب میکنم ولی ایشون مشاور مطرحی هستن
قراره از دوم شروع کنیمooما همه در یه سطح نیستیم مشکله بخوایم تععین کنیم از چه سالی و از چه فصلی شروع کنیم.
-
میخوام کنکور رو منفجر کنم و میتونم
-
@bahare-r;9132 said:
منم هستم البته بچه ها بد از توضیحات اقای افشار من شروع کردم و امروز هم کل ادبیات پیش رو خوندم که به تسلط برسونم
اوکی پس موفق باشین
استاد خوبین اما من خاطره خوبی ندارم ازیشون .. درکل با مشاورا مخالفم چون یه چیزایی میگن که تعجب میکنم ولی ایشون مشاور مطرحی هستن
قراره از دوم شروع کنیم -
@lovesick;9131 said:
خب پس هستی دیگه؟
آره هستم....
-
معصومه;9125 said:
به سلامتی[emoji5]
خوبه من سعی میکنم فردا شروع کنم اخه همش مهمون داشتیم@lovesick;9126 said:
تا کجا خوندی؟
منمنظورم اینه مثلا هممون با هم بخونیم فقط درسای تخصصیمون فرق داشته باشه@**مهدی**;9127 said:
ok منم هستم
منم هستم البته بچه ها بد از توضیحات اقای افشار من شروع کردم و امروز هم کل ادبیات پیش رو خوندم که به تسلط برسونم
-
-
ا -
@lovesick;9126 said:
تا کجا خوندی؟
منمنظورم اینه مثلا هممون با هم بخونیم فقط درسای تخصصیمون فرق داشته باشهمن هر چی خونده بودمم تا الان فراموش کردم باید از اول بخونم
-
@**مهدی**;9127 said:
ok منم هستم
داش خودمی گل پسر
-
@lovesick;9126 said:
تا کجا خوندی؟
منمنظورم اینه مثلا هممون با هم بخونیم فقط درسای تخصصیمون فرق داشته باشه@lovesick;9122 said:
سلام یه پیشنهاد دارم برای کسایی که هنوز شروع نکردن یا شکسته خوندن
اگه پایه این از فردا برنامه بریریم با هم بخونیمok منم هستم
-
معصومه;9125 said:
به سلامتی[emoji5]
خوبه من سعی میکنم فردا شروع کنم اخه همش مهمون داشتیمتا کجا خوندی؟
منمنظورم اینه مثلا هممون با هم بخونیم فقط درسای تخصصیمون فرق داشته باشه -
@lovesick;9124 said:
شدنش میشه هرکیم کم بیاره من کمکش میکنم به سلامتی یکی از مشاورای ایندم دیگه ^ـــــــ^
تازه اخر شب هم میایم و میگیم چیکار کردیم ودقیق و مرتب بررسی میکنیم کارامونو +مسائلی که ممکنه پیش بیاد برامونبه سلامتی[emoji5]
خوبه من سعی میکنم فردا شروع کنم اخه همش مهمون داشتیم -
معصومه;9123 said:
من پایه ام!
کاش بتونم شروع کنم..شدنش میشه هرکیم کم بیاره من کمکش میکنم به سلامتی یکی از مشاورای ایندم دیگه ^ـــــــ^
تازه اخر شب هم میایم و میگیم چیکار کردیم ودقیق و مرتب بررسی میکنیم کارامونو +مسائلی که ممکنه پیش بیاد برامون -
@lovesick;9122 said:
اگه پایه این از فردا برنامه بریریم با هم بخونیممن پایه ام!
کاش بتونم شروع کنم.. -
اگه پایه این از فردا برنامه بریریم با هم بخونیم -
این پست پاک شده!
پست 106961 از 107093