-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۲۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
بله درست اما بهتون پیشنهاد میکنم لغت عربی خوندن وقت تلف کردنه خودم دارمش ولی 70 درصد عربی با فارسی میشه فهمید20 درصد لغات واقعا عربی هم زیاد تو کتاب خوندیم و فقط 10 درصد لغت سخت میادش و این اصلا سخت نیست اگر شما تست بزنید خیلی بهتر از لغته -
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
بله اما خیلی زیست فراره درس فهمیدنی و اگر روزی ادم نخونه از یادش میره -
rezamoaserreplied to farhadhamid29 on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
farhadhamid29
دوست عزیز تو اینترنت هست اما فک کنم دیگه نباشه /؟؟؟؟؟؟؟؟ من فیلم همایش رومیگم -
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
rezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
بله درست اما بهتون پیشنهاد میکنم لغت عربی خوندن وقت تلف کردنه خودم دارمش ولی 70 درصد عربی با فارسی میشه فهمید20 درصد لغات واقعا عربی هم زیاد تو کتاب خوندیم و فقط 10 درصد لغت سخت میادش و این اصلا سخت نیست اگر شما تست بزنید خیلی بهتر از لغتهفک کنم اشتیاه برداشتین! عربی همراش همه چیه! لغت عربیم که دیگه کسی نمیخونه!
-
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
بله اما خیلی زیست فراره درس فهمیدنی و اگر روزی ادم نخونه از یادش میرهمیشه چمش کرد
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
عربی همراه اهان اوکی فهمیدم راستش فکر کردم اون یکی دیگه رو میگید -
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
عربی همراه اهان اوکی فهمیدم راستش فکر کردم اون یکی دیگه رو میگیدمن خودم کل عمومیا رو تو 20 روز چم کردم
-
لقمه قرابت مهروماه هم معچزه میکنه ها واقعا!
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
جانننننننننننننن 20 روز کل عمومی درصد iq شما باید بالا باشه درسته؟ -
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
جانننننننننننننن 20 روز کل عمومی درصد iq شما باید بالا باشه درسته؟عادی! بابا راحته خدایی
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
اون که بله اگرتست کارنکنید از یادتون میره واین خیلی بده -
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
اون که بله اگرتست کارنکنید از یادتون میره واین خیلی بدهفقط کنکور! دینی حدودا تو 5 روز زبان تو 3 روز عربی 2 روز ادبیات فک کنم 9 روز
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
تست هم میرید ؟؟ برای دینی درصد بالای 50 شده ارزو البته این ازمون اگر خدا بخوادمیگیرم اما بالاخره باید تلاش زیاد باشه -
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
تست هم میرید ؟؟ برای دینی درصد بالای 50 شده ارزو البته این ازمون اگر خدا بخوادمیگیرم اما بالاخره باید تلاش زیاد باشهدینی هم اسونه! ازمون قبلی قلم چی 72 زدم دینیو
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
یه سوال ششمی 95 شیمی ساده ای هست ولی تو این ازمون های سنجش خیلی سختش کردن امسال شیمی خیلی بیشتراز زیست سخت شده میانگین فک کنم کمتر از 10 درصد بزنن -
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
یه سوال ششمی 95 شیمی ساده ای هست ولی تو این ازمون های سنجش خیلی سختش کردن امسال شیمی خیلی بیشتراز زیست سخت شده میانگین فک کنم کمتر از 10 درصد بزننکلاشیمیو اینطوری کردن من فقط کنکور ملاکمه!
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi خوبه افرین دینی رو خوب زدید قلم چی همه تست هاش سخته یا اسون هم داره
-
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi خوبه افرین دینی رو خوب زدید قلم چی همه تست هاش سخته یا اسون هم داره
مث کنکوره تقریبا! فقط ازمونا چمع بندیش البته :|
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi ببخشیدا اما من فک کنم سخته سخته که میگن نیست واقعا بعدسنجش اومدم بیرون و دوستم از قلم چی اومد دفترچشون رو دیدم شیمی قلم چی رو با خوندن مبتکران و گاج به راحتیمیشه زد
-
میگم چم بندیش خوبه!ولی ازمونای هفتگیش :|
86697/107093