Skip to content

غیر درسی

جایی که می توانید در مورد موضوع دلخواه خود صحبت کنید!

1.5k موضوع ها 1.8m دیدگاه‌ها
  • اینستاگرام اقای موقاری

منتقل شده
    7
    2 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    151 بازدیدها
    dlrmD
    @reyhanehbayat در اینستاگرام اقای موقاری گفته است: @dlrm ممنون از توجهتون یعنی هیچ جا نمیشه با ایشون ارتباط برقرار کرد؟ ظاهرا ک اینطوره:) خواهش میکنم عزیزم
  • معاشرت گونه☺🌼

قفل شده است
    1
    4 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    115 بازدیدها
    خانومخ
    بسم الله الرحمن الرحیم️ سلام دختر خانوم ها و اقا پسر های گل️ حالتون چطوره؟️ این تاپیک رو زدم تا نکات معاشرت با افراد رو باهم بررسی کنیم ️ همه ی ما اخلاق ها و رفتار هایی رو می‌بینیم که برامون تازگی دارن و شاید خیلی برامون خوشایند نیست یا مثلا نمیدونیم وقتی وارد ی جمع غریبه تومحل دانشگاه یا محل کار میشیم دقیقا چ چيزی درست و یا غلطه️ به شخصه خودم نگران روزی ام که وارد دانشگاه بشم و نگرانی های این که با بقیه چطور رفتار کنم منو اذیت میکنه ️ پس تو این تاپیک نکات و روش های معاشرت رو بررسی می‌کنیم ️ اسپم و بحث ممنوعه صرفا با نکات معاشرت آشنا میشیم️ میتونید ویژگی هایی معاشرت خوب رو بنویسید یا اگر تجربه ای دارید لطف کنید و برامون بنویسید️ @فارغ-التحصیلان-آلاء ️ @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا ️ @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا ️ @همیار ️ @ادمین ️
  • درآمد دندانپزشکی

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    108 بازدیدها
    Dr.alirezaqD
    @lnz ممنونم از نظر خوبتون حتما همینطوره
  • خداحافظ سردار...😭😭😭

قفل شده است
    5
    1
    4 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    122 بازدیدها
    خانومخ
    تاپیک با مضمون سیاست ممنوعه تسلیت میگم به شخصه ناراحت شدم ولی میتونید از تودلی استفاده کنید
  • سهمیه

19
    1 رای ها
    19 دیدگاه‌ها
    261 بازدیدها
    D
    @Amin-Mehraji یادم نمیاد از شما سوالی در مورد رتبه تون و درصد هاتون پرسیده باشم یا شما رو خنگ تلقی کرده باشم ! و اما قسمت بعدی ؛ نخیر ، سهمیه پنج درصد نمیتونه یه تراز ۷۰۰۰ رو با تراز ۱۰۰۰۰ در یک جایگاه قراره بده !! توضیحاتش رو بارها گفتم !! ضمنن چیزی که متوجهش شدم اینه که شما فکر میکنید من با پایین اومدن رتبه ی شما و یا استفاده از سهمیه تون که خلاف عدالته مشکل دارم !! قربان شما جای بنده رو تو دانشگاه تنگ نکردید ؛ فقط خواستم از این حالت جهل مطلق در مورد سهمیه خارج شید که بی فایده بود ظاهرا و من الله توفیق
  • شاید ارزش خواندن داشته باشد

5
    7 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    79 بازدیدها
    dlrmD
    سلام:) خیلیم عالیـ شما میتونین نوشته هاتون رو توی تاپیک خودنویس برامون به اشتراک بذارین تا یه مجموعه ی قشنگ از هنرهای آلائی ها داشته باشیم لینک https://forum.alaatv.com/topic/7668/خــــــــــودنویس
  • ما ی خانواده ایم😎👊

قفل شده است
    17
    11 رای ها
    17 دیدگاه‌ها
    206 بازدیدها
    خانومخ
    گفتم که ما ی خانواده ایم! ی خانواده که باید حواسمون به خودمون باشه اون عزیزانی که این تاپیک رو نخوندن ی وقت بزارن مطالعه کنن ممنون میشم
  • من نباید کم بیارم

16
    23 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    832 بازدیدها
    N
    تو هم نباید کم بیاری
  • "یـاوران آلـاء" ❄تاپیـک ویژه ی دی مـاه❄

