-
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
rezamoaser در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi
تست هم میرید ؟؟ برای دینی درصد بالای 50 شده ارزو البته این ازمون اگر خدا بخوادمیگیرم اما بالاخره باید تلاش زیاد باشهدینی هم اسونه! ازمون قبلی قلم چی 72 زدم دینیو
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
یه سوال ششمی 95 شیمی ساده ای هست ولی تو این ازمون های سنجش خیلی سختش کردن امسال شیمی خیلی بیشتراز زیست سخت شده میانگین فک کنم کمتر از 10 درصد بزنن -
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
یه سوال ششمی 95 شیمی ساده ای هست ولی تو این ازمون های سنجش خیلی سختش کردن امسال شیمی خیلی بیشتراز زیست سخت شده میانگین فک کنم کمتر از 10 درصد بزننکلاشیمیو اینطوری کردن من فقط کنکور ملاکمه!
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi خوبه افرین دینی رو خوب زدید قلم چی همه تست هاش سخته یا اسون هم داره
-
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi خوبه افرین دینی رو خوب زدید قلم چی همه تست هاش سخته یا اسون هم داره
مث کنکوره تقریبا! فقط ازمونا چمع بندیش البته :|
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۳۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi ببخشیدا اما من فک کنم سخته سخته که میگن نیست واقعا بعدسنجش اومدم بیرون و دوستم از قلم چی اومد دفترچشون رو دیدم شیمی قلم چی رو با خوندن مبتکران و گاج به راحتیمیشه زد
-
میگم چم بندیش خوبه!ولی ازمونای هفتگیش :|
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
زیاد سخت نگیرید انشالله رتبه خوبی میارید و اگرمنم نتونستم خدایی نکرده امسال سال دیگه قلم چی ثبت نام میکنم -
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi
زیاد سخت نگیرید انشالله رتبه خوبی میارید و اگرمنم نتونستم خدایی نکرده امسال سال دیگه قلم چی ثبت نام میکنمنههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههههه نرید
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi چطوروچرا ؟؟؟؟؟؟؟ چیزیه ؟؟؟ سخته بده یا نه عربی و تمام درسا رو با 60 الی 80 درصد تو خونه مثلا از 30 تستدرست میزنم سراسری اما تو ازمون جامع نمیدونم چرا خرابمیکنم ومیترسم
-
پشیمونم من رفتم قلم چی!بابا انقد این پشتیبان میگه بیا مامانتو بردار بیار باباتو! یعنی دهنمو سرویس کردن! والا سنچش خیلی خوبه!
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernos همون خوبه دیگه راستی رفع اشکال دارید سردرسی پیش اون مشاور و یا اینکه کمکی تو قسمتیکه بلد نیستید بکنه البته ببخشید من از قلم چی چیززیادی نمیدونم که میپرسم
-
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernos همون خوبه دیگه راستی رفع اشکال دارید سردرسی پیش اون مشاور و یا اینکه کمکی تو قسمتیکه بلد نیستید بکنه البته ببخشید من از قلم چی چیززیادی نمیدونم که میپرسم
همشون بفکر پولن! والا اینچا پشتیبانه فقط زنگ میزنه سلام خوبی چقد خوندی خدافظ :|
-
بهترین مشاور خودتی،بهترین ازمون کنکوره،بهترین دبیرا هم رایگان داری الا فقط کتاب میمونه که اونم حل میشه
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernos چ مزاحمن راستی اونا از دانشجوهای سال اولی دانشگاه میگن هستن
-
Amirbernosireplied to rezamoaser on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernos چ مزاحمن راستی اونا از دانشجوهای سال اولی دانشگاه میگن هستن
دقیقا! یکی بود امسال داره پزشکی ایران میخونه! پشتیبان دوستمه! اخر یکی از ازمونا همشونو نگه داشته بود میگف شماها هیچی نمیشین همتون ترازتون 5
-
mohammadhassanreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
پشیمونم من رفتم قلم چی!بابا انقد این پشتیبان میگه بیا مامانتو بردار بیار باباتو! یعنی دهنمو سرویس کردن! والا سنچش خیلی خوبه!
سلام. منظورتون جلسه ۵۰۰ نفرس؟
-
Amirbernosireplied to mohammadhassan on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
mohammadhassan در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام. منظورتون جلسه ۵۰۰ نفرس؟
بلی
-
mohammadhassanreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
راست میگن کانون ۳ ساله میرم فقط حاشیس، سال های قبل بهتر کار میکرد
-
rezamoaserreplied to Amirbernosi on ۲۰ خرداد ۱۳۹۶، ۲۱:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi چرت گفته کسایی رو میشناسم با معدل زیر ده واینکه اصلا ازمون ندادن رتبه زیر 3000 اوردن
86710/107093