Skip to content

غیر درسی

جایی که می توانید در مورد موضوع دلخواه خود صحبت کنید!

1.5k موضوع ها 1.8m دیدگاه‌ها
  • ای خونه دارو بچه دار , غم , هاتو و بردارو بیار....حاجی مون هپیلاسیون اومده 😁😋

12
    7 رای ها
    12 دیدگاه‌ها
    282 بازدیدها
    ا
    @Saahaar منظورتون از دپرس همون افسرده است دیگه فارسی را پاس بداریم
  • تولد سحر دختر نازم 😎😁❤

تولد سحر
    87
    65
    23 رای ها
    87 دیدگاه‌ها
    1k بازدیدها
    SharllotS
    @FatiJoooooni عزیز دلمممممممم مرسی که فاطمه خوش اخلاقِ انجمن خیلی قشنگِ
  • درخواست معرفی اپ

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    159 بازدیدها
    romisaR
    @ms96sad96 ممنونم
  • تجربه ی روز

8
    1
    13 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    191 بازدیدها
    خانومخ
    ی کاری که خیلی دوس دارم بکنم اینه که ی مدت نسبتا طولانی نباشم کلا مجازی رو ببندم بزارم ی گوشه خب خیلی امروز روز خوبی بود فهمیدم که ادما وقتی داری خم میشی و میشکنی بی توجه به حالت حرفشون رو میزنن اونقدم براشون مهم نیست که ببینن حالت چ جوریه اصلا خب یعنی ی جورایی مهم نیستی کلا براشون معنی خانواده روهم امروز فهمیدم معنی خیلی جذابی داره هیچکسم وظیفه نداره حواسش به حالت باشه فهمیدم که کسایی رو دوس دارم که براشون اندازع مگس هم ارزش نداری چ تجربه ی خفنی اینم فهمیدم که مهم نیست چقدر از بقیه طرفداری کنی یا هواشون رو داشته باشی تهش تنهایی اینم فهمیدم که نباید اینا رو گفت چون میشه منت و ارزشش از بین میره البته از اولم ارزشی نداشته کارای من
  • شرکت یازدهمی ها در کنکور 99

4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    F
    @weirdo والا من تاپیکتونو که دیدم رفتم سایت سنجش بخشنامشو خوندم شرایط لازم برای ثبت نام رو نوشته دارابودن مدرک دیپلم
  • نشانک ها و زیباترین پست ها

14
    14 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    412 بازدیدها
    romisaR
    https://forum.alaatv.com/topic/11918/هرچی-تو-دلته-بریز-بیرون-4/223498
  • درباره معنی زندگی

غیر درسی کتاببخونیم
    4
    1
    2 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    188 بازدیدها
    MsasjsdM
    بر روی بوم زندگی هر چیز میخواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو زنجیر را باور نکن…
  • "یـاوران آلـاء" ❄تاپیـک ویژه ی اسفند مـاه❄

6
    6 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    120 بازدیدها
    MOHAMMAD80M
    @dlrm کاری نکردم قربونت
    منتقل شده
    2
    2 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    35 بازدیدها
    dlrmD
    سلام:) خیلی ازتون ممنونیم خوشحالیم تونستیم بهتون کمک کنیم موفق باشید
  • نقاشی

3
    2 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    72 بازدیدها
    zeinab.khZ
    @jahad-20
  • ....

