-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
سلام ...اینجا از هرچی اذیتتون میکنه بگید وبزارین تخلیه شین...از موانع درس خوندنتون بگید تاباهم براش راه حل پیداکنیم....برعکس از خوشحالی هاتون هم بگید...از چیز هایی بگید که باعث شده باعلاقه وقتتون رو صرف مطالعه کنید...موفق باشید وامیدوارم تاروز کنکور کلی اتفاقای خوب براتون بیفته که شمارو به سمت پیروزی ببره...
%(#4400ff)[اما] %(#4400ff)[باتوجه به محیط و قوانین انجمن توجه شما عزیزان رو به چند نکته مهم جلب میکنم] :
درصورت عدم رعایت هرکدام از این موارد تاپیک بسته خواهد شد
از هرگونه توهین و بی احترامی به همدیگه به شدت بپرهیزید.
لطفا مواظب شوخی هاتون باشید و حواستون باشه که در چه محیطی دارین صحبت می کنین .
از قرار دادن هرگونه متن آهنگ و ... با محتوای نامناسب دوری کنید.
از اونجایی که کاربران جدید زیادی راجبه نحوه ارسال پست و عکس و .. سوال میپرسن , این عزیزان رو به این تاپیک ارجاع میدم ...با مراجعه به این تاپیک میتونید زیباتر بنویسید : آموزش markdown
%(#22c743)[سبز] باشید و سربلند
چرا من اصلا حوصله درس زیست ندارم؟
-
دانش آموزان آلاءنوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۲۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۲۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@_Mr.Gentleman_ در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
سلام مستر خب یه درسه دیگه بخونید
یا یه چندساعت به زیست فک نکنید وبعدازاینکه ذهنتون ازاشفتگی دراومد دوباره بخونید
باشد که دوباره بازیست اشتی کنید -
سلام مستر خب یه درسه دیگه بخونید
یا یه چندساعت به زیست فک نکنید وبعدازاینکه ذهنتون ازاشفتگی دراومد دوباره بخونید
باشد که دوباره بازیست اشتی کنیدفااطمه سلام
راستش حرف امروز و دیروز نیست! -
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۳۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فااطمه سلام
راستش حرف امروز و دیروز نیست!اهان پس باید روش خوندنتونوعوض کنید یکم باانگیزه تربخونید یا خیلی به نکات بی ربطش گیرندین مثلا الان زیادی بهم ربط ندین نکاتو اول یه دورکامل وباتسلط بخونید وبعد ربطی بخونید شاید مشکلتون حل بشه
-
فااطمه سلام
راستش حرف امروز و دیروز نیست!اهان پس باید روش خوندنتونوعوض کنید یکم باانگیزه تربخونید یا خیلی به نکات بی ربطش گیرندین مثلا الان زیادی بهم ربط ندین نکاتو اول یه دورکامل وباتسلط بخونید وبعد ربطی بخونید شاید مشکلتون حل بشه
فااطمه روی فاگوزیست میخونم
میدونین وارد کردن نکات کار خیلی سختیه برام! -
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۳۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
میدونین وارد کردن نکات کار خیلی سختیه برام!اهان بنظرمن فاگوزیست یکم گیج کننده است اول متنه کتابو مسلط شین وبعد ازکتابای کمک اموزشی استفاده کیند بهتره البته بنظرمن
-
میدونین وارد کردن نکات کار خیلی سختیه برام!اهان بنظرمن فاگوزیست یکم گیج کننده است اول متنه کتابو مسلط شین وبعد ازکتابای کمک اموزشی استفاده کیند بهتره البته بنظرمن
فااطمه اینم حرفیه کاش فیلم های دوم جزوه داشت راحت بودیم
-
@atusa__63 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@atusa__63
اقا من یه سوال خیلی حیاتی دارم
من امسال تولدم دقیقا روز عید قربان میفته و فک میکنم این قضیه دیگه عمرا تو زندگی من تکرار نمیشه
بر این اساس خونواده جان بهم گفتن که کادو تولدمو میتونم خودم انتخاب کنم
شما جای من بودین با توجه به این حادثه نادر و اهمیت موضوع چی انتخاب میکردین؟؟؟؟پیشاپیش تولدت مبارک اتوسا جون
ببین چی لازم داری یا اینکه مدل وسایلی که داری مثل گوشی لپ تاپ و....روببربالا مثلا بگو برات گوشی ایفن بخرن مثلا ایفن 6و....