1
    12 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    253 بازدیدها
    dlrmD
    آقا به نام او سلام اقا سلـــــام حال شما احوال شما حال دلاتون چطوره؟ خوبین؟خوشین؟ دی ماهتون مبارک باشه فصل امتحانا چخبرا؟ طبق قرار هر ماهمون که جمع میشیم دور همدیگه و یکی خشت میسازه یکی نشسته توو استامبولی ملات گچ و سیمان درست میکنه یکی داره گود برداری میکنه یکی میلگرد اورده و اینا که اخرش بسازیم خونمون رو و بعد با ذوق نگا کنیم و بگم آلاء‌ِ ما، این ماهم میخوایم باز جمع شیم چیزی ک هست اینه که ما به کم راضی نمیشیم نمیخوایم خونمون ۳۰ متری باشه میخوایم انقدر بزرگ باشه که همــــه بتونن توش جا بشن یه خونه ای که بتونیم بگیم اره تو که زیر رگبار ناعدالتی هستی، بیا و کنارمون بشین میدونم یاد دارین و بلدین راه ساخت و ساز رو منتهی اجازه بدین یاداوری کوچیکی داشته باشم:) 1 ) Sanatisharif.ir/donate.php ۲) شماره گیری کد : #4321* 97 * 788* با تلفن همراهتون جالبه که بدونین محصولات خریدنی‌ِ آلاء هم کمک میکنه به ساختن این خونه. میپرسی چطور؟! با هزینه ای که پرداخت میکنی واسه ی اون پک مورد نظرت خرج و مخارج خود خونه رو تامین میکنی قشنگه... نه؟! چقد خوبه که داریمت آلاء چقدر ماهی @دانش-آموزان-آلاء @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @همیار @ناظم @ادمین و از همه مهم تر @خیرین-کوچک-دریا-دل
  • حذف تاپیک

9
    1 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    104 بازدیدها
    f.noori7979F
    @dlrm ممنون از راهنماییتون
  • اولین یل‍‍ـــ♡ــدا

10
    12 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    112 بازدیدها
    sandiiiiS
    @Saahaar منظورش من بودماااا کسانی که...
  • ایلقار، نام پسرانه ی یلدا 😂🍉

9
    16 رای ها
    9 دیدگاه‌ها
    220 بازدیدها
    mriawM
    من یکی از اونایی ام که اصلا نمیشناسمت :| و نمیدونم کی هستی حتی نمیدونم اسمت ایلقاره یا اینا بهت میگن ایلقار :| و حتی یه کلمه هم از جمله هایی که تو تبریکای قشنگشون به کار بردن متوجه نشدم ولی خب نمیشه بهت تبریک نگم از بچه های انجمنی تولدت هپی مپی و آرزوهات برات خاطره بشن تو انجمن تعریف کنی
  • ساعت مطالعه شخصی

3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    71 بازدیدها
    خانومخ
    سلام آلایی ها همه اینجا گزارش مطالعه میدن https://forum.alaatv.com/post/645371 انجمن مثل وبلاگ های دیگه نیس که بگیم کسی به این پست کاری نداشته باشه همه در کنار همیم
  • 🍁یـاوران آلـاء🍁 " تاپیـک ویژه ی آذر مـاه "

2
    10 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    276 بازدیدها
    dlrmD
    [image: 1576417978735-22oh_donatoin-min-resized.jpg] @MOHAMMAD80 من هر وقت این عکس رو میبینم کلی با خودم میگم دمش گرم چقد با مرام و معرفتهـ مرسی واسه طراحیش برادر موفق باشی یادمون نره هوای آلاء رو داشته باشیم:) @دانش-آموزان-نظام-قدیم-آلا @دانش-آموزان-نظام-جدید-آلا @دانش-آموزان-آلاء @فارغ-التحصیلان-آلاء @رتبه-های-انجمن-آلاء @همیار @ناظم @ادمین و @خیرین-کوچک-دریا-دل
  • آموزش کار با نرم افزار word

10
    4 رای ها
    10 دیدگاه‌ها
    130 بازدیدها
    S
    @farewell در آموزش کار با نرم افزار word گفته است: @sheyda-fkh سلام عزیزم خیلی ممنونم فلشا ر همونطور که توضیح داده بود رسم کردم فقط نمی دونم چه شکلی جلوشون چیزی بنویسم خواهش میکنم
  • ساختن شماره مجازی

8
    3 رای ها
    8 دیدگاه‌ها
    196 بازدیدها
    reza_12tajrobiR
    نت ما حالا وصل شد
  • تا کنکور چقد مونده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

31
    5 رای ها
    31 دیدگاه‌ها
    452 بازدیدها
    Erfan...11E
    مرگ بر آمریکا
  • کار با انجمن

7
    4 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    69 بازدیدها
    my nameM
    @Saahaar آها مرسی
  • بهترین منابع آزمون نظام مهندسی 99

