-
بد موقع مزاحم شدم مث اینکه
-
Dr.Saraaareplied to _Mohammad_reza_ on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
_Mohammad_reza_replied to Dr.Saraaa on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
Dr.Saraaa در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بد موقع مزاحم شدم مث اینکه
:|
-
سرچم درست شده
حرفای قدیما رو دوباره خوندم شاد شدم -
_Mohammad_reza_replied to sky daughter on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۷:۴۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter سلام
-
وووي چ دعواييو از دست دادم
-
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to _Mohammad_reza_ on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@phenomenon در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
sky daughter سلام
سلام
ببخش من الان دیدم
داشتم ناهار میپزیدم
چطورین -
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to sohrab on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sohrab در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام به بچه های تو دلی عزیز
سلام
حالتون چطوره?
آلا خوبه?
خبری نشد? -
sky daughter سلام نه آلاء که هنوز تکلیفش مشخص نیست، خودمون هم پیگیریم، سرعت انجمن چطور شده ؟
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to sohrab on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۸:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter سلام نه آلاء که هنوز تکلیفش مشخص نیست، خودمون هم پیگیریم، سرعت انجمن چطور شده ؟
سرعت انجمن ک کلا بد نبود فقط این تاپیک بد بود سرعتش
ک درست شد خداروشکر
این تاپیکم وقتی میومدی توش هیچ کدوم از پست ها رو نشون نمیداد باید از تو پروفایلم میومدم
ک اینم درست شد
تشکر -
sky daughter خواهش می کنم، می خوایم این تاپیک رو به دلیل سنگین شدن ببندیم و تاپیک 2 رو بزنیم!
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to sohrab on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۰۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter خواهش می کنم، می خوایم این تاپیک رو به دلیل سنگین شدن ببندیم و تاپیک 2 رو بزنیم!
چه بد
استارترش ک نیست فعلا
دلم نمیاد اینجا رو قفل شده ببینم
اما اره سنگین شده
هر چی صلاحه دیگه -
بچه ها هندسه کبرایی کامله؟
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to ahmad.mola on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ahmad.mola در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بچه ها هندسه کبرایی کامله؟
بله 95 اش تا جایی ک یادم میاد کامله
-
ahmad.molareplied to sky daughter on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۰۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sky daughter شما دیدین؟
-
sky daughter خیرین کوچک دریا دلreplied to ahmad.mola on ۲۵ مرداد ۱۳۹۶، ۹:۲۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
بله پارسال یه سری از مبحثاشو دیده بودم
-
%(#6e0078)[هرگز تسلیم دیگران نشوید]
-
دوستای گلم ورژن 2 تو دلی رو ایجاد کردیم
اینجا خیلی سنگین شده بود !بهاره هم اطلاع داره
http://forum.alaatv.com/topic/4193/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون-ورژن-2 -
-
107061/107093