-
donya;8874 said:
درود سارای عزیزم.
نبینم غمگینی عزیزم.بلند شو و مثل همون قبل که میگی باش.مگه قبل چی بوده که الان نیس؟هرچی که بوده و هست تو باید بلند شی و همونطور که خودتم گفتی بجنگی. یعنی همه باید توی زندگی بجنگن. هرچی سخت تر بگیریش بیشتر سخت میگذره،پس بگو یا علی و بلند شو. من میدونم که تو میتونی و موفق میشی.اگه حس میکنی خسته شدی تایم خوندنتو یکم کمتر کن تا روحیت مثل قبل بشه و کم کم تایم و باز زیاد کن.تو میتونی عزیزم.
یادت باشه:
اشک هایی که برای شکست میریزیم،همان عرق هایی است که برای موفقیت نریخته ایم.
شاد باشی...نمیدونم دنیا جون..
قبلا بهتر بود..تمرکزم بیشتر بود..امیدم بیشتر بود..قبلا بهتر درس میخوندم...
همین ساعت مطالعم ناراحتم کردخ دیگه قبلا تلاش میکردم زیر ده ساعت درس نخونم اما حالا به زور ب 8 ساعت میرسخ نمیدونم چراواقعا:46:
این جمله اخرت رو خیلی دوست دارم..وقتی بخاطر رتبم مرداد گریه کردم یاد این جمله افتادم..
میخوام پاشم میخوام خودمو جموجور کنم اما نمیدونم چرا نمیشه..واقعا کلافه شدم اصن:rolleyes-new:
انقد ب همه گفتم همه چی خوبه ک چشم خوردم انگاری:35::eek-new::46:
مرسی از امیدی ک بهم دادی...
وضعیتم خوب نیست از هر لحاظ اما باز زدم جاده خاکی:sorrow::dejection: -
donya;8880 said:
درست میگید.همه میگن سنجش خوب و کافیه.اما راستش چون مشاور گزینه دو برام برنامه ریخت و پولی نگرفت،فکر کردم باید شرکت کنم.اما خودمم فکر میکنم همون سنجش بهتره.نمیدونم والا.کاش هزینه مشاوره اش و میگرفت تا خیالم راحت میشد دیگه.
زیر دین نیستی خودشون خواستن و لطف کردن این نباید باعث گرفتن حق انتخاب ازتون باشه...
-
zahra.12345652yahoo.comنوشتهشده در ۶ اسفند ۱۳۹۳، ۷:۰۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
درست میگید.همه میگن سنجش خوب و کافیه.اما راستش چون مشاور گزینه دو برام برنامه ریخت و پولی نگرفت،فکر کردم باید شرکت کنم.اما خودمم فکر میکنم همون سنجش بهتره.نمیدونم والا.کاش هزینه مشاوره اش و میگرفت تا خیالم راحت میشد دیگه.
-
donya;8874 said:
درود سارای عزیزم.
نبینم غمگینی عزیزم.بلند شو و مثل همون قبل که میگی باش.مگه قبل چی بوده که الان نیس؟هرچی که بوده و هست تو باید بلند شی و همونطور که خودتم گفتی بجنگی. یعنی همه باید توی زندگی بجنگن. هرچی سخت تر بگیریش بیشتر سخت میگذره،پس بگو یا علی و بلند شو. من میدونم که تو میتونی و موفق میشی.اگه حس میکنی خسته شدی تایم خوندنتو یکم کمتر کن تا روحیت مثل قبل بشه و کم کم تایم و باز زیاد کن.تو میتونی عزیزم.
یادت باشه:
شاد باشی...-
-
- updated - - -
-
دوستاان کسی میتونه راهنماییم کنه که گزینه دو خوبه شرکت کنم؟
مشاور گزینه دو برام برنامه ریخته و گفت به نظر من شرکت کن.اما بعضی ها میگن گزینه دو به درد نمیخوره.من دودل شدم.نمیدونم شرکت کنم یا نه؟
البته آزمونهای جامع سنجش و شرکت کردم.از من میشنوی همون سنجش شرکت کن بهتره و سر خودتو با آزمونای اضافی شلوغ نکن
من پارسال گزینه 2 بودم ولی امسال سنجش -
-
donya;8874 said:
درود سارای عزیزم.
یادت باشه:
شاد باشی...-
-
- updated - - -
-
مشاور گزینه دو برام برنامه ریخته و گفت به نظر من شرکت کن.اما بعضی ها میگن گزینه دو به درد نمیخوره.من دودل شدم.نمیدونم شرکت کنم یا نه؟
البته آزمونهای جامع سنجش و شرکت کردم.....سلام ... آزمونای سنجش بهترومفید تره....نظر خودت خیلی مهمه....شادوموفق باشی دوست عزیز
-
-
zahra.12345652yahoo.comنوشتهشده در ۵ اسفند ۱۳۹۳، ۱۸:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
sara;8858 said:
نمیگذره..هیچی نمیگذره..زمان وایساده..