منتقل شده
    1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    44 بازدیدها
    Negin SaberiN
    بهترین منابع آزمون نظام مهندسی 99 با دریافت منابع آزمون نظام مهندسی شانس قبولی شما در آزمون بیشتر میباشد. منابع آزمون نظام مهندسی در رشته های مختلف رائه میگردد که شما میتوانید مطابق با رشته ی خود منابع ازمون نظام مهندسی را دریافت نمایید. منابع آزمون نظامه مهندسی با توجه به تالیف ، نویسنده و سال انتشار متفاوت است لذا درهنگام تهیه منابع توجه داشته باشید که به صورتی اشتباهی خرید نکنید. منابع آزمون نظام مهندسی عمران نظارت 99 • مبحث اول ( تعاريف)- (۱۳۹۲) • مبحث دوم ( نظامات اداري)- (۱۳۸۴) • مبحث پنجم (مصالح و فرآورده‌هاي ساختماني)- (۱۳۹۶) • مبحث ششم ( بارهاي وارد بر ساختمان )- (۱۳۹۲) • مبحث هفتم (پي و پي‌سازي)- (۱۳۹۲) • مبحث هشتم (طرح و اجراي ساختمان‌هاي با مصالح بنايي)- (۱۳۹۲) • مبحث نهم ( طرح و اجراي ساختمان‌هاي بتن‌آرمه )- ويرايش چهارم، چاپ دوم به بعد(۱۳۹۲) • مبحث دهم ( طرح و اجراي ساختمان‌هاي فولادي )- (۱۳۹۲) • مبحث يازدهم (طرح و اجراي صنعتي ساختمان)- (۱۳۹۲) • مبحث دوازدهم (ايمني و حفاظت كار در حين اجرا)- (۱۳۹۲) • مبحث بيست و يکم (پدافند غيرعامل)- (۱۳۹۵) • مبحث بيست و دوم (مراقبت و نگهداري از ساختمان‌ها)- (۱۳۹۲) • جهت اطلاع از منابع آزمون نظام مهندسی 99 و بهترین منابع قبولی آزمون نظام مهندسی 99 ، منابع معتبر در تمامی رشته ها، انجام ثبت نام آزمون نظام مهندسی 99 ، دریافت نمونه سوالات، از سراسر کشور با شماره های زیر تماس بگیرید. • 9099072952 و در صورت شلوغی 9092305587 ( استان تهران) پاسخگویی از 8 صبح الی 1 شب منابع آزمون نظام مهندسی عمران اجرا 99 • مبحث دوم ( نظامات اداري)- (۱۳۸۴) • مبحث سوم: حفاظت ساختمانها در مقابل حريق (۱۳۹۵) • مبحث چهارم ( الزامات عمومي ساختمان )- (۱۳۹۶) • مبحث پنجم (مصالح و فرآورده‌هاي ساختماني)- (۱۳۹۶) • مبحث ششم ( بارهاي وارد بر ساختمان )- (۱۳۹۲) • مبحث هفتم ( پي و پي‌سازي )- (۱۳۹۲) • مبحث هشتم (طرح و اجراي ساختمانهاي با مصالح بنايي)- ( ۱۳۹۲) • مبحث نهم ( طرح و اجراي ساختمان‌هاي بتن‌آرمه )- ويرايش چهارم، چاپ دوم به بعد • مبحث دهم ( طرح و اجراي ساختمان‌هاي فولادي )- (۱۳۹۲) • مبحث يازدهم (اجراي صنعتي ساختمانها)- ( ۱۳۹۲) • مبحث دوازدهم (ايمني و حفاظت كار در حين اجرا)- (۱۳۹۲) • مبحث سيزدهم (طرح و اجرای تأسیسات برقی ساختمان ها) – (۱۳۹۵) • مبحث چهاردهم (تأسیسات مکانیکی) – (۱۳۹۶) • مبحث شانزدهم (تأسیسات بهداشتی) – (۱۳۹۶) • مبحث هفدهم (لوله کشی گاز طبیعی) – (۱۳۸۹) • مبحث هجدهم ( عايق‌بندي و تنظيم صدا)- (۱۳۹۶ ) • مبحث نوزدهم (صرفه‌جوئي در مصرف انرژي )- (۱۳۸۹) • مبحث بيستم (علائم و تابلوها)- (۱۳۹۶) • مبحث بيست و يکم (پدافند غيرعامل)- (۱۳۹۵) • مبحث بيستم و دوم (مراقبت و نگهداري از ساختمان‌ها)- (۱۳۹۲) • آئين‌نامه طراحي ساختمان‌ها در برابر زلزله ( استاندارد ۲۸۰۰) ويرايش چهارم ( • گودبرداري و سازه‌هاي نگهبان* • راهنماي جوش و اتصالات جوشي در ساختمانهاي فولادي (بخش‌هاي نظارت و اجرا)- (۱۳۹۰) • روشها و مسائل اجرايي* • قراردادها و شرايط عمومي و خصوصي آنها • قوانين و ضوابط حقوقي و انتظامي مرتبط با مسئوليت مجري* • قوانين صنعت بيمه و ماليات* • مديريت ساخت و نظام برنامه‌ريزي و كنترل پروژه* منابع آزمون نظام مهندسی معماری طراحی 99 • مبحث سوم: حفاظت ساختمانها در مقابل حريق (۱۳۹۵) • مبحث چهارم( الزامات عمومي ساختمان)(۱۳۹۶) • مبحث هشتم (طرح و اجراي ساختمانهاي با مصالح بنايي) ( ۱۳۹۲) • مبحث يازدهم ( اجراي صنعتي ساختمان‌ها)(۱۳۹۲) • مبحث پانزدهم (آسانسورها و پلکان برقي)، (فقط ضوابط مربوط به طراحي) (۱۳۹۲) • مبحث هجدهم ( عايق‌بندي و تنظيم صدا) (۱۳۹۶ ) • مبحث نوزدهم ( صرفه‌جويي در مصرف انرژي) (۱۳۸۹) • مبحث بيستم ( علائم و تابلوها) (۱۳۹۶) • مبحث بيست و يكم ( پدافند غير عامل) (۱۳۹۵) • مصوبات شوراي عالي شهرسازي و معماري • مباني طراحي معماري * • جزئيات اجرائي ساختمان * نابع آزمون نظام مهندسی معماری نظارت 99 • مبحث دوم (نظامات اداري)(۱۳۸۴) • مبحث سوم: حفاظت ساختمانها در مقابل حريق (۱۳۹۵) • مبحث چهارم( الزامات عمومي ساختمان)(۱۳۹۶) • مبحث پنجم (مصالح و فرآورده‌هاي ساختماني) (۱۳۹۶) • مبحث هفتم ( پي و پي‌سازي )- ( ۱۳۹۲) • مبحث هشتم (طرح و اجراي ساختمانهاي با مصالح بنايي) ( ۱۳۹۲) • مبحث نهم ( طرح و اجراي ساختمان‌هاي بتن‌آرمه )- ويرايش چهارم، چاپ دوم به بعد(۱۳۹۲) • مبحث دهم ( طرح و اجراي ساختمان‌هاي فولادي )- (۱۳۹۲) • مبحث يازدهم ( اجراي صنعتي ساختمان‌ها)(۱۳۹۲) • مبحث دوازدهم (ايمني و حفاظت كار در حين اجرا) (۱۳۹۲) • مبحث سيزدهم (طرح و اجرای تأسیسات برقی ساختمان ها) – (۱۳۹۵) • مبحث چهاردهم (تأسیسات مکانیکی) – (۱۳۹۶) • مبحث پانزدهم (آسانسورها و پلکان برقي)، (فقط ضوابط مربوط به طراحي) (۱۳۹۲) • مبحث شانزدهم (تأسیسات بهداشتی) – (۱۳۹۶) • مبحث هفدهم (لوله‌كشي گاز طبيعي)-( ۱۳۸۹) • مبحث هجدهم ( عايق‌بندي و تنظيم صدا) (۱۳۹۶ ) • مبحث نوزدهم ( صرفه‌جويي در مصرف انرژي) (۱۳۸۹) • مبحث بيستم (علائم و تابلوها) (۱۳۹۶) • مبحث بيست و يكم (پدافند غير عامل) (۱۳۹۵) • مبحث بيست و دوم (مراقبت و نگهداري از ساختمانها) (۱۳۹۲) • راهنماي صرفه‌جويي در مصرف انرژي (۱۳۹۲) • راهنماي جوش و اتصالات جوشي در ساختمانهاي فولادي (بخشهاي نظارت و اجرا)(۱۳۹) • گودبرداري و سازه‌هاي نگهبان * خلاصه مقاله : در این مقاله قصد داشتیم تا شما را با منابع آزمون نظام مهندسی در رشته های مهندسی عمران اجرا ، مهندسی عمران نظارت ، مهندسی معماری طراحی ،مهندسی معماری نظارت آشنا کنیم.توجه داشته باشید که منابع رشته های مختف نیز وجود دارد که شما میتوانید جهت تهیه این منابع اقدام نمایید. منبع : فهرست منابع نظام مهندسی
  • کمک به علت نبود اینترنت

25
    1 رای ها
    25 دیدگاه‌ها
    403 بازدیدها
    R
    @Survival خیلی ممنون