اگه هم سنت رسیده به گواهینامه برات گواهینامه بگیرن یا ماشین بخرن هرچی که فک کنی نیازت بشه عالیهنوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهفااطمه
خیلی ممنونم مرسی
خب گوشی و لب تاب که دارم فعلا چون درگیر کنکورم نیاز ندارم مدل بالاتر بگیرم برای گواهینامه هم من تو خود شهر که نیاز به گواهینامه ندارم معمولا سفر بیرون شهر مخصوصا امسالم که قرار نیست برم برای سال دیگه یا حالا سالهای بعد همه اینایی که گفتین چه بخوان چه نخوان باید برام بگیرن پس به صرفه نیست شانسمو براش بسوزونم
حالا یه جور میگم شانس انگار روزای دیگه برام نمیخرن -
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
فااطمه اینم حرفیه کاش فیلم های دوم جزوه داشت راحت بودیم
برای جزوه سال دوم میتونین از زیست خیلی سبز استفاده کنین به کاملی جزوه اقای امینی نیست ولی کارتون راه میفته
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۳:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
فااطمه
خیلی ممنونم مرسی
خب گوشی و لب تاب که دارم فعلا چون درگیر کنکورم نیاز ندارم مدل بالاتر بگیرم برای گواهینامه هم من تو خود شهر که نیاز به گواهینامه ندارم معمولا سفر بیرون شهر مخصوصا امسالم که قرار نیست برم برای سال دیگه یا حالا سالهای بعد همه اینایی که گفتین چه بخوان چه نخوان باید برام بگیرن پس به صرفه نیست شانسمو براش بسوزونم
حالا یه جور میگم شانس انگار روزای دیگه برام نمیخرننوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۰۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده@atusa__63 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه
خیلی ممنونم مرسی
حالا یه جور میگم شانس انگار روزای دیگه برام نمیخرنسلام ...واسه انتخاب هدیه باید به خودت رجوع کنی ببینی واقعا چی دوس داری که تاحالا نتونستی به دستش بیاری ...مثلا حدودا سه ساله من جوجه رنگی میخوام واسم نمیگیرن میگن کثیفه و فلانه و بهمانه ...کلی هم ماجرا داشته ام با این جوجه رنگی ولی کارساز نبوده اگه من جای تو بودم واسه هدیه ام یه جوجه رنگی آبی فیروزه ای میخواستم
-
فااطمه
خیلی ممنونم مرسی
حالا یه جور میگم شانس انگار روزای دیگه برام نمیخرننوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۱۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده@atusa__63 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
فااطمه
خیلی ممنونم مرسی
حالا یه جور میگم شانس انگار روزای دیگه برام نمیخرنمیگم حالا مدل بالاتر هم بگیری خوبه ها...آیفون 6 بگیریا ماشین یا حالا هرچیز دیگه ...گوجه نیس که فاسد شه ...همون آکبند نگهش دار تا بعد کنکور
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۱۷ آخرین ویرایش توسط تنها... انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۱۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@mahsa_F در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
بهاره در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
......)))) :
ای جانم ....تو که گل سر سبد اکیپمونی ...منتهی تو عکس نیستی داری از ماچهارتا عکس میگیری
-
@atusa__63
اقا من یه سوال خیلی حیاتی دارم
من امسال تولدم دقیقا روز عید قربان میفته و فک میکنم این قضیه دیگه عمرا تو زندگی من تکرار نمیشه
بر این اساس خونواده جان بهم گفتن که کادو تولدمو میتونم خودم انتخاب کنم
شما جای من بودین با توجه به این حادثه نادر و اهمیت موضوع چی انتخاب میکردین؟؟؟؟نوشتهشده در ۱۵ شهریور ۱۳۹۵، ۱۴:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!