Skip to content

غیر درسی

جایی که می توانید در مورد موضوع دلخواه خود صحبت کنید!

1.5k موضوع ها 1.8m دیدگاه‌ها
  • زمان اعلام نتایج کنکور99

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    FragileF
    @farhadd خواهش میکنم بله فهلن اخرینه
  • ♞♛گالری عکس♛♞

قفل شده است
    8
    1 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    John WickJ
    [image: 1590738022602-pretty-prints-photo.jpg]
  • انجمن دانش آموزانی که به برنامه نویسی علاقه دارن

17
    1
    2 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    266 بازدیدها
    L
    @Aidin-AR آیدین جان از من ناراحت نباش من فقط خواستم راهنماییت کنم. امیدوارم موفق باشی.
  • ⭐ دور همی ⭐

32
    1
    15 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    zzz rZ
    ۱.مسی ۲.رونالدو ۳.نیمار ۴.گرت بیل ۵.ایان سامر هالدر ۶.جوزف مورگان ۷.کول اسپراوس ۸.لیلی رانهایت ۹.تیلورهیل ۱۰. خیلییی زیادن و ... (جمعی از خوبان در کنار هم ) ۱.چرچیل ۲.برناردشاو ۳.بابام ۴.داون براون ۵.... (جمعی از بحث برانگیزان) خودم و امام زمانم (دوتایی فقط ما و فقط ما)
  • مهلت ثبت نام کنکور

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    96 بازدیدها
    Am EliA
    @Amir-Bernousi ممنونم
  • شعر و شاعری ...

قفل شده است
    3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    107 بازدیدها
    ramses kabirR
    شعر دانه https://forum.alaatv.com/topic/3909/شعردانه/5584
  • 🍀🌱 🌿 عمه دلـــی و نسخه هایش 🌿🌱🍀

132
    32 رای ها
    132 دیدگاه‌ها
    3k بازدیدها
    Dr.agonD
    @dlrm ای تو دلارام من رحمت و رحمان من برای پر خوابی راهی داری ؟! سنگین بلند می شم:/
  • میلادِ میلاد 🙂

46
    3
    18 رای ها
    46 دیدگاه‌ها
    354 بازدیدها
    yutaY
    میلاد جان فکر حوصله ماهم باش
  • بیخوابی

منتقل شده
    40
    8 رای ها
    40 دیدگاه‌ها
    353 بازدیدها
    ZaraaZ
    سلام منم اینجوریم.....برای اینکار هم چندین تا متن خوندم تا لاقل یکم بهتر شم تواین متنایی که خوندم گفته بودن جای خوابتونو عوض کنید یا هروقت کااامل خوابتون اومد بگیرید بخوابید....می گفت از تخت خواب بعنوان وسیله ای برای خواب استفاده کنید نه وسیله ای برای تفکر و........... خلاصه خیلی از روشایی من خوندم ولی استفاده نکردم اما یه روش رو سرسری از یجایی خوندم بدردم خورد تا یه دقیقه فقط پلک بزنید!! فقط پلک بزنید بدون اینکه مکث کنید این کار باعث میشه پلکاتون سنگین شن و به خواب برید یه حالت نخوابیدن هم هست که من تازگیا باهاش مواجه شدم اینه که چشامو میبندم و کاملا چشام خسته میشن اما گوشام،یا مغزم کار میکنه....توی خواب خوب فکرامو میکنم و هرکی از اطرافیان هر حرفی بزنه میشنوم!!!! خواستم بگم اگه،اگه، اینطورم بودین هیییچ وقت چشماتونو باز نکنید یا کلا برین یه جاای دیگه بخوابین
  • خیلی بی حال و خسته ام چیکار کنم-_-

22
    1 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    251 بازدیدها
    Z
    به خاطر بهاره:/ منم به زور بیدار میشم
  • انگیزشی

قفل شده است
    4
    3 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    124 بازدیدها
    dlrmD
    سلام خیلی ممنونم ازتون که این پستِ قشنگ و پر انگیزه رو با حال خوب برای رفقاتون به اشتراک گذاشتین . منتهی ما یک تاپیک رسمی داریم خودمون برای انگیزه : https://forum.alaatv.com/topic/1103/انگيزه?page=1 اگر براتون مقدوره و زحمتی نیست ، متنِ سوگندنامه رو کپی کنین و توی تاپیک انگیزه ارسال کنین قفل میشه
  • درایوC

9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    93 بازدیدها
    FragileF
    @f-noori7979 وظیفس
  • ۲۸ آبان

قفل شده است
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    Marym_mbM
    @Zaraa
  • زمان ثبت نام مجدد کنکور

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    FragileF
    @arminn خواهش میکنم عاقا ارمین
  • گزارش ساعت مطالعه

قفل شده است
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    76 بازدیدها
    romisaR
    https://forum.alaatv.com/topic/14060/یا-از-الان-یا-دیگه-هیچ-وقت/1903 تاپیکتون قفل میشه به دلیل تکراری بودن لطفا از تاپیک بالا استفاده کنید
  • حذف پست

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    90 بازدیدها
    ZaraaZ
    @Marym_mb نه
  • گل لیلیوم تولدت مبارک

منتقل شده تفلد+تفلد
    45
    17
    10 رای ها
    45 دیدگاه‌ها
    2k بازدیدها
    miss.besharatiM
    @dib-damini مرسی عزیزم ممنون از دعاهای قشنگت [image: 1589245680121-hspace.gif]
  • ماه عسل ماهکِ آلا🌟

15
    11 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    279 بازدیدها
    پیروزپ
    @بیخیال در ماه عسل ماهکِ آلا گفته است: سلام من وقتی کلاس نهم بودم یه معلم ریاضی فوق العاده داشتم به اسم خانم مقدسی که با تک تک دانش آموزا رابطه دوستانه برقرار میکرد منی که تقریبا با ریاضی قهر بودم تازه فمیدم ریاضی چه نعمتیه خلاصه انقدر با هم دوست شدیم که کتاب رد و بدل میکردیم و کلی حرف میزدیم با هم بعدش پیشنهاد داد ک بیشتر درس بخونم تا تیزهوشان قبول شم منم که عاشقش بودم گفتم چشم درس خوندمو شدم بچه ترکتور خون مدرسه اون سال بین یه جمعیت زیاد تک رقمی شدم و در حالی ک تیزهوشان فقط 10 نفر میخواست قبول شدم البته جاتون خالی انقدر معلم ریاضی امسالم بد بود(آقای ف. ع) که تلافی نهمو سرم دراورد ببخشید همین جا میخوام حرفمو پس بگیرم من کم آقای (ف.ع)رو اذیت نکردم بداموزی داره مگرنه میگفتم بدبخت چی از دستم کشید آخی یکم از عذاب وجدانم کم شد
  • روزتون مبارک🌷🌷🌷

66
    7 رای ها
    66 دیدگاه‌ها
    781 بازدیدها
    H
    @amir-ahmadi عزیزی دایی
  • اپ شاد

منتقل شده
    15
    2 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    149 بازدیدها
    H
    @Hesam-Mohammadi در اپ شاد گفته است: https://shadweb.iranlms.ir من با این بودم تازه داخلش