-
Amirbernosiنوشتهشده در ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۲۹ آخرین ویرایش توسط Amirbernosi انجام شده
-
من میام همه میرن خخخخخ مث اینا بمبا! همه ازشون فرار میکنن خخخخخ
-
ahmad.molareplied to Amirbernosi on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۴۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi من هستم...
-
Amirbernosireplied to ahmad.mola on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
-
ahmad.molareplied to Amirbernosi on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۴۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi تقریبا دکتر...
-
Amirbernosireplied to ahmad.mola on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ahmad.mola در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
@Dr.Bernosi تقریبا دکتر...
خخخخخ یادش بخیر قبلا میومدیم همه آشنا بودن!ولی خب خداروشکر که اینطوری اعضا میره بالا بیشتر میفهمن قضیه رو
-
ahmad.molareplied to Amirbernosi on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi دکتر زیستم ضعیفه چه کنم؟
-
Amirbernosireplied to ahmad.mola on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi دکتر زیستم ضعیفه چه کنم؟
خخخخ یه سوال از کچا فهمیدی من زیستم بدک نیس! دنبال اینم که چطوری میفهمن :|
-
ahmad.molareplied to Amirbernosi on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi کمکم کن دکتر میترسم از زیست و همیشه کم میزنم چه کنم؟
-
Amirbernosireplied to ahmad.mola on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi کمکم کن دکتر میترسم از زیست و همیشه کم میزنم چه کنم؟
کنکور داری امسال؟
-
ahmad.molareplied to Amirbernosi on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi بله
-
Amirbernosireplied to ahmad.mola on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi بله
خب نیازت چند درصده؟ ینی چی میخوای بری چقد میخوای بزنی و چیاشو تا الان خوندی
-
ahmad.molareplied to Amirbernosi on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi همشو خوندم ولی فقط کتاب خوندم و همیشه کم میزنم میخوام بیشترش کنم...
-
چند میزنی خب؟
-
ahmad.molareplied to Amirbernosi on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi فوقش 20
-
ahmad.molareplied to ahmad.mola on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ahmad.mola فیلمای دکتر رحیمی ببینم تاثیری داره ؟؟؟
-
خب همشو خوندی درست!ولی از 20 برسی به 50 اینا خوبه تا کنکور؟
-
Amirbernosireplied to Amirbernosi on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
خب همشو خوندی درست!ولی از 20 برسی به 50 اینا خوبه تا کنکور؟
البته همش بستگی بخودت داره ها
-
ahmad.molareplied to Amirbernosi on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده
@Dr.Bernosi بیشتر نمیشه؟؟؟
-
Amirbernosireplied to ahmad.mola on ۱۶ خرداد ۱۳۹۶، ۲۰:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ahmad.mola فیلمای دکتر رحیمی ببینم تاثیری داره ؟؟؟
تو این بازه تنها کاری که میتونی بکنی اول مروره بعد تستای کنکور
84881/107093