Skip to content

زیست شناسی

مرتبط با درس زیست شناسی- دوره های مختلف

10.5k موضوع ها 139.9k دیدگاه‌ها

زیر دسته‌بندی‌

• 34 موضوع ها
    284 دیدگاه‌ها
    N
    [image: 1697317581830-screenshot_20231015_002824_samsung-notes.jpg] خب دوستان در این ص هم باز کلی نکته هست😂 که طراح میتونه ازش سوال طرح کنه ... اولش که با چرا و چگونه سوال پرسیده ، هرکدوم رو اگه قسمت سوالیش رو حذف کنید ، به صورت خبری درمیاد که همشون نکته حساب میشن و طراح میتونه از اینا استفاده کنه ! یا میتونه بگه زیست شناسان به دنبال چرایی فلان چیز هستن یا دنبال چگونگی فلان چیز هستن ... بازهم میگم قیدها خیلی مهم هستن ! هرکدوم از اونایی که دورشون خط کشیدم یا هایلایت کردم ، کوچکترین تغییری داشته باشن ، کل حمله غلط میشه مثلا بگید این جمله درسته یا غلطه : امروزه بسیاری از بیماری ها مثل بیماری افزایش فشار خون که حدود صدسال پیش منجر به مرگ می‌شدند ، متوقف شده اند
  • گزاره و تست کنکور

منتقل شده حل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    89 بازدیدها
    Mo XoM
    @soniaaa اونو مطمئن نیستم به جوابم منظورش احتمالا ساختارهایی هست که در اثر ابگریزی اینا ایجاد میشن
  • اعماق زیست :))

23
    9 رای ها
    23 دیدگاه‌ها
    510 بازدیدها
    محمد فوادم
    @Michael-Vey اوکی مرسی که پیشنهاد دادی ⚘️
  • نورون

حل شده
    5
    1
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    34 بازدیدها
    L
    @Ahmadreza-Amanzadeh خواهش میکنم
  • فیلم زیست دهم/استاد موقاری

3
    1 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    84 بازدیدها
    R
    @mobina-7 سلام نه همون قدیمه
  • گوارش

4
    1 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    81 بازدیدها
    محمد فوادم
    @1360sb ⚘️ خواهش میکنم
  • تست زیست شناسی

تست زیست
    2
    0 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    123 بازدیدها
    Hhh HhH
    @تجربیا
  • باز جذب از نفرون

1
    0 رای ها
    1 دیدگاه‌ها
    47 بازدیدها
    F AhmadiF
    سلام تو درسنامه کتاب تستی عنوان شده" که مواد بازجذبی در نفرون ممکن است توسط سلول های دیواره نفرون دریافت و مستقیما از طریق سیتوپلاسم خو با مویرگ تبادل کنند یا سلول های نفرون مواد بازجذبی رو بعد از دریافت به مایع بین سلولی وارد و مواد لز آنجا به مویرگ تبادل شوند" اما تو یه تست اینطوری اومده و جواب رو درست گرفته : در هر فرایندی که به هنگام تشکیل ادرار موجب ورود مواد به خون می گردد همواره مواد باید از سیتوپلاسم و مایع بین سلولی عبور کرده باشند میشه لطفن یکی اینو توجیه کنه @دانش-آموزان-آلاء @تجربی @تجربیا
  • جسم سفید

منتقل شده
    5
    0 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    198 بازدیدها
    Saqar MovalatS
    @زهرا-میرنژاد سلام احتمالا تجزیه میشه و به مواد مورد نیاز بدن تبدیل میشه ولی اطلاع دقیق ندارم
  • گوارش

2
    1 رای ها
    2 دیدگاه‌ها
    53 بازدیدها
    محمد فوادم
    @1360sb سلام . نه ببینین شبکه عصبی روده ای هم در لایه زیرمخاطی و هم لایه ماهیچه ای هست . در سطح خارجی لایه زیر مخاطی و در دوطرف ماهیچه حلقوی و در سطح داخلی ماهیپه طولی هست
  • قلب

حل شده
    6
    1
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    43 بازدیدها
    محمد فوادم
    @پرستو-بابایی خواهش میکنم ⚘️ موفق باشی
  • قلب

حل شده
    32
    2 رای ها
    32 دیدگاه‌ها
    600 بازدیدها
    Amir ali NikfardA
    @hossen-forozan قبل از باز شدن دریچه های دهلیزی-بطنی یعنی اواخر انقباض بطنی و اوایل استراحت عمومی
  • جزوه علوم پایه آقای موقاری

6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    111 بازدیدها
    Honey MH
    @Amir-ali-Nikfard نه لازم نیست
  • سدیم

حل شده
    6
    4 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    80 بازدیدها
    Honey MH
    آره درسته
  • لیمبیک

منتقل شده حل شده
    7
    0 رای ها
    7 دیدگاه‌ها
    87 بازدیدها
    پرستو باباییپ
    @hossen-forozan دقیقا نمی دونم ،ولی چون توی تست ها نمونش رو دیده بودم که همین بود بهتون گفتم ...
  • کبد

حل شده
    15
    1 رای ها
    15 دیدگاه‌ها
    63 بازدیدها
    پرستو باباییپ
    @محمد-فواد خواهش می کنم .
  • اشتباه کتاب ؟

16
    1
    1 رای ها
    16 دیدگاه‌ها
    390 بازدیدها
    SachliS
    @Reza-Dolatsha خواهش میکنم🌸
  • پلاست ها

حل شده
    3
    0 رای ها
    3 دیدگاه‌ها
    190 بازدیدها
    S
    @ramses-kabir در پلاست ها گفته است: سلام استاد یه سوال پلاست هایی مث امیلوپلاست و کرومو پلاست هم مثل کلروپلاست دو غشایی اند یا خیر؟ @jalal-moghari سلام دوست عزیز.همه پلاست ها دو تا غشا دارن ،RNaخطی دارن ،DNAحلقوی دارن ،ربیوزوم دارن که به کمک rRNAپروتئین تولید میکنن .
  • ؟؟؟!!

حل شده
    6
    1 رای ها
    6 دیدگاه‌ها
    29 بازدیدها
    SachliS
    @محمد-فواد خواهش میکنم
  • تار ماهیچه ای

منتقل شده حل شده
    4
    0 رای ها
    4 دیدگاه‌ها
    50 بازدیدها
    S
    @hossen-forozan در تار ماهیچه ای گفته است: @sarvin-Piri نگفتید هر پروتئین میوزین میتونه بن چند تا اکتین متصل بشه؟ سلام .بله مثه اینکه جواب سوال طولانی شد یادم رفت .تو متن کتاب دقیقا اشاره نکرده که هر میوزین به چن تا اکتین وصله ولی با توجه به شکل کتابتون که فک کنم میشه شکل ۱۵ فصل سه (طرح ساده از انقباض سارکومر ) هر میوزین رو به حداکثر به ۴ تا و حداقل به دو تا اکتین وصل کرده .حتما برین و شکل کتاب رو نگاه کنین.
  • ؟؟!!

حل شده
    5
    1 رای ها
    5 دیدگاه‌ها
    23 بازدیدها
    محمد فوادم
    @roghayeh-eftekhari 😂✌️