هییییییی..کاش مث قبلا بودم سرشار از انرژی..چی منو از هدفم دور کرده ...نمیدونم..فقط میدونم باید بجنگم اما دارم درجا میزنم....و میدونم ک پشیمون خواهم شد...درود سارای عزیزم.
یادت باشه:
شاد باشی...-
-
- updated - - -
-
البته آزمونهای جامع سنجش و شرکت کردم. -
-
sara;8858 said:
هییییییی..کاش مث قبلا بودم سرشار از انرژی..چی منو از هدفم دور کرده ...نمیدونم..فقط میدونم باید بجنگم اما دارم درجا میزنم....و میدونم ک پشیمون خواهم شد.......سلام...دوست عزیز همه چی به توبستگی داره...به خدا توکل کن وهمه نگرانی هاتو بزار کنار...به موفقیت رسیدن اصلا چیز عجیب ودور از انتظاری نیست که ما واسش نگران باشیم...به هدفت میرسی فقط به خودت تکیه کن وپاشو...شادشادشادو موفق باشی ایشالله:67:
-
sara;8858 said:
هییییییی..کاش مث قبلا بودم سرشار از انرژی..چی منو از هدفم دور کرده ...نمیدونم..فقط میدونم باید بجنگم اما دارم درجا میزنم....و میدونم ک پشیمون خواهم شد...زمان میگذره
زودتر از اونی که فکرشو میکنی میگذره
یه نگاه به ثانیه شمار ساعتت کن میفهمی
خودت باید بتونی با افکار منفی کنار بیای و میتونی[emoji123]
موفق باشی[emoji137] -
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
mcmfarahanchigmail.comنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۳۹۳، ۲۰:۳۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
این پست پاک شده!
-
@lovesick;8799 said:
مرسی ایسان
اسمت منو یاد فیلم ایزل میندازه فیلمش خیلی باحال بود...خواهش میکنم...آره فیلمشو یادمه ولی ندیدمش!!!!..آیسان اسم برادر زاده امه....عاشقشم وچون دوست داره اسم اونو گذاشتم....دلم واسش شده اندازه یه نخود!!...
-
این پست پاک شده!
-
aysan;8798 said:
....سلام دوست عزیز...دل گرفتگیتو نبینم !!!!دل دشمنت بگیره!!!....تموم شادی های دنیا رو تویه پاکت مجازی!!!برات میفرستم وآرزودارم تا عمر داری شادی هات تموم نشه.:36:..حالا به خاطر ماآلایی ها یه لبخند بزن....مرسی.:113:....نگران نباش همه چی میشه همونی که میخوای ایشالله
-
-
- updated - - -
-
....باسلام...حرفای شمارو کاملا قبول دارم...بیخیال شدن تلویزیون=آرامش فکری وتمرکزبالا....من از تابستون تاالان تجربه اش کردم!!!...موفق باشین
مرسی ایسان
اسمت منو یاد فیلم ایزل میندازه فیلمش خیلی باحال بود -
-
@lovesick;8794 said:
هعی ...
چقد امشب دلم گرفته...
اوف....سلام دوست عزیز...دل گرفتگیتو نبینم !!!!دل دشمنت بگیره!!!....تموم شادی های دنیا رو تویه پاکت مجازی!!!برات میفرستم وآرزودارم تا عمر داری شادی هات تموم نشه.:36:..حالا به خاطر ماآلایی ها یه لبخند بزن....مرسی.:113:....نگران نباش همه چی میشه همونی که میخوای ایشالله
-
-
- updated - - -
-
محسن said:
هی به دلم میگم یه چی بگو بنویسم میگه
403
access denied
please contact to site's administratorالان وقت اذونه ...
-
-
- updated - - -
-
من پیشنهاد دارم یه چند روزی تلویزیون نگاه نکنی
مخصوصا مخصوصا سریال های وطنی خودمون که جز دیوونه بازی چیزی ندارن
مطمئن باش کلی روحیه میگیریبه روز نیک کسان تا تو غم مخوری
بسا کسا که به روز تو امیدوار است....باسلام...حرفای شمارو کاملا قبول دارم...بیخیال شدن تلویزیون=آرامش فکری وتمرکزبالا....من از تابستون تاالان تجربه اش کردم!!!...موفق باشین
-
-
این پست پاک شده!
-
Drfariborz فارغ التحصیلان آلاء دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱ اسفند ۱۳۹۳، ۱۸:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
پست 107021 از 107093