Skip to content

غیر درسی

جایی که می توانید در مورد موضوع دلخواه خود صحبت کنید!

1.5k موضوع ها 1.8m دیدگاه‌ها
  • چگونه منشن کنیم؟

6
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    مليكابانوم
    @Bio صباح الخير زد بلبل كجايي ساقيا برخيز
  • یکی بیاد با هم صحبت کنیم

قفل شده است
    18
    2 رای ها
    18 دیدگاه‌ها
    231 بازدیدها
    M.ba78M
    https://forum.alaatv.com/topic/11918/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون-4 برا حرف زدن وارد این تاپیک بشید
  • برای دیدن فیلم در آلاء چقدر (حدود 1 ساعت) اینترنت مصرف میکند؟؟!...

2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    62 بازدیدها
    miss.besharatiM
    نه سایت داخلی به حساب نمیاد
  • هفته معلم

منتقل شده
    1
    1 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    33 بازدیدها
    سیدمحمد مهدی حسن زادهس
    با سلام و عرض خسته نباشید خدمت تمام اساتید و دست اندرکاران آلا، گرامیداشت مقام والای معلم را به تمام اساتید گرانقدر و پر تلاش مجموعه دانش بنیان آلا، تبریک عرض کرده و از ایزد منان شادی ، موفقیت و سلامتی را برایتان خواستارم.
  • روز معلم

1
    3 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    48 بازدیدها
    fwtimaaaF
    معلمای عزیز و معلمای عزیز الایی روزتون مبارککک
  • دانشگاه قم

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    40 بازدیدها
    زینب 1ز
    @سما-نویدفر آخه آدرسی که برام میاره زده پردیس بعد مارو که برای بازدید برده بودن مشاورمون گفت اینجا دانشگاه آزاده
  • مشکلل ویرایش

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    65 بازدیدها
    zzz rZ
    @miss-besharati اهاااااا مرسی
  • روز معلم

6
    5 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    150 بازدیدها
    د
    روز معلم مبارک //دمتون گرم معلم های آلا/ شما درجه یکید[image: 1588238133673-250377_981.jpg]
  • ما محکوم به موفقتیم

4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    M.ba78M
    @Am-i-r-r-e-z-a خب بقیه بیان تو این تاپیک برای چه بهانه ای؟ هیچ درخواستی و پیشنهادی عنوان نکردین
  • چشم پزشکی!!!

16
    0 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    155 بازدیدها
    N
    @_JANA_ حالت ولرم یکم رو به گرمی باشه نزدیک به دمای بدن بهتره
  • ...

22
    7 رای ها
    22 دیدگاه‌ها
    292 بازدیدها
    sandiiiiS
    [image: 1588070816946-f39a8d83b9c1598bb60006d7c106d9e6.gif] %(#ffff02)[ گاه یک سنجاقک به تو دل میبندد] %(#ffff03)[و تو هرروز سحر مینشینی لب حوض] %(#ffff19)[ تا بیاید از راه ، از خم پیچک نیلوفرها] %(#ffff19)[روی موهای سرت بنشیند] %(#ffff19)[یا که از قطره ی آب کف دستت بخورد] %(#ffff19)[گاه یک سنجاقک] %(#ffff19)[همه معنی یک زندگیست] %(#ffff19)[تولدت مبارک سنجاقک زیبای من] [image: 1588071249981-beyn.gif] سپیده ی قشنگم[image: 1588071374103-1582738485779-1535112828155-fav15-2.gif] تولدت یه عاااالمه مبارک عزیزِدلم امیدوارم تموم رویاهای قشنگت برات خاطره بشن[image: 1588071447268-y-591.gif] @مداد-رنگی
  • #خواستن

7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    sandiiiiS
    سلام دوست آلایی میتونید از تاپیک زیر استفاده کنید یا یه تاپیک بزنید انگیزه @mobinkaram
  • من نمیتونم بشینم یه مطلب رو چند بار بخونم ...

