-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شداز هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
-
-
-
دوستای گلم ورژن 2 تو دلی رو ایجاد کردیم
اینجا خیلی سنگین شده بود !بهاره هم اطلاع داره
http://forum.alaatv.com/topic/4193/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون-ورژن-2 -
%(#6e0078)[هرگز تسلیم دیگران نشوید]
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to ahmad.mola on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله پارسال یه سری از مبحثاشو دیده بودم
-
sky daughter شما دیدین؟
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to ahmad.mola on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ahmad.mola در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها هندسه کبرایی کامله؟
بله 95 اش تا جایی ک یادم میاد کامله
-
بچه ها هندسه کبرایی کامله؟
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to sohrab on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughter خواهش می کنم، می خوایم این تاپیک رو به دلیل سنگین شدن ببندیم و تاپیک 2 رو بزنیم!
چه بد
استارترش ک نیست فعلا
دلم نمیاد اینجا رو قفل شده ببینم
اما اره سنگین شده
هر چی صلاحه دیگه -
sky daughter خواهش می کنم، می خوایم این تاپیک رو به دلیل سنگین شدن ببندیم و تاپیک 2 رو بزنیم!
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to sohrab on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter سلام نه آلاء که هنوز تکلیفش مشخص نیست، خودمون هم پیگیریم، سرعت انجمن چطور شده ؟
سرعت انجمن ک کلا بد نبود فقط این تاپیک بد بود سرعتش
ک درست شد خداروشکر
این تاپیکم وقتی میومدی توش هیچ کدوم از پست ها رو نشون نمیداد باید از تو پروفایلم میومدم
ک اینم درست شد
تشکر -
sky daughter سلام نه آلاء که هنوز تکلیفش مشخص نیست، خودمون هم پیگیریم، سرعت انجمن چطور شده ؟
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to sohrab on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام به بچه های تو دلی عزیز
سلام
حالتون چطوره?
آلا خوبه?
خبری نشد? -
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to _Mohammad_reza_ on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughter سلام
سلام
ببخش من الان دیدم
داشتم ناهار میپزیدم
چطورین -
-
وووي چ دعواييو از دست دادم
-
_Mohammad_reza_replied to sky daughter on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter سلام
-
سرچم درست شده
حرفای قدیما رو دوباره خوندم شاد شدم -
_Mohammad_reza_replied to Dr.Saraaa on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بد موقع مزاحم شدم مث اینکه
:|
-
Dr.Saraaareplied to _Mohammad_reza_ on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
پست 1 از 107093