قفل شده است
    8
    2 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    242 بازدیدها
    Ali2001A
    @پدرام-م خب من پسرم اما از اونجا که احتمالش کمه خانوما جواب بدن من خواستم نظر بدم. جدا از خیلی از مسائل که خوبه یا نه الان کسی و پیدا کنی کنی رل نداشته سخته باز باهات رو راست بوده گفته که قبلا داشته. من نه تایید میکنم نه رد میکنم
  • حل مشکل دانلود فیلم ها

منتقل شده
    7
    1 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    77 بازدیدها
    Amir NirooA
    سلام با چه دانلود منیجری میشه فیلمارو دانلود کرد؟
  • درخواست تعطیلی مدارس استان اصفهان به مدت دوره ی نهفتگی این ویروس

قفل شده است
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    sandiiiiS
    لطفا لینک ناشناس نزارین @ادمین @M-an
  • از چی متنفری؟ :/

قفل شده است
    30
    3 رای ها
    30 دیدگاه‌ها
    831 بازدیدها
    پایانپ
    @ناظم @ادمین اگ ممکنه این تاپیک رو ببنیدید،اول حس کردم شاید ادم تخلیه شه ولی بدتر میشه محل تجمع حرف و انرژی های منفی ونفرت پراکنی...حس خوبی ب ادم نمیده.مرسی
  • ایموجی بگذار

قفل شده است
    31
    0 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    M.anM
    این موضوع نیازی به تاپیک زدن نداره
  • 100 × ( را )

14
    11 رای ها
    14 دیدگاه‌ها
    383 بازدیدها
    SharllotS
    بح بح تولد مستر صدرا خالق آثار نمایشی غیرقابل نمایش خالق تراوشات تراوش شده از ذهن که فقط برا خودش قابل درکه شکننده ی رکورد حضور در کلاس کسی که کیفیت براش مهمتر از کمیته یجورایی شروین انجمن تولدت خیلی خیلی مبارک باشه پسر مهربون تلاشات مستدام رقیب بی شیله پیله @M-dall-S شرمنده دیر شد
  • گروه رقابتی درسی

7
    3 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    336 بازدیدها
    marylbM
    @kiachehr-shokati در گروه رقابتی درسی گفته است: سلام سلام سلااااااام میخواستم بگم که کی میاد رقابتی درس بخونیم و هرشب گزارش کار بدیم؟ من خودم تو جو رقابتی بهتر کار میکنم و هرکیم بخواد گزارش نده و کم کاری کنه ریمو بشه و اینکه تو مشکلات درسی هم به هم کمک کنیم مهم نیست رشتتون چی باشه یا چه نظامی باشید اگه موافقید اینجا بگید که یه گروه بزنیم سال پیش یه نفر همینجا، فوق العاده میخوند، ساعت بالا، بازده عالی، تست بالا، تنوع درس زیاد. چند وقت گزارش کار گذاشت، حواشی شروع شد. یکی گفت دروغ میگی، یکی گفت مگه میشه، یکی..... بیچاره پشیمون شد از گزارش دادن پ.ن: با خودت رقابت کن، با خود ده سال بعدت. میخوای توی چه جایگاهی باشه
  • كوالا نباشيم

43
    4 رای ها
    43 دیدگاه‌ها
    315 بازدیدها
    unlimitedU
    @Zahra-Zakeri در كوالا نباشيم گفته است: @مليكابانو کلا صبح زود بیدار شدن که خیلی عالیه هرچه زودتر بهتر ولی باعث نشه بیش از حد فشار بیاد بهت...بعد عقبم افتادی سعی نکن خیلی دیر بخوابی حتما میشه جبران کرد منظور دیر نخوابیدنه به نظرم مهم تره چون بدن عادت میکنه استراحتم که نیازه اما خیلی خوب خودتو جمع کردی همینطوری ادامه بده عالیههه... فکرتم در گیر نباشه بهترین نتیجه رو میگیری
  • دعا براي بيماران

9
    9 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    118 بازدیدها
    ARTA
    امیدوارم حالتون بهتر از دیروز باشه..
  • ترک اعتیاد به اینترنت صد در صد تضمینی(فقط برای wifi دارها)

منتقل شده
    4
    10 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    379 بازدیدها
    hossin 404H
    @ashhkan [image: 1581658120415-screenshot-54.png] تو این تنظیمات این تنظیم اطلاعاته کجاس [image: 1581658152670-screenshot-55.png]