-
سلام
:hand:
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۴۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده -
سلام
:hand:
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Phenomenon علیکم السلام.
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۴۹ آخرین ویرایش توسط انجام شده
دکتر بپرس دیگه منتظرما. بخاطر تو قید دینی رو زدم خخخخخ
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام خدمت mohamad.13
و دکتر برنوسی -
سلام خدمت mohamad.13
و دکتر برنوسینوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۵۰ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Phenomenon توی کدوم درس فنومنون هستی؟؟؟
-
@Phenomenon توی کدوم درس فنومنون هستی؟؟؟
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۵۱ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad.13 بگو تا اشکالی داشتیم بپرسیم
-
@Phenomenon توی کدوم درس فنومنون هستی؟؟؟
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۵۲ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad.13 تو کنکور
-
mohamad.13 تو کنکور
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۵۳ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Phenomenon سوال منو دیدی؟ راجه به اپران لک؟ فکر کنم از کتاب اشکال پیدا کردم خخخخخخخ
-
@Phenomenon سوال منو دیدی؟ راجه به اپران لک؟ فکر کنم از کتاب اشکال پیدا کردم خخخخخخخ
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۵۴ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad.13
رشته ام ریاضیه -
mohamad.13
رشته ام ریاضیهنوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۵۵ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Phenomenon
-
غذای بلعیده شده در بار اول برخلاف بار دوم تحت تاثیر آنزیم های گوارشی قرار نمیگیرد
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۵۶ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
غذای بلعیده شده در بار اول برخلاف بار دوم تحت تاثیر آنزیم های گوارشی قرار نمیگیرد
اینو چواب ندادی که
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
نت نیسش!خیلی اذیت میکنه! :|
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۱۹:۵۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهاین پست پاک شده!
-
@Dr.Bernosi در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
اینو چواب ندادی که
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۱۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده@Dr.Bernosi بابا گفتم که آنزیم گوارشی فقط توی شیردانه دیگه. بار اول هم که وارد شیردان نمیشه که
-
@Dr.Bernosi بابا گفتم که آنزیم گوارشی فقط توی شیردانه دیگه. بار اول هم که وارد شیردان نمیشه که
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۱۹ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad.13 البیته بزاق داره دیگه. پس غلطه چون در هر دو بار آنزیم گوارشی روش اثر میذاره
-
mohamad.13 البیته بزاق داره دیگه. پس غلطه چون در هر دو بار آنزیم گوارشی روش اثر میذاره
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۲۰ آخرین ویرایش توسط انجام شدهmohamad.13 در هرچی تو دلته بریز بیرون گفته است:
mohamad.13 البیته بزاق داره دیگه. پس غلطه چون در هر دو بار آنزیم گوارشی روش اثر میذاره
تحلیل منم سری اول همین بود
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۲۱ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی دام آموزشی بود و گفته بود غذای اصلی گاو ، ک چون سلولزه آنزیم هایی ک تو دهانن بهش کاری ندارن
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۲۲ آخرین ویرایش توسط انجام شده
ولی اینجا چون گفته غذای بلعیده شده درسته
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۴۸ آخرین ویرایش توسط انجام شده
zahra1303 خوبه که دکتر طراح کنکور نیست وگرنه کارمون با کرام الکاتبین بودش. ولی دمش گرم خدایی سوالاش عالیه.
-
نوشتهشده در ۲ آبان ۱۳۹۵، ۲۰:۵۷ آخرین ویرایش توسط انجام شده
سلام کسی هست؟
یع سوال...
برا زبان فارسی سوم چ کتابی رومعرفی میکنید؟:)