2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    56 بازدیدها
    MAHAkM
    سلام دوست عزیز..راستش من خودم هم همین اشتباه رو تکرار کردم یه عالمه فیلم دیدم بدون تست و حفظ و مرور و الان بدجوری ضربه خوردم..به نظرم وقتی فیلماش رو نگاه میکنی سریع تست بزنی تا اینکه مسلط بشی روی اون درس بعد هم برای مرور اون تست هایی ک اشتباه زدی رو بخوون موفق باشی
  • درخواست کمک

7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    ye AlaaeiY
    @M-an سلام خانوم مدیر در رابطه با درخواست مشاوره عمومی اقای امینی برای ماه رمضان چطور؟تا کی بهمون اطلاع میدین؟
  • چاق سلامتی

26
    20 رای ها
    26 دیدگاه‌ها
    948 بازدیدها
    shiimmaS
    پستِ بیست و سوم: %(#5bcf5d)[روزه] سلام به همتون... تو این پست می خوام درمورد روزه صحبت کنم... چیزی که تو لغت نامه های فارسی نوشته اینه که از اذون صبح تا اذون مغرب نه چیزی بخوری نه چیزی بنوشی... یه جاهای خیلی ریزی هم به امساک اشاره شده... امساک یعنی پرهیز کردن...که این معنی بیشتر به دلِ من می شینه... چیزایی که من تو مقالات علمی در مورد روزه خوندم این بود که میتونه از چند ساعت باشه تا چند روز... نه مدت زمان استانداردی براش پیدا شده و نه زمان خاصی... حتی میتونه %(#1bc21e)[انواع مختلفی] داشته باشه... یکیش همین مدلیه که مسلمونا تو ماهِ رمضون می گیرن... چیزی که تو مقاله هایی که خوندم جلب توجه کرد این بود که خیلی تاکید داشتن 1_%(#31e834)[اگه بیماری ای دارین و قرصی مصرف می کنین حتما در مورد روزه ای که می خواین بگیرین با دکترتون مشورت کنین]...و %(#00ff04)[اینکه 2_روزه گرفتن به سبک زندگیتون خیلی بستگی داره]...و 3_%(#9ff2a1)[هدفتونم از روزه گرفتن باید مشخص باشه...] اما چیزی که خیلی همه مطمئنیم اینه که %(#6aab6b)[قطعا تویِ لاغری تاثیر داره....] جا داره بگم اینا حاصل مطالعات شخصی بنده می باشد که فقط به اشتراک گذاشته شد...باشد که خودتون برید تحقیق کنید و ببینید چیکار بکنید بهتره... یعنی جمله بندیم و فعلامو و اینا تو %(#3da63f)[زرد پیِ آشیلم...] تو پست های بعدی بیشتر توضیح میدم... مواظب خودتون باشین... %(#00fc04)[خدا] مارو هر جوری که باشیم دوس داره...
  • سوال زبست در مورد فتوسنتز

9
    3 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    74 بازدیدها
    999
    @به-سان-خورشید خیلی ممنون
  • داداش دخترای انجمن

73
    4
    22 رای ها
    73 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    999
    @amirhossein-hf پساروز تولدت مبارک برادر دیر رسیدم دیگه کیکارو همه خوردن
  • کنکور مهمتره یا بعدش

5
    3 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    54 بازدیدها
    مليكابانوم
    من كه خواهرم توجيهم كرده قرار نيست دانشگاه چيز زيادي ياد بگيري راهو بايد خودت بري
  • حرف آخر ...

قفل شده است
    23
    1 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    278 بازدیدها
    Sh.ES
    @my-name قظعا نه ... یه عده هم دارن این مدلی نون میخورن . درست نیس این جوری کنیم... این طوری کردن، با دزدی فرقی نداره .... گرچه اونا خودشونم دارن از جیب ملت میدزدن ...
  • حال این روزا..

14
    3 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    200 بازدیدها
    Saghar sadatS
    @خانوم-وكيل با یاد خدا دل ها آرام